• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bugün minibüste Sıla çaldı..dinlemiyordum uzun süredir..minibüste başladı yaşlar akmaya..
kaçsam,dönsem Allah aşkına..
mahvoldum buralarda..
rahat bir nefes alsak ahhhh..yoruldum uzaklarda..:14::14::14::14:

bende dün dışrdaydım gıttgmz heryerdeydım arabayla gectgmz yollar arabada gıderken eglenmemız şarkı soylememiiz herşey aklmdaydııı cok moralm bozulduu :50::50:

al benden de o kadar cnmmm !!! :( gunler gecmıoo o uzaklarda bgn dedm artıkk hıc gelmıycekk gıbı yaaa :14:

ben sanki boşluğa düşmüş gibiyim ne yaptığımı bilmiyorum zaman geçiyor ama sanki her tarafım uyuşuk gibi hissetmiyorum çok tuhaf bir duygu karmaşası yaşıyorum
:43:

Pazartesi günü doğum günü 29 yaşına girerken ben yanında olamıcam..gitmesine 1 gün kala benim doğum günümdü bana çok güzel bir sürpriz yaptı üzerinde tam 26 tane papatya olan bir pasta yaptırmış..çok sevinmiştim bir o kadar da üzülmüştüm çünkü sabaha gidecekti..şimdi doğum günün kutlu olsun demekten başka çarem yok..ilk maaşımla ona neler alacaktım ama o geldiğinde ben 4 aydır çalışıyor olucam o hevesimde içimde kaldı..bu nasıl mantıksız bir iş orada ne yapıyorlar???hiççç sadece hapisteler var mı devlete bunun bir faydası???

Pazartesi günü doğum günü 29 yaşına girerken ben yanında olamıcam..gitmesine 1 gün kala benim doğum günümdü bana çok güzel bir sürpriz yaptı üzerinde tam 26 tane papatya olan bir pasta yaptırmış..çok sevinmiştim bir o kadar da üzülmüştüm çünkü sabaha gidecekti..şimdi doğum günün kutlu olsun demekten başka çarem yok..ilk maaşımla ona neler alacaktım ama o geldiğinde ben 4 aydır çalışıyor olucam o hevesimde içimde kaldı..bu nasıl mantıksız bir iş orada ne yapıyorlar???hiççç sadece hapisteler var mı devlete bunun bir faydası???

yooook bı amacta yoook ufffffff omrumzdn zmn gıdıoooooo :47::47:

Amin canım Allah'ım yardımcıları olsun...:72: Şuan nöbette mesela...saat kaçtan beri ayakta ve yapmadıkları şey kalmamış..:50: benim ki daha yeni gittiği için usta bırlıgıne bi de doğuda oldugu ıcın carsı ızınlerıne cıkmalarına 40 gun varmıs :43: Çok fena özledim yaa:43: Ayrıca şey sorucam askerinize kargoyla yiyecek vs.bişiler gönderdiniz mi? :25:gönderdiyseniz neler olabilir mesela? :26:

Hadi ya nerede askerlik yapıyor canım çarşı iznine çıksa en azından netten görmüş olurdunuz birbirinizi oof off ne zormuş şu askerlik

Çok haklısın canım resmen hapis hayatı yaşıyolar millet ayak işlerine baktırmaya adam arıyor sanki biraz önce bende konuştum aşkımla çok sıkıldım diyo gün geçtikçe daha da zor geliyor sesini öyle duyunca bende çok üzüldüm ama elimden hiçbirşey gelmiyor

Ayak işi hemde ne ayak işi!!
Önceden askere gidene adam olur gelir derlermiş şimdi giden kendinden birşeyler kaybedip geliyor işte..gün gelecek değişiecek bu ama ne zamana bakalım..çok özledim ya minik kuşumu..

Ayak işi hemde ne ayak işi!!
Önceden askere gidene adam olur gelir derlermiş şimdi giden kendinden birşeyler kaybedip geliyor işte..gün gelecek değişiecek bu ama ne zamana bakalım..çok özledim ya minik kuşumu..

Bir an önce değişmeli hemde kısa dönem askerlik yaptığına her gun şükrediyorum ben de çok özledim çok

Ben size biraz anlattıklarından bahsedeyim..Bir arkadaşı 35 yaşında yolda yürürken kimlik istemiş polis GBT'ye sokmuşlar adamı o anda alıp askere göndermişler düşünsenize evden adamı gönderiyorsun geri gelmiyor bir öğreniyorsun ki askerde şaka gibi:52:bir diğeri de askeriyeden firar etmiş 100 gün her kaçtığı güne 3 gün ceza yemiş bitirmesi gereken 200 günü varmış kaçmadan olmuş toplam 500 küsür gün o bile abi takma geçer bu da biter diyormuş:36:
bir de arkadaşım var askere giderken sözlüsüne haber vermemiş 2 yıl sonra kızın yanına dönmüş ölüm kalım var beklemesin istedim dedi(kendisi Türkmen).Halimize hamd edelim dimi

kızlarrr şafakkk cizelgelerimiz bu gece yenıden gelicekmişşşşşşş adminlere sordumm yuppiiiiiiiiiiiiiii :32::32::32::32::32: :kkk::9:

Ben size biraz anlattıklarından bahsedeyim..Bir arkadaşı 35 yaşında yolda yürürken kimlik istemiş polis GBT'ye sokmuşlar adamı o anda alıp askere göndermişler düşünsenize evden adamı gönderiyorsun geri gelmiyor bir öğreniyorsun ki askerde şaka gibi:52:bir diğeri de askeriyeden firar etmiş 100 gün her kaçtığı güne 3 gün ceza yemiş bitirmesi gereken 200 günü varmış kaçmadan olmuş toplam 500 küsür gün o bile abi takma geçer bu da biter diyormuş:36:
bir de arkadaşım var askere giderken sözlüsüne haber vermemiş 2 yıl sonra kızın yanına dönmüş ölüm kalım var beklemesin istedim dedi(kendisi Türkmen).Halimize hamd edelim dimi

Valla gülermisin ağlarmısın bu ne ya bencede hamd edelim halimize :))

Back
X