• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

selamlar canlarrrr haftasonu aşkımın yanına gidicem çok heyecanlıyım :16::16::10::10:

baktık şafağın biteceği yok habire mehtap sayıp duruyoruz :1::1:

oyy ne guzeeel ne guzeeel :)))))

selamlar canlarrrr haftasonu aşkımın yanına gidicem çok heyecanlıyım :16::16::10::10:

deam(adını bilmiyorumm:26:)canımcım sana özelden mesaj attım gördün mü?valla çok mutluyum ya bugün ilk maaşımı aldım ona harçlık vericem o gün:16:
gökçecim sende bendensin nereye yolculuk:16:

deam(adını bilmiyorumm:26:)canımcım sana özelden mesaj attım gördün mü?valla çok mutluyum ya bugün ilk maaşımı aldım ona harçlık vericem o gün:16:

ne mutlu cnm bızm hıc mehtabımz olmıycakkkkkk :))) tadını cıkar

ehe bahar cnm ben gule gule kullan ^^

ne mutlu cnm bızm hıc mehtabımz olmıycakkkkkk :))) tadını cıkar

ehe bahar cnm ben gule gule kullan ^^

İstanbula gidiyorum canım ustalığa gitmeden önce son bi görüşelim dedik

ama bundan sonra bizimde zor canım son işte şimdiden sıkıntısı bastı :(

gorusemeynce cok zor oluo gokcee yaa :/ sizin usta bırlıgı neresıydı

Artvin :31:

kesinlikle telefonla da nereye kadar olcak wallahi bilemiorm onun için iyi tarafı şu anki koğuş arkadaşları komple aynı yere gidiyorlar ustalıkta en azından baya tanıdığı olacak orada hepsiylede iyi arası artık onda kalmayacak aklım ama ben nabıcam burada bilmiorm 35 günü habire mehtap sayarak geçirdik ama asıl bundan sonra başlıyor bizim için askerlik :43:

Artvin :31:

kesinlikle telefonla da nereye kadar olcak wallahi bilemiorm onun için iyi tarafı şu anki koğuş arkadaşları komple aynı yere gidiyorlar ustalıkta en azından baya tanıdığı olacak orada hepsiylede iyi arası artık onda kalmayacak aklım ama ben nabıcam burada bilmiorm 35 günü habire mehtap sayarak geçirdik ama asıl bundan sonra başlıyor bizim için askerlik :43:

tatlm fark etmıyo emın ol ıyı arkadaşlıklar kuruyolar bnmkı daha ucakla gıderken ucakta bı suru arkds olduu :)) O konuda ztn sıkntı yapmadada vallahı goremedn cok zoor ve dha cok var nasl olck hıııc bılmıorm :ssz::ssz:

tatlm fark etmıyo emın ol ıyı arkadaşlıklar kuruyolar bnmkı daha ucakla gıderken ucakta bı suru arkds olduu :)) O konuda ztn sıkntı yapmadada vallahı goremedn cok zoor ve dha cok var nasl olck hıııc bılmıorm :ssz::ssz:

zaten dönsünler de askerliğin a'sını duymak istemiorm :47::47:

Back
X