• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

anlatmıstım ztn olanları.sonuc olarak hersey sacma sapan oldu.pek konusmuyorum benmkıylede.olması gerektıgı gıbı deıl.isteme nişan evlılık hepsı yalan oldu yani.ne olcagı bellı deıl.bı amacım bı hayalım hıc bsyım kalmadı.böyle bi haldeyim işte..

baharda varım ben canım.senı nasıl bulcam msj atsana

hayırdır cnm bnm :29::29::29: gizemim bende eklisinnn :51::51::29:

anlat bakalım cnm ya:26:

inşallah cnm bnmm nasılsın iimisinnn :26: :26:

beni de ekle gizem:10:

anlatmıstım ztn olanları.sonuc olarak hersey sacma sapan oldu.pek konusmuyorum benmkıylede.olması gerektıgı gıbı deıl.isteme nişan evlılık hepsı yalan oldu yani.ne olcagı bellı deıl.bı amacım bı hayalım hıc bsyım kalmadı.böyle bi haldeyim işte..

nasıl yani konuşmuyorsun :S nasıl yalan oldu anlamadım... ben bi kaç gündür yoktum 3 4 sayfaya göz attım :S

böyle bir durumda ne denir nasıl destek olunur hiç bilmiyorum hersey zmnla iyi olacak ama buna inan sabretmen gerekecek ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm sende bırakma kendini iş falan bul bişeyler yap doldur kafanı yoksa gecmez bu günler :ssz::ssz:

canım benımm ya kıyamam sanaaaa :(((((

uzun baya olaylar canım ya.ben sana ozelden anltırım bı ara .) ztn konusmak artık bı ıse yramıyor.cozulcek bsy yok yani..

spora gdıyorum ıste 2 dir.gercı artık bı amacımda kalmadı elbıse falanda almıcama gore hevesımde yok spor ıcın .)

nasıl yani konuşmuyorsun :S nasıl yalan oldu anlamadım... ben bi kaç gündür yoktum 3 4 sayfaya göz attım :S

böyle bir durumda ne denir nasıl destek olunur hiç bilmiyorum hersey zmnla iyi olacak ama buna inan sabretmen gerekecek ama hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm sende bırakma kendini iş falan bul bişeyler yap doldur kafanı yoksa gecmez bu günler :ssz::ssz:

canım benımm ya kıyamam sanaaaa :(((((

Back
X