• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

iyi geceler kızlar
Hoşgeldin canım
dengeli beslenemiyorum ki cnm fazla yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.öğlen yemeklerini unutan bir insan oldum hafta sonu yürüyüşe başlıcam ters bir durum olmazsa

iyi akşamlar cnm iyi olmaya çalışıyoruz.vardır bir sebebi cnm arayamamıştır kötü şeyler getirme aklına.kısa zamanda haber alırsın inşallah

Umarım öyledir canım.. ya gittiğinden beri her gün kısa da olsa mutlaka görüşüyorduk, ilk kez böyle oldu . bir de yapım gereği fazlasıyla evhamlı biriyim :50: artık telefona baka baka deliricek gibi oldum sizin yanınza geldim biraz moral bulmaya

Hoşgeldin canım

Umarım öyledir canım.. ya gittiğinden beri her gün kısa da olsa mutlaka görüşüyorduk, ilk kez böyle oldu . bir de yapım gereği fazlasıyla evhamlı biriyim :50: artık telefona baka baka deliricek gibi oldum sizin yanınza geldim biraz moral bulmaya

hoşbuldum canım okuyamadım geçmişi ne oldu aramadı mı senin ki:26:

dengeli beslenemiyorum ki cnm fazla yemek yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum.öğlen yemeklerini unutan bir insan oldum hafta sonu yürüyüşe başlıcam ters bir durum olmazsa

iyi akşamlar cnm iyi olmaya çalışıyoruz.vardır bir sebebi cnm arayamamıştır kötü şeyler getirme aklına.kısa zamanda haber alırsın inşallah

aradım ulaştım çok şükür kızlar....

cnm dkktlı beslen dkkt et bndn snra pilates yapsan ck ıyı gelıomus :6::6:

cnm cok sevındm hadı cok sukur :13:

hoşgeldin canım

umarım öyledir canım.. Ya gittiğinden beri her gün kısa da olsa mutlaka görüşüyorduk, ilk kez böyle oldu . Bir de yapım gereği fazlasıyla evhamlı biriyim :50: Artık telefona baka baka deliricek gibi oldum sizin yanınza geldim biraz moral bulmaya

anlıyorum cnm haklısın da aslında verdiğin tepkide ama diyorum ya kötü düşünme.en doğrusunu yapmışsın burada biraz kafanı dağıtırsın.:34:

Kızlar herkese iyi geceler oğluşu uyutmam gerek yarın görüşürüz kendinize iyi davranın tamam mı :34:
öpüldünüz:54:

anlıyorum cnm haklısın da aslında verdiğin tepkide ama diyorum ya kötü düşünme.en doğrusunu yapmışsın burada biraz kafanı dağıtırsın.:34:

gerçekten de burası harika bir ortam canım, hepiniz herkes o kadar iyi ki, insan kimi zaman kendi ailesinde bulamıyor bu yakınlığı. Hiç tanımadığın biri, belki senden km lerce uzakta olan biri senin yüreğine dokunabiliyor. Kadınların gücü :kkk: :29:

gerçekten de burası harika bir ortam canım, hepiniz herkes o kadar iyi ki, insan kimi zaman kendi ailesinde bulamıyor bu yakınlığı. Hiç tanımadığın biri, belki senden km lerce uzakta olan biri senin yüreğine dokunabiliyor. Kadınların gücü :kkk: :29:

haklısın :72::16::16:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 12 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 91 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 92 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 92 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 92 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

Kubrah -> Şafak 92 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

exelanss -> Şafak 93 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 93 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 93

askbiziz42 -> Şafak 93 Acemi - Usta birliği Aydın

ugtap -> Şafak 94 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

PhD_ -> Şafak 95 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 95 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 95 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

cimcime_89 -> Şafak 99 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

sLd_ -> Şafak 99 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

:8:ÇİFT HANELER ÇOOOK AZ KALDI BİİZ GELİYORUUUUZZZZZZZZZZZZ DİYEN ASKER YARENLERİİ :8:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

esmeralda5 -> Şafak 136 -> Usta birliği ?

Gokche8605 -> 135 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

eleusis -> Şafak 290-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

pinkgirl08 -> Şafak 291 -> Acemi birlik Çanakkale - Usta birlik Siirt İl jandarma

dexsalgin -> Şafak 294 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

essen791-> Şafak 318-> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

[/SIZE]

ŞAFAKLAR ATTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIII

cimcime_89 sLd_ 'de çiftli rakamlara geldi darısı digerlerinin başınaaaaaaaa darısı şafak dogan guness demeyeeeeee :nazar::72::72::72::72:

Back
X