OLsun canım dolu dolu geçir ozaman sende :)) ahh ahh bende şöyle 1 ay tatil yapsaydım ne güzel olurdu var ya
çok güzel olurdu vala tatlım dinlencem ben de inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OLsun canım dolu dolu geçir ozaman sende :)) ahh ahh bende şöyle 1 ay tatil yapsaydım ne güzel olurdu var ya
evet tanısmadıkk merhba canmm :)
merhaba cnm
gelmiyosn hiç akşm buralara![]()
canım ya malum calısıyorum eve gıttıgımdede abımden fırsat bulup gıremıyorum![]()
şafaklarımızda yakınmışş:)
hmm anlıyorum tatlımm olsun gelince konuşuruk o zaman :)))
evet birlikte bitirriz inşallah tatlım bi çabukk![]()
herkese slm
bugünde çok yorucu bir gün ne hal kaldı ne de başka birşey.valla ben bu fabrikada işe başlamadan önce bunlar napıyormuş bilmiyorum o kadar iş var ki yap yap bitmiyor.aahhh birde kocacığımın özlemi galiba o da çok yoruyor beni.hiç motive olacak bi durumum yok ewet şükür oğlum var ama o da bana hiç yardımcı olmuyor ki hep mızmız hep mızmız.bebek dediğin yatar uyur yok bizimki ne gündüz uyuyo ne de gece sürekli ilgi istiyor bende bütün gün oğlumla ilgilenemiyorum diye bir vicdan azabıyla sürekli onla oynamaya çalışıyorum ama bu seferde bende güç falan kalmıyor.tamamen yoruluyorum.nasıl bir kısır döngüdür bu ewde yorul işte gel yorul ben ne zaman dinleneceğim yaaaa.birde böyle zamanda insanın yanında destekcisi olmayınca daha da zorlanıyorum.bunları anlatabileceğim kimsede yok
iyiki sizler varsınız kızlar
cnm benm üzülme ltfen.. Az kaldı baak gelcek eşin gücünn![]()
üzülmemeye çalışıyorum cnm ama bazen kendime hakim olamıyorum.işi gücü bıraktım valla biraz nette takılmak iyi geldi.sen nasılsın cnm
inşallahhh canım benımmmm beraber sayarız safaklarımızıı ♥
eniştem nerde asker :)
herkese slm
bugünde çok yorucu bir gün ne hal kaldı ne de başka birşey.valla ben bu fabrikada işe başlamadan önce bunlar napıyormuş bilmiyorum o kadar iş var ki yap yap bitmiyor.aahhh birde kocacığımın özlemi galiba o da çok yoruyor beni.hiç motive olacak bi durumum yok ewet şükür oğlum var ama o da bana hiç yardımcı olmuyor ki hep mızmız hep mızmız.bebek dediğin yatar uyur yok bizimki ne gündüz uyuyo ne de gece sürekli ilgi istiyor bende bütün gün oğlumla ilgilenemiyorum diye bir vicdan azabıyla sürekli onla oynamaya çalışıyorum ama bu seferde bende güç falan kalmıyor.tamamen yoruluyorum.nasıl bir kısır döngüdür bu ewde yorul işte gel yorul ben ne zaman dinleneceğim yaaaa.birde böyle zamanda insanın yanında destekcisi olmayınca daha da zorlanıyorum.bunları anlatabileceğim kimsede yok
iyiki sizler varsınız kızlar
ohh ıyı yaptn :) ıyıym cok sukur cnmm![]()
tatlımmm iyiki siz de varsınız tabiki burdayız konuşuyoruz rahatlıyoruz cnm bnm
iyi ol sen güçlü olmaya çalış lütfen biticek bu gnler öyle düşün atlatıcaz![]()
annemde dalga geçiyor zaten benle fabrikayı sen mi kurtarcan kızım diye
normalde çalışmayı çok seven bir insanım ama bu aralar ağır geliyor.yarım saat sonra mesai bitecek zaten o zamana kadar sizlerleyim ohhh valla kaytarmak güzelmiş.aman iyi olalım cnm yoksa askerlerimizde hemen etkileniyor.belli etmemeye çalışıyorum ben ama ne kadar beceriyorum bilmiyorum tabiki de.
