- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
ayy ona daha zor canım hem karıcığndan hem oğluşundan uzak. Gelsin tabi morel olur çok her ikinizede :)
14 şubatta geliyormuş cnm belli oldu ne zaman geleceği ayyy çok özledim kocamı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ona daha zor canım hem karıcığndan hem oğluşundan uzak. Gelsin tabi morel olur çok her ikinizede :)
14 şubatta geliyormuş cnm belli oldu ne zaman geleceği ayyy çok özledim kocamı
![]()
hadi bakalım gözün aydın canımm :) az kalmış üzülme..
ewet şükür az kaldı ama eşim 2 gündür hasta çok tuhafki oğlumda aynı gün hasta oldu ikiside grip oldu çok zor böyleykn ayrı olmak.ahh yanında olsam bana tarhana çorbası yapardn hemen iyileştirirdn beni diyo işte ben o zamn bitiyorum![]()
coook uuzun zmn oldu resemn buraya yazmayalı.hayatım epey degısınce gıremedım eskısı gıbı.herkes ıyıdır ınsallahh![]()
kızlarr iyi akşamlar ben bu gece plakaya düşüyorummmmmnasılsınız bakalım
iyi akşamlar hoşgeldin tatlım.. hadi bakalımm siz bitirdiniz sayılırr :)
ayy canım benim yaaa. çok çok geçmiş olsunee kıymetimizi gittiklerinde anlıyolar. bende nişanlım hasta olduğunda tarhana çorbası yapardım canım içerdi o da aynısını söylüyo eşin gibi :) bizim izmir tarhanası da meşhur evde yapıyoruz hasta olunca birebir geliyo :) canım benim üzülme bak 14 şubatta yanında ne güzel bol bol hasret giderirsinn :)
GİZEMİM CNM HOŞGELDN.AZ ÖNCE ESKİ TOPİĞİMİZE YAZMIŞTIM SENDEN DE BAHSETMİŞTİM AYYY SANKİ SENİ ÇAĞIRMIŞIM GİBİ OLDU ENERJM SANA ULAŞTI DEMEK NAsılsn cnm neler yaptın.umarım herşey yoluna girmiştirrr
inşallah canım. o da dün artvine usta birliğine geçti kura çekilcekmiş dağıtım olcakmış onu bekliyoruz işte. pek konuşamıyoruz şu günlerdecanım benim hoşbulduk..senin de bitecek canımın içi askerin nasıl iyi mi bari?
hoşgeldiinn canımmm bende geldimm ohh bugünde bityorrrrrrrrrrrrrrrr:)geldimmmmmm![]()
![]()
![]()
evett bitti gitti işteeeehoşgeldiinn canımmm bende geldimm ohh bugünde bityorrrrrrrrrrrrrrrr:)
hoşgeldinn canımmm:)bend geldim kızlar![]()