maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyy![]()
umarım fatura yazmayı gösterdi onu az çok çaktımda hatalarını buluyordu o biraz karışık :S ama o tabi 1.5 2 seneye yakın çalışıyormuş... inş bizde çalışırız o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahh ^^ ohhh ılk gun tabiii zamanla daha guzl olck herseyy![]()
umarım fatura yazmayı gösterdi onu az çok çaktımda hatalarını buluyordu o biraz karışık :S ama o tabi 1.5 2 seneye yakın çalışıyormuş... inş bizde çalışırız o kadar
gözün aydın cnm sınavlar bitmişiyiyim kızlar sağolun:) sınav dönemini bitirdim çok şükür, hafta sonuda eşimin yanına gidiyorum evciye çıkıcak çok daha iyiym o yüzden![]()
umarım fatura yazmayı gösterdi onu az çok çaktımda hatalarını buluyordu o biraz karışık :s ama o tabi 1.5 2 seneye yakın çalışıyormuş... Inş bizde çalışırız o kadar
daha ılk gun yapa yapa halledersn cnmm :))) ORtam nasl ınsanlar![]()
cnm bnm yeni işin hayırlı olsun
![]()
inş yapabilirim...
fena değil sanki ilk günden belli olmaz ki
olsn az cok ınsn sezer![]()
şafaklarda gitmiş... off ya çiçek yollamış bana ilk işim için://
bende dedimki nedn yolladın belki devam etmicem... olsun ilk işin yazdım ilk iş günün yazmadım ki diyor![]()
canım benim yaaaa nasılda ince düşünmüşşşş. hayırlı olsunn tatlımm nasıldı ilk günün :26:
ay evet yaa çok duygulandım tee askerlerden uğraşmış:) beklemiyordum... burda olsa beklerdim ama...
orta şekerdi dedğim gibi canım çok bişey yapmadım, dosya inceledim biraz, programda nasıl çalıştıklarına falan baktım öyle geçti...
93:124::124:
Merhaba Arkadaşlar,
Maşallah ya burada ne güzel bir muhabbet var ya bende sizin gibi şafak sayanlardanım şafak bugün itibariyle 94 inşallahhh hıphızlı geçer zaman Allah hepimizi sevdiklerine kavuştursun amiiin :)