ewet cnm atlatacağız hep birlikte bu günleri bunu biliyorum ama işte öyle bir zaman geliyor ki insanın İİİİİİİİSSSSSSSSSYYYYAAAAAANNNNNNN
diye bağırası geliyor
annemde dalga geçiyor zaten benle fabrikayı sen mi kurtarcan kızım diye
normalde çalışmayı çok seven bir insanım ama bu aralar ağır geliyor.yarım saat sonra mesai bitecek zaten o zamana kadar sizlerleyim ohhh valla kaytarmak güzelmiş.aman iyi olalım cnm yoksa askerlerimizde hemen etkileniyor.belli etmemeye çalışıyorum ben ama ne kadar beceriyorum bilmiyorum tabiki de.
ewet cnm atlatacağız hep birlikte bu günleri bunu biliyorum ama işte öyle bir zaman geliyor ki insanın İİİİİİİİSSSSSSSSSYYYYAAAAAANNNNNNN
diye bağırası geliyor
Merhaba canım seninle tanışmadık ama yazdığın zamanları hatırlıyorum son günlerin kalmıştı ve heyecanla bekliyordun sevdiğini şimdi bu yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm biliyorsun birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz sabırla umutlu bekledin nazar değdi sanırım inşallah düzelir aranız ya yine eskisi gibi olursunuz tam birbirinize kavuştunuz ayrı geçirdiğiniz hünlerin acısını çıkaracaksınız noldu birden böyle sorununuz nedir bilmiyorum umarım herşey yoluna girer ayrıca gel tabi sık sık buraya belki kafan dağılırkızlarcım herkese selam benden nasılsınız şafaklar yakıyo az kaldı az hasretin dibine vurduktan sonra yeryüzüne çıkmak zaman alsada başarın bunu siz...
ben size verdiğim sözü tutamadım kusura bakmayın kendi derdim agır bastı saolsun işten geliyorum cnm hiçbişi istemiyo ...bide benimkiyle ayrıldık sonra tamamen ipler koptu asker beklemek güzeldi keşke hep öle kalsaydık...anlayacagınız iyi degilim toparlamaya çalışıyorum durumu araftayım sanki ne bitti nede bitmedi diyebiliyorum normal bi şekilde konuşuyoz uzak soguk can yakıcı bi şekilde nazar mı büyü mü bilemedim hiçbişi diyemiyorum zaman dedim 1 haftadr öylesine 3 5 dk konuşup kapatıoz bu sefer araya soğukluk giriyo hiç toparlayamicam eskiye dönmeyi istiyorum ama zor kafam bomboş hafızamı kaybettim sanki ...nasıl olcak ne olcak bilmiyorum oda kahroldu ben hiçbişi hissetmiyom yerli ne üzülüyom ne seviniyom sadece bomboş yaşıom öle işte sizinde başınızı agrıttım ...kusura bakmayın artık daha sık girmeye çalışcam eger düzelirsek...
Canımcım hadi hayırlı yolculuklar çok özletme kendini uğrayabilirsen uğra tatlımkızlaar bu akşam gidiyorum zamanım yok kalamıcam hepiniz kendinize iyi bakın orda da girmeye çaışcam ama durumlar ne olur bilmiyorum öptüm hepinizi hoşçakalın:80::80::79::79:
Merhaba canım seninle tanışmadık ama yazdığın zamanları hatırlıyorum son günlerin kalmıştı ve heyecanla bekliyordun sevdiğini şimdi bu yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm biliyorsun birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz sabırla umutlu bekledin nazar değdi sanırım inşallah düzelir aranız ya yine eskisi gibi olursunuz tam birbirinize kavuştunuz ayrı geçirdiğiniz hünlerin acısını çıkaracaksınız noldu birden böyle sorununuz nedir bilmiyorum umarım herşey yoluna girer ayrıca gel tabi sık sık buraya belki kafan dağılır