Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar nasılsınız.uzun zaman oldu muhabbet etmeyeli özledim sizleri
bizim bu hafta çarşımız yoktuartık 2 haftada bir çıkacaklarmış çarşıya :26:
neyse şuan kimsecikler yok biraz geçmişi okuyayım bari![]()
Selam cnm naber bak ben geldim yalnız değilsin :)
hoşgeldin cnm galiba biz tanışmadık
Tanışmadık sanırım cnm ben esra aynen senin gibi şafak sayıyorum bende :)
tekrar hoşgeldin aramıza canım ben de DENİZ
çok memnun oldum
sanırım sizde kısa dönemsiniz.
OFFF YA BEKLEMEK NE ZORMUŞ DEMİ
ben de memnun oldum cnm evet kısa dönem çok şükür ki kısa yani buna bile dayanmak tahammül etmek çok zor uzun dönem askerlik yapan arkadaşlarında allah yardımcısı olsun bizim şafak 91 90 lar bitmek bilmiyor yaa
bizim şuan 89 ama izne gelecek eşim bu yüzden şafağımıza 5 gün daha eklenecek.zaman sanki geçmiyor ama geriye dönüp baktığımızda 70-80 gün geride kalmış.
Bu arada askerin nerde yapıyor askerliğini
sakaryada askerlik yapıyor benimkide dediğin gibi geçmiyormuş gibi geliyor ama yolu yarıladık 2 kere evci izni aldı geldi bende istanbulda yaşıyorum aslında yakın bana haftasonları gidip görmek istiyorum ama ailem problem yarattığı için o da olmuyor malesef canım
üzüldüm cnm senin adına. Söz nişan falan var mı peki ???
sözlüyüz cnm gelince de nişan yapmayı planlıyoruz çarşı izinlerinde netten konuşuyoruz görüşüyoruz çok üzgün görünüyor bende üzülüyorum öyle görünce yanında olmak istiyorum ama olmuyo
slm arkadaşlar nasılsınız.uzun zaman oldu muhabbet etmeyeli özledim sizleri
bizim bu hafta çarşımız yoktuartık 2 haftada bir çıkacaklarmış çarşıya :26:
neyse şuan kimsecikler yok biraz geçmişi okuyayım bari![]()
Merhaba hoşgeldin canım![]()
hoşbuldum, nasılsınız nasıl geçiyor günler.?
İyi olmaya çalışıyoruz mutlu güne adım adım yaklaşırken hem seviniyorum hemde askerimin yokluğu o kadar belli ki bir yanım hep eksik çok arıyorum onu yaa bitsin artık bu günler sen nasılsın cnm