• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ortasına geldik sayılıır şu plakalara bi insek :10: ben izmirdenim canım sen nerdensin?

yık bencede şafağımızda en hızlı gidenlerdensin sende yarın 80 lere düşenler yıkın burayıı 2 güne geliyoruz bizde zaten :9:

oooooooo 130 dayken nasılda karamsardık lanet gitsin bu 100 lere derdiik geçiyo kuzum geçiyoo evet çok kızıyosun bunu duyunca ama biz hem geçirip hem duyuyoruz napalım :))

canım geçmiş olsun bence askerin sana kızmakta haklı :20: hemen bi dr gidip uzman yardımı almalısınn eğer ki ciddi bişeyse ( inşallah değildir )

aynen ben öncunuz :P :37::72: arkamdan gelınn eyy topigimizzzzzzzzzzzzz :D :D

:72: Bugünde bitti kızlar şükür Allahıma sorunsuz atlattık...:6: Gelsin diğer günler heheeytt:10: :49::emir_bebek::38:

Topiğimize gelip selam verip kaçanlar, kaçmayın sevin bizi :1:
Daha asker bile olmadık çok stresliyiz biz :1:

ortasına geldik sayılıır şu plakalara bi insek :10: ben izmirdenim canım sen nerdensin?

yık bencede şafağımızda en hızlı gidenlerdensin sende yarın 80 lere düşenler yıkın burayıı 2 güne geliyoruz bizde zaten :9:

oooooooo 130 dayken nasılda karamsardık lanet gitsin bu 100 lere derdiik geçiyo kuzum geçiyoo evet çok kızıyosun bunu duyunca ama biz hem geçirip hem duyuyoruz napalım :))

canım geçmiş olsun bence askerin sana kızmakta haklı :20: hemen bi dr gidip uzman yardımı almalısınn eğer ki ciddi bişeyse ( inşallah değildir )

Hülyacım bende istanbuldayım ahh ahh plakalara düşmek için sabırsızlanıyorum yaa inemedik birtürlü

:):):) sizide buraya beklerız cnm arada destek olmaya gelıyoruzz :) zor ama sabır ısteyen bı surec aman dkktlı olun derm :28::29:

Evet gerçekten bugün itibariyle baskıyı hissetmeye başladım. Alışveriş listesi yapayım dedim. Yüzü falan değişti çocuğun. Baya sıkılıyor yaa :31:
Benim de kalp çarpıntılarım başladı yine, stres yapınca olur böyle. Uzun zamandır böyle stres yapmamışım anlaşılan :1:
İşte böyle, bi gitse rahatlayacağım gibi geliyor :1:

bitti ama biter bitmezde yeni birgün başladı döndük mü yine başa :9: yarın neden çabuk bitiyomuş bakalımm planlar mı var :34:

benim sarının bu hafta çarşı izni yok kızlar bu arada :50:
bnmkinin çarşı izni iki haftada bir zaten :26: :26:
yarın annemle babamla gezmeye gideceğim cnm :9: :9: :9:

Evet gerçekten bugün itibariyle baskıyı hissetmeye başladım. Alışveriş listesi yapayım dedim. Yüzü falan değişti çocuğun. Baya sıkılıyor yaa :31:
Benim de kalp çarpıntılarım başladı yine, stres yapınca olur böyle. Uzun zamandır böyle stres yapmamışım anlaşılan :1:

boşuna liste yapmayın asker malzemesi satan yere bı gırın butun lıste orda var adm onune ccıkartıo lazım olck olmycklra gore alıossn ahh ahh ne gunlerdı :) Cok askerlıkle ılglı sylerdn bahsetmemeye calıs rahtlat onuu :49::49:

bende öyle diyordum bi gitsin rahatlicam diye. ama öyle olmuyooooo özlem var ya o özlemm çok fena birşey canım. bence gitmeden bol bol gez yanında ol hep hiç ayrılma :72:

günleriniz bitiyor iyice bol bol vakit gecirin askerlerinizle :9: :9: :9:

Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah :16:
Züğürt tesellisi derler ya :1:

boşuna liste yapmayın asker malzemesi satan yere bı gırın butun lıste orda var adm onune ccıkartıo lazım olck olmycklra gore alıossn ahh ahh ne gunlerdı :) Cok askerlıkle ılglı sylerdn bahsetmemeye calıs rahtlat onuu :49::49:

Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela :1:

bende öyle diyordum bi gitsin rahatlicam diye. ama öyle olmuyooooo özlem var ya o özlemm çok fena birşey canım. bence gitmeden bol bol gez yanında ol hep hiç ayrılma :72:

Canımm, tabi ki özlem olacak ama bu bekleyiş çok stresli siz de bilirsiniz eminim :61:
Artık hayırlısı diyip kaderimize razı olcaz :72:

ya ben sürekli gözüm kararıp yere düşüyorum dünde aradı ulaşamdı bana dün sokakta düştüm baya kötüydüm gece bölüğü aradım öyle ulaştım haber verdim ona iyi olduğumu söyledim. bugünde tuttrdu film çektir hastaneye git diye. Zaten iki ay önce gittim birşey çıkmadı stresten kaynaklandığını söyledi doktor bunu anlıyamıyor. üzmekte istemiyorum tekrar gidicem dedim artık ama trip atıyor her defasında

Geçmiş olsun cnm ya orda eli kolu bağlı gibi hissediyor çok hassaslar üzülme düzelir ama bencede ihmal etme git tabi dr a zarar gelmez nasıl olsa içide rahat etmiş olur

Evet ya asıl güzel günler gelecek askerlikten sonra inşallaah :16:
Züğürt tesellisi derler ya :1:

Peki en çok neler lazım oluyormuş?
Ben pudranın çok lazım olduğunu düşünüyorum mesela :1:

tatlım valla bnmkıne oyle cok sey lazım olmadı ona sılıkon aldık botn ıcıne koysn dıe kullanmadı cıkardı attı gerk bıle yok dedı :D saat alsın kesınlıkle asker saatı cok lazım oluo :D ceplık alsn paralarını ona koyarrr :)) kılıt alsın mutlka

Canımm, tabi ki özlem olacak ama bu bekleyiş çok stresli siz de bilirsiniz eminim :61:
Artık hayırlısı diyip kaderimize razı olcaz :72:

bilmezmiyiz canım ahh ahhh o günler çok zor çokkk ama geçicek merak etme. sabırlı ol askerine hissettirmemeye çalış, onu askere mutlu gönder :72:

tatlım valla bnmkıne oyle cok sey lazım olmadı ona sılıkon aldık botn ıcıne koysn dıe kullanmadı cıkardı attı gerk bıle yok dedı :D saat alsın kesınlıkle asker saatı cok lazım oluo :D ceplık alsn paralarını ona koyarrr :)) kılıt alsın mutlka

Yaa, tabanlık götürcem kesin diyordu botlar rahatsızmış öyle demiş arkadaşı. Kilit niye yaa onu anlamadım :1:

bilmezmiyiz canım ahh ahhh o günler çok zor çokkk ama geçicek merak etme. sabırlı ol askerine hissettirmemeye çalış, onu askere mutlu gönder :72:

Ben de bi hissettirmem ki sorma :1:
Her konuşmamız askerlik üzerinden gidiyor. Ben ondan stresliyim. O pek bişey öğrenmek istemiyor, herkes bişey söylüyor gidip yerinde görmek öğrenmek istiyorum diyor. Ben çok takıyorum 4 gündür askerlikle yatıp askerlikle kalkıyorum. En iyisi sizlerin sözünü dinlemek. Yarından itibaren bu konuyu rafa kaldırıyorum :124:

Yaa, tabanlık götürcem kesin diyordu botlar rahatsızmış öyle demiş arkadaşı. Kilit niye yaa onu anlamadım :1:

rahatsız dıe bızde duyuyordk ama bnmkı o zaman rahat ya gerk yook dıyp atmıştı :D cnm kılıdı botları bırbrne baglamk ıcın fln lazım oluo o yuzdn ben yrn sorarım yenıden gerklı neler oluo dıe sana soylerım :49::49:

Back
X