• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hmm dinlen dinlen cnm :)) evet ege üniversitsindeym cnm sosyoloji okuyorum :))

Hmm iyiymiş canım işte böyle derslerle iş hayatıyla uğraşınca zaman biraz daha iyi geçiyor yoksa evde boş dursam kafayı yerdim heralde :)) buarada hala tanışmadık esra ben ;))

Hmm iyiymiş canım işte böyle derslerle iş hayatıyla uğraşınca zaman biraz daha iyi geçiyor yoksa evde boş dursam kafayı yerdim heralde :)) buarada hala tanışmadık esra ben ;))

aynen öyle bnm bu hafta final haftamdı tabii onun sıkıntısı eklenince diğerininki biraz daha haffledi işte :31::31: aynen cnm bnm ben de gamze belli oluyor zaten :) memnun oldum :42::42:

Bende memnun oldum gamzeciğim inşallah iyi geçmiştir finaller

:49::49: biri hariç diğerlerinden geçtim cnm sağolasın bakalım nolcak inşallah kalmam :) bars diyor geç vala çok kötü olur geçmezsn senin için yapcaklarımdan kork :) o da yok ya sadece derslerime çalışıyım istiyor :)):16::16:

:49::49: biri hariç diğerlerinden geçtim cnm sağolasın bakalım nolcak inşallah kalmam :) bars diyor geç vala çok kötü olur geçmezsn senin için yapcaklarımdan kork :) o da yok ya sadece derslerime çalışıyım istiyor :)):16::16:

Hahaha sağa sola bakma ders çalış bol bol :) ahh ahh şimdi tv de ziynet Sali gelemiyorum yanına çalıyor benden size gelsin canlarım

neden hala etiketlerimiz yok yaa kızlarr :26::26::26:

Valla canım size takılıyorum bikaç gündür aslında kasımdan beri takipteydimde yazmıyodum pek kafa dağıtıyorum sizle burası süper :) şafak sayıyorum bende mutluluğa ;) senin durumun nasıl

ben geldimmmmm :3: :3: :3:
gelmemiş hala etiketlerrrr :47::47:

anisee hoşgeldn aramıza o zmn ısım nedır katl katıl gzldır topigimizz :52::52:

kızlar admin msj attı bana duzeltme yapmanz gerekıoo benn duzelttım etıketım gozukyoooo 3 ay 1 gun kaldı :52::52:

Hahaha sağa sola bakma ders çalış bol bol :) ahh ahh şimdi tv de ziynet Sali gelemiyorum yanına çalıyor benden size gelsin canlarım

:1::1::1: aynen öyle çalışıyorumm bi yandan :)):49::49:

sağol cnm şarkılar nasıl ortak oluyor dertlere hele bnm gibi her işini yaparken müzik dinleyen biriysen :))

anisee hoşgeldn aramıza o zmn ısım nedır katl katıl gzldır topigimizz :52::52:

kızlar admin msj attı bana duzeltme yapmanz gerekıoo benn duzelttım etıketım gozukyoooo 3 ay 1 gun kaldı :52::52:

Ben esra canım şafak 92 askerim sakaryada ayrıca şafak tablosuna benide eklersen sevinirim ;)

Back
X