Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)iyi akşamlar kızlar plakalara düşmüşsünüz ne güzel
hışbuldum canımnbr?hoşgeldinn canımmm:)
hoşgeldin canımcım![]()
![]()
iyilikk canım malumm günün şu saatinde kötü olmak mümkün değill şafak attı:) senden naberr nasılsınn bakalım:)iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)
hışbuldum canımnbr?
çalıkuşunu izliyorum cnm sen nasılsın napıosun?hoşbuldum kuzucum napıyon ?
iyilikk canım malumm günün şu saatinde kötü olmak mümkün değill şafak attı:) senden naberr nasılsınn bakalım:)
çalıkuşunu izliyorum cnm sen nasılsın napıosun?
maşallahiyiym bende kızlar bitirdik bir günü daha aşk doluyum![]()
ohh ne güzell allah bozmasıınnnnniyiym bende kızlar bitirdik bir günü daha aşk doluyum![]()
maşallah![]()
![]()
ohh ne güzell allah bozmasıınnnnn![]()
iyi akşamlar sen bitirmişsin bile maşallah :)
hışbuldum canımnbr?
olsun yavrum o heyecanla çabucak geçer vakit zatennamiin canım hepimizinkni şimdi gelmesi yaklaşıyor ya beni heyecan sardı şimdiden biraz erken oldu galiba![]()
çok panikliyimdir ben böyle her konu daolsun yavrum o heyecanla çabucak geçer vakit zatenn![]()
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrrçok panