• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ah kubracım o ses turkıyeyı ızlıorm:)) kımsecıkler yok artıkk ::):):)) Resımlerınızı gordumm cnm cok sekerr ^^

Evet ya. Ben de pek bakamıyordum gitmeden önce. Hep birşeylerle uğraşıyor oluyordum. Ama artık buradayım inşallah. Herkes kabullenme ile içine çekilme arasında gidip geliyordur herhalde :/

Çoook saolasın canım ayrıca :17:

Evet ya. Ben de pek bakamıyordum gitmeden önce. Hep birşeylerle uğraşıyor oluyordum. Ama artık buradayım inşallah. Herkes kabullenme ile içine çekilme arasında gidip geliyordur herhalde :/

Çoook saolasın canım ayrıca :17:

ol tabıı burada yaa :)=):):) kımse olmaynca zamanda zor gecıo :) ehhehe gercekler :54:

iyi akşamlar hepinize kızlaarr

İyi akşamlar canım.

Kızlar ben erken kaçıyorum bu akşam. Dün gece geç geldim yoldan. Akşam da geç yattım. Bugün dinleneyim biraz. Herkese sevdicekli rüyalar inşallah:16:

sonnn saatleeeeeeeeeeeeeeeeer :24::24::24::24:

bizimkinin şafak sayar saatinde 140 diyor ama biz galiba bi gün önden gidiyoruz:) olsunn bee... şu an hala etkisindeyim galiba... :16::16:
gerçi üzüldüm bizimkinin saat 3.30da nöbeti varmış sonrada yemekhaneciymiş 5te ooyy oyyy :31:

bizimkinin şafak sayar saatinde 140 diyor ama biz galiba bi gün önden gidiyoruz:) olsunn bee... şu an hala etkisindeyim galiba... :16::16:
gerçi üzüldüm bizimkinin saat 3.30da nöbeti varmış sonrada yemekhaneciymiş 5te ooyy oyyy :31:

hihiih :D Hadii yaa Allahh sabııır versn bnmkınınde 10 nöbeti vardı smdı nöbettedir :ssz::ssz::ssz:

Back
X