hoşbulduk canım nasıl olalım sınavları bitirdim haftasonu sevdiceğimin yanına gideceğimin heyecanını yaşıyorum şuan sen nasılsın?
Ayy canım benim ne güzel ya git gör sevdiceğinle hasret giderin birazcık :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım nasıl olalım sınavları bitirdim haftasonu sevdiceğimin yanına gideceğimin heyecanını yaşıyorum şuan sen nasılsın?
İstanbula gidiyorum canım ustalığa gitmeden önce son bi görüşelim dedik
ama bundan sonra bizimde zor canım son işte şimdiden sıkıntısı bastı![]()
Ayy canım benim ne güzel ya git gör sevdiceğinle hasret giderin birazcık :))
aynen yaa bana hıc ıyı gelmedı askerlık çöktüm resmen hayatımda boyle oldugumu hatırlamıyorum![]()
Çöktük valla canım zamanın bu kadar zor geçtiğini hiç hissetmemiştim telefon elime yapışık bir vaziyette yaşıyorum resmen
gökçecim memleketimi bir özledim ki git benim için de bir taksime git ne olurarkadaşlarıyla gitmesi şans olmuş istanbulda neredeydi askerliği mehmetciğimizin?geçecek be gülüm valla çok zor ama geçecek..
anisee canımm hiç sorma bir ay oldu en son gideli gitmenin de şöyle bir durumu var eve gelince kendimi kaybediyorum gözlerim kör olana dek ağlıyorumonu orada bırakmak çok zor geliyor da hiç göremeyenlerimiz var Allah onlara yardım etsin..
gökçecim memleketimi bir özledim ki git benim için de bir taksime git ne olurarkadaşlarıyla gitmesi şans olmuş istanbulda neredeydi askerliği mehmetciğimizin?geçecek be gülüm valla çok zor ama geçecek..
anisee canımm hiç sorma bir ay oldu en son gideli gitmenin de şöyle bir durumu var eve gelince kendimi kaybediyorum gözlerim kör olana dek ağlıyorumonu orada bırakmak çok zor geliyor da hiç göremeyenlerimiz var Allah onlara yardım etsin..
Her gün kısa dönem diye şükrediyorum ya önceden millet senelerce kocasını bekliyomuş nasıl dayanmışlar yaa çok zor bir durum
Evet canım o ayrılık anı gelince çok kötü oluyor insanbende istanbulda yaşıyorum askerim Sakarya da şubatta evci iznine gelcek şimdiye kadar 2 kere geldi bende gitmek istiyorum da olmuyor malesef
canım benimki kastamonuda acemiliği 27'sinde ustalığa geçecek artvine ama o direk gitmek istemedi hem bizi görmek maksadıylada İstanbulda buluşacağız haftasonu oradan uçakla artvine geçecek
canım yemin törenine gidebilecek misin?
canım bazen olmayınca olmuyor gidemiyor insan..evciye gelince rahat vakit geçirebiliyor musun ne kadar kalıyor?
bazı eşler yurt dışında çalışmaya falan gidiyor ya büyük konuşmayayım aklım ermiyor bir türlü ben her saniye burun sızısıyla yaşıyorum..Allah mecburi uzun ayrılıklar vermesin kimseye..
gittin geldim tatlım yemin töreni 10'unda oldu ama o acemilikte kaldı jandarmalara has birşeymiş sanırım tam anlamadık yemin töreninden 2 hafta sonra ustalığa geçiyorlar.
Her gün kısa dönem diye şükrediyorum ya önceden millet senelerce kocasını bekliyomuş nasıl dayanmışlar yaa çok zor bir durum
Canım evci gelince sevinçten deli oluyorum sonra hiçbişey anlamadan geçiyor zaman gidince sanki hiç görmemiş gibi hissediyorum doya doya vakit geçirmeye çalışıyoruz ama yetmiyor hiç
bilmez miyim canım ya o yokken dakika geçmez o varken su gibi akar gider..
Aynen öyle canım herşey bize inat sanki ya o yokkende öyle hıphızlı geçse ya yok illa canımıza okuyacak zaman
Bilmiyordum canım ben bunu..ne güzel değil mi o anı yaşamak gözyaşların sel olmuşturben 7000 asker içinden seçmiştim valla sen görebildin mi
![]()
ben tam emin değildim cnm yerini biliyordum önlerdeydi ama tam bilememiştim annesi seçmişti ama burnunun üstü kaşınmış annesi diyordu bak burnunu kaşıyor die bende hadi canımmm diyordum meğersem sonra sorduk cidden alerji yapmış tüm tören kaşıyan oymuş :)) önümüzden yürürlerken gördüm bağırdım ismiyle o da göz kırptı bana
aynen bir daha olsada gitsem ya o kdr gururlandım ki çok heyecanlandım halen açıyorum izliorm videoları bazen aynı heyecanla