- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
nane cayı ıcıorm cnm sen napıosn :))))))))
ıyı yaptnda ders calıss aman dıyım :26::26:
haha bende aynı içinde bi sürü malzeme olan bitki çayımı yudumluyorum malum gripliyiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nane cayı ıcıorm cnm sen napıosn :))))))))
ıyı yaptnda ders calıss aman dıyım :26::26:
haha bende aynı içinde bi sürü malzeme olan bitki çayımı yudumluyorum malum gripliyiz.![]()
ayy geçmiş olsunn canım benim iç vala ben bugn önce adaçayı sonra kuşburnu içtim gerçekten iyi geliyorlar :)
hemde şafaklarımız azalırkn be bize yapılır mı![]()
hiç sorma valla bu ara yapmak istemiyorum hiç ama haklısın çalışmam gerek :18:
sen neler yapıyosn canımm :)))
haha bende aynı içinde bi sürü malzeme olan bitki çayımı yudumluyorum malum gripliyiz.![]()
Sağol canım benim. :)) İyi geliyo ama anlık sadece geçmiyo yahu bu grip.:2:
hıc sorma ya 3 ay 2 gun mu ne yazıoduuuuuuuuu 2 ay yazısını gormk ıcın sabırsızlanıodmmm
yanıı sonra bol bol sohbt ederzzz naslsaa dha cook burdayzzzzzzzzzzzzz
ohhh ıc ıcc ıyı gelıoo![]()
doğru söylüyorsun cnm bana tıpışş o zaman![]()
geçmiyor lanet olası aynen yasen onlara devam et yine de doktora da git ama ilç falan al
canım hoşgeldin :)) hangi dönemsin ve askerin nerede gelll tabikidee kapımız tüm yarenlere açık![]()
hoşbulduk canım 353\2 yareniyim askerim kastamonuda ustası artvinsenin askerin nerde canım
yemin töreni arkadaşım :)))
Kızlar merhabaaNasılsınızz bakalım?
![]()
Kızlar merhabaaNasılsınızz bakalım?
![]()
merhaba cnm hoşgeldn iyidir sen nasılsın
coook sukur cnm sen naslsn :)
İyiyim kızlar sağolun:) Sınav dönemini bitirdim çok şükür, hafta sonuda eşimin yanına gidiyorum evciye çıkıcak çok daha iyiym o yüzden![]()
sağol canım iyiyim ama haftasonu daha da iyi olucam inşallahiyii canım sen nasılsınn![]()
mukemmell mutlulukkk senınkısı maşalllahh
![]()
sağol canım iyiyim ama haftasonu daha da iyi olucam inşallah
Sorma canımm heyecandan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum desem o derece yani![]()
![]()