evet canım maalesef
kıyamam canım ya bırakma kendini![]()
yavrm ya bz bgn esrayla çok bitmişiz seni de utsuz edicez bu gidişle vala kusura bakma cnm bnm :26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım maalesef
evet canım maalesef
yavrm ya bz bgn esrayla çok bitmişiz seni de utsuz edicez bu gidişle vala kusura bakma cnm bnm :26::26:
Yok bırakmıyorumda işte gün geçtikçe özlem arttıkça ben daha kötü oluyorum sabah iş var pazartesi sendromu da ayrı yerden vuruyo puff gidip yatiyim ben en iyisi yoksa sizde bunalıma girceksiniz benim yüzümden :)
Canlarım hadi iyi geceler hepinize sağolun varolun başınızı şişirdiysem kusura bakmayın kendinize cici bakın
valla hiç sorma canım hiç eski neşem kalmadı zaten hep içimde bi sıkıntı atamıyorum![]()
Canlarım hadi iyi geceler hepinize sağolun varolun başınızı şişirdiysem kusura bakmayın kendinize cici bakın
atılmıyor çok kötü daha da büyüyor her geçen gn![]()
büyümez mi hiç![]()
of vala haticecim kurtulmak istiyorum şu ruh halimden bak sana ne dicem bana bi akıl ver işin içinden çıkamadım![]()
geldiklerinde kurtulabilirz canım sadece se tabi kuzum yardımcı olmaya çalışırım
bak cnm şimdi ben izmir de okuyorum ya şimdi çarşamba bitiyor finaller istanbula gtmem gerek normalde babam annem hergn soruyor napcam ne zaman gelcen diye aslında bgn belli oldu ama demedm gelcm diye hemen aklımı karıştıran hafta snu barsın yanına gtcek annesi falan sen gel gtmeden diyor sonra bir ay göremicen barışı zaten 1 hafta oldu grmdm bide bu haftayla 6 hafta grcek araya
ben de karar veremedim bgn barsa dedm napim kalp pazarı bekliyimi yoksa gdiyim mi anemlerin sürekli sordgnu bilyor o yzden sen bilrsin dedi gt 2 hafta snra grsrz dedim ne 2 haftası 1 ay tatil diye o da bilmiyorum dedi ama morali bozuldu tabii
ben napsam bilemedim bn istanbula 2 bucuk ay oldu gtmeyeli anmleri grmyeli barısı 1 hafta aneme diyememki gelmim barşı görm dye 1 hafta olmamş olsa derdim ama diyemiyorum napcagmı sasırdım![]()
canım ailene karşı zor durumda kalma derim hem 1 hafta olmuş göreli uzun bir süre değil annene de diyemeyeceksin göreyim diye 1 ay sonra yanına gidebileceksin çok değil canım ya sen bilirsin tabiki benm fikrim bu![]()
sağol cnm bnm düşünüyorum işte bu gidişle göremicem heralde arada kalmak kötü ya barışa da gidememk içimi burkuyor ama anemlere onu yapmak da istemiyorum bars askerlik yapıyor ama bn barsı 4 kere gtim geldi grdm anmleri bayrmdan beri grmedim![]()
kıyamam canım ya kötü gerçekten arada kalmak keşke olmasa ama oluyor iştedüşün taşın kararını ver tatlım zor durumda kalma
dert etme canım![]()
bi çözüm yolu bulsam etmicem de işte![]()
aslında bütlere kalırsam dncem o zaman grürüm diyorum ama tabiki kalmak istemiyorum hele bars hiç istemiyor bi tn laf etti kalma da etme de![]()