Bende iyiyim canım bir bakayım dedim kader arkadaşlarım nasıllarmış napıyolarmış :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim canım bir bakayım dedim kader arkadaşlarım nasıllarmış napıyolarmış :)
hmm dinlen dinlen cnm :)) evet ege üniversitsindeym cnm sosyoloji okuyorum :))
Ohh güzel güzel kokular geldi valla buraya afiyet şeker olsun banada gönder :))
Hmm iyiymiş canım işte böyle derslerle iş hayatıyla uğraşınca zaman biraz daha iyi geçiyor yoksa evde boş dursam kafayı yerdim heralde :)) buarada hala tanışmadık esra ben)
Ayy sağol canım benim :))
aynen öyle bnm bu hafta final haftamdı tabii onun sıkıntısı eklenince diğerininki biraz daha haffledi işteaynen cnm bnm ben de gamze belli oluyor zaten :) memnun oldum
![]()
Bende memnun oldum gamzeciğim inşallah iyi geçmiştir finaller
keyıfler nasl tatlım
hoşgeldin cnm naber :))ben geldimmmmm![]()
![]()
gelmemiş hala etiketlerrrr![]()
biri hariç diğerlerinden geçtim cnm sağolasın bakalım nolcak inşallah kalmam :) bars diyor geç vala çok kötü olur geçmezsn senin için yapcaklarımdan kork :) o da yok ya sadece derslerime çalışıyım istiyor :))
![]()
neden hala etiketlerimiz yok yaa kızlarr :26::26::26:
Valla canım size takılıyorum bikaç gündür aslında kasımdan beri takipteydimde yazmıyodum pek kafa dağıtıyorum sizle burası süper :) şafak sayıyorum bende mutluluğasenin durumun nasıl
ben geldimmmmm![]()
![]()
gelmemiş hala etiketlerrrr![]()
Hahaha sağa sola bakma ders çalış bol bol :) ahh ahh şimdi tv de ziynet Sali gelemiyorum yanına çalıyor benden size gelsin canlarım
iyiyim cnm ne olsun tvye bakıyorum sen nasılsın :26:hoşgeldin cnm naber :))
bende onu diyorum valla yoklar halaa pooff![]()
anisee hoşgeldn aramıza o zmn ısım nedır katl katıl gzldır topigimizz
kızlar admin msj attı bana duzeltme yapmanz gerekıoo benn duzelttım etıketım gozukyoooo 3 ay 1 gun kaldı![]()