• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar merhaba nasılsınız?size şuan çok ihtiyacım var..
haftasonu yanına gittim bitanemin abisinde evci kaldı bende onunla zaman geçirme fırsatı buldum:16:dün akşam biraz demlendik ilk maaşı ıslatma muhabbeti vardır ya ne olduysa çok kötü oldu çok ağladı..ben senin neler çektiğini bilmiyor muyum dedi sana yaptığım herşey için çok özür dilerim dedi..bir sene bekle beni evlenicez dedi ben senden çocuk istiyorum dedi..
sabah kalkınca hiçbirini de hatırlamadı valla:ssz:neyse bugün bindi gitti yine bende zindanıma geri döndüm..görsem bir türlü görmesem bir türlü..çok kötü oldum yine..eviyle ilgili sıkıntılar çıktı ev sahibi evini sattı yeni alan da sürekli taciz ediyor benimkini evi başkasına satıcam anahtar deyip duruyor..halbuki kirasını tastamam ödemiştik..bir de o çıktı başımıza..

hoşbulduk canım.nişanlımı 4buçuk aydır görmüyorum sabır kalmadı pek.12 gün bile fazla geliyor:5:

kıyamam ben sana pek fazla bi zaman olmuş baya da uzak sanırım sana :(( ama dayan bak 12 güncük hatta bikaç saat sonra 11 güncük kalıyo bide bize bak daha 80 ler bile bitmedii :((

evet canım inan dün haberim olsa yemek götürürdüm nişanlına..Az kalmış sizin bayağı kavuşuyorsunuz ne güzel:16:bizde kavuşuruz inşallah..hatta jandarma birliğini gördüm keşke burada olsaydı dedim..

Back
X