• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım yanındaydım bu haftasonu güzel iki gün geçirdik de pek çabuk bitti..eve geldim kötü oldum yine hayata küstüm tekrar..bitmek bilmiyor sanki..gittikçe uzuyor ya

ne kadar güzel askerini görüşsün iyi olduğunu görmüşsün ellerini tutmuş hasretini az da olsa dindirmişsin.. ya senden kmlerce uzakta olsaydı? ay aylarca göremeseydin? daha kötü anları düşün.. evet bende sarının yanından dönerken 2 hafta önce baya kötü oldum başa döndüm sandım ama inan bana çok daha iyi geliyor bunu bikaç gün sonra anlıcaksın

ne kadar güzel askerini görüşsün iyi olduğunu görmüşsün ellerini tutmuş hasretini az da olsa dindirmişsin.. ya senden kmlerce uzakta olsaydı? ay aylarca göremeseydin? daha kötü anları düşün.. evet bende sarının yanından dönerken 2 hafta önce baya kötü oldum başa döndüm sandım ama inan bana çok daha iyi geliyor bunu bikaç gün sonra anlıcaksın

canım daha öncede gittim de onu bırakıp gelmek içimi dağlıyor..o son sarılma o kokuyu içine çekmek var ya..ahhh:14:görememek de çok kötü ya Allah sabır versin..biz aynı anda teskere alıcaz seninle

kıyamam ben sana pek fazla bi zaman olmuş baya da uzak sanırım sana :(( ama dayan bak 12 güncük hatta bikaç saat sonra 11 güncük kalıyo bide bize bak daha 80 ler bile bitmedii :((

ben istanbuldayım nişanlım çorumda dağıtımdan sonra görüşemedik.evet canım az kaldı şükür.ama sizde plakalara gelmek üzersiniz plakalar çabuk geçiyor.senin askerin nerde?

canım daha öncede gittim de onu bırakıp gelmek içimi dağlıyor..o son sarılma o kokuyu içine çekmek var ya..ahhh:14:görememek de çok kötü ya Allah sabır versin..biz aynı anda teskere alıcaz seninle

seni çok iyi anlıyorum zaten o son dakikalar öldürüyor insanı.. ben Allah nasip ederse bir kez daha gideyim tamam diyorum çünkü dönüşü çok ama çok zor oluyor :(( seni anlıyorum ama birkaç gün sonra iyikide gitmişim diyosun.. evet canım aynı gün tezkeremizi alıcaz inşallah

ben istanbuldayım nişanlım çorumda dağıtımdan sonra görüşemedik.evet canım az kaldı şükür.ama sizde plakalara gelmek üzersiniz plakalar çabuk geçiyor.senin askerin nerde?

ama bak bitirmişsiniz çok şükür.. bende hep plakalara gelelim saya saya oyalanırım falan diyodum ama bakalım çeyiz yapıyorum bi yandan allahtan haftasonlarımı doluruyo o haftaiçide çalıştığımdan çok fazla koymuyo.. canım ben izmirdeyim nişanlım denizlide

aayy bide bebişin varmış canım allah bağışlasın oğluşunu :16: benimde sınavlarım vardı iki gündür onlarla uğraştım. nişanlıyım canım biraz zor geçiyo beklemek askerimi. ama senin için daha zordur evlisin ve bebeğin var. ama az kaldı az allah sabrını veriyo canım :)
hepimize zor canım ama tabi bizim için biraz daha farklı oğlumuzun bu aylarını anca hafta sonları nette görebiliyor o da ne kadar insanı tatmin ederse.bu yüzden 5 günlüğüne izne gelecek

seni çok iyi anlıyorum zaten o son dakikalar öldürüyor insanı.. ben Allah nasip ederse bir kez daha gideyim tamam diyorum çünkü dönüşü çok ama çok zor oluyor :(( seni anlıyorum ama birkaç gün sonra iyikide gitmişim diyosun.. evet canım aynı gün tezkeremizi alıcaz inşallah

ama bak bitirmişsiniz çok şükür.. bende hep plakalara gelelim saya saya oyalanırım falan diyodum ama bakalım çeyiz yapıyorum bi yandan allahtan haftasonlarımı doluruyo o haftaiçide çalıştığımdan çok fazla koymuyo.. canım ben izmirdeyim nişanlım denizlide

siz yakınmışsınız ne güzel.evet canım bende çalışıyorum neyseki yoksa zaman hiç geçmezdi.düğün ne zaman belli mi?

kim evleniyooo beeee :D

bi ben evde kalcam heralde :D sevgilisi olup evlenemeyen kız olarak tarihe geçerim artık :31::31::12:

hazırlıklar ne durumdaa çeyiz işleri bitti mi :))

yok canım biter mi hiç:19:daha eksikler var.yemek takımı tencere bardak takımı çetal bıçak falan aldım bikaç nevresim takımı elektrik süpürgesi blender set saç kurutma makinası tost makinası hatırladıklarım sen neler aldın

Back
X