• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar erkek arkadaşım izne geldiğinde neredeyse bütün parasını harcamışız gideceği gün farkettik :( orada çıkan yemekleri yemiyor artık dışarıdan da söylemiyor ve aç yatıp aç kalkıyor :( ayrı bi hesapta da nişan-düğün için biriktirdiğimiz para var onu da harcamak istemiyor :( bankaya yatırmadığım ufak bi miktar var elimde izine gelirken uçak biletlerini alırız diye biriktirdim onu yollamak istiyorum onu da istemiyor ama yollayacağım nasıl yollarım?

keşke temkinli davransaydınız canım ya ama olan olmuş arık :26: hesap numarası yoksa nasıl göndereceksin ki ikna et bir şekilde vicdan yap kabul etmesi için zaten çok zor:50:

Bu hesap - ıban şey sanırım hesap numarası değil mi?
cnm bütün askerlerin ziraat bankasından hesabı var askeriyedede bankamatikler var oradan cekebiliyorlar en olmadı kargo olarak yolla çarşıya cıktıgında alsın para gönderiyorum deme kitap gönderiyorum falan de kitabında arasına koyarsın :26:

keşke temkinli davransaydınız canım ya ama olan olmuş arık :26: hesap numarası yoksa nasıl göndereceksin ki ikna et bir şekilde vicdan yap kabul etmesi için zaten çok zor:50:

Evet olan oldu canım sonradan farkettik birde giderken para çekerken hemde :( Para çektikten sonra fişin fotoğrafını çekmiştim orada hesap -ıban diye bi şey yazıyor o sanırım hesap numarası değil mi canım

cnm bütün askerlerin ziraat bankasından hesabı var askeriyedede bankamatikler var oradan cekebiliyorlar en olmadı kargo olarak yolla çarşıya cıktıgında alsın para gönderiyorum deme kitap gönderiyorum falan de kitabında arasına koyarsın :26:

AA askeriye de bankamatik mi var o zaman daha kolay olur heralde :) ama onunda hesap numarasını vermez ki :50:

kargoyu direk askeriyeye de gönderebilrsin ama biraz riskli olabilir açıp kontrol ediliyor eline geçmeden önce gerçi ben gönderdiğim de komtan yanına çaırdıktan sonra açmış

Peki nasıl yatıracağım canım onu anlatabilir misin acaba :)

hangi bankaysa onun bankamatiğine git canım ama para alma yeri olsun bazılarında olmuyo çünkü kartsız işlemlerden hesaba para yatırma hesap numarasını gir adının soyadının ilk iki harfi çıkar emin olduktan sonra onayla karışık gelirse gişe den de yatırabilirsin:34:

hangi bankaysa onun bankamatiğine git canım ama para alma yeri olsun bazılarında olmuyo çünkü kartsız işlemlerden hesaba para yatırma hesap numarasını gir adının soyadının ilk iki harfi çıkar emin olduktan sonra onayla karışık gelirse gişe den de yatırabilirsin:34:

Bunu yaptıktan sonra yatıracağım para dışında extra bi ücret ödemem gerekiyor mu peki canım

slm kızlarrr nasılsınız bakalım... izin kullandık biz yeni gitti :) atarsa 89 başkada yok :)):72:

buarada 14 şubat için dşünceleriniz varmıdır?

Son düzenleme:
hepinize selam kızlarrrr nabersiniz bakalımm haftasonundan beri gelemiyorum yine ay sonu her zaman ki yoğunluğum :((

plakalara düşen yarenlerimiz var gözümüz aydın canlarım inşallah bende bu geceden itibaren düşüyorumm:)))

hepinize selam kızlarrrr nabersiniz bakalımm haftasonundan beri gelemiyorum yine ay sonu her zaman ki yoğunluğum :((

plakalara düşen yarenlerimiz var gözümüz aydın canlarım inşallah bende bu geceden itibaren düşüyorumm:)))

selam tatlımm özletıosn kendını evet sende geel aramıza :29:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hiç keyfim yok herşeyden sıkılıyorum işe gitmek istemiyorum insanlarla konuşmak bile istemiyorum ben bitek aşkımcığımın gelmesini istiyorum yaa :50:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hiç keyfim yok herşeyden sıkılıyorum işe gitmek istemiyorum insanlarla konuşmak bile istemiyorum ben bitek aşkımcığımın gelmesini istiyorum yaa :50:

bende sarma ypıp yollarım diye düşünüyom çarşıya çıkar alır gibi ama bilemiyorum çarşısı olurmu oyüzden daha karar veremedim canım

bunalıma girmişsnn cnm bence sen ya :/

tatlımm ^^ oda gzl dusunceee

Back
X