• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

[SUB][/Skızlar yaaa ben de şafak tablosunda ismimi istiyorumm naıl yapcaam ki???:26::26::26:

Merhaba Arkadaşlar,

Maşallah ya burada ne güzel bir muhabbet var ya bende sizin gibi şafak sayanlardanım şafak bugün itibariyle 94 inşallahhh hıphızlı geçer zaman Allah hepimizi sevdiklerine kavuştursun amiiin :)

hangi şafak tablosu ??

eheh eveet topigimiz cook seker ^^ oo sende bızdensın ıns hıphızlı gecer

ohhhhhhh süpeeeeeeer

bu arada etıkeeeeeeeeeeeetlerımz yook halaaaaaaaaa :47::47:

hangi şafak tablosu ??

eheh eveet topigimiz cook seker ^^ oo sende bızdensın ıns hıphızlı gecer

ohhhhhhh süpeeeeeeer

bu arada etıkeeeeeeeeeeeetlerımz yook halaaaaaaaaa :47::47:

Evet canım bende sizdenim tabi talipteydim hep sizi moral oluyor valla burası süpeeer kader arkadaşlarım :)

Ahh ah özlenmezmi canım ya kulağım her an telefonda yaşıyorum meğer birlikte geçirdiğin her dakika ne kadar değerliymiş insan çok daha iyi anlıyor

aynen kıymetini bilmemişim ben :14: her yerde onu arıyorum çünkü ben hep onunla gezer onunla dolaşırdımm çok ağır geliyo bazen onsuz olmakk off offf :43:

aynen kıymetini bilmemişim ben :14: her yerde onu arıyorum çünkü ben hep onunla gezer onunla dolaşırdımm çok ağır geliyo bazen onsuz olmakk off offf :43:

Üzme kendini hiç canım geçicek bu günlerde sonrada bidaha hiçbir yere göndermek yok yörüngemizden çıkamazlar :)

Back
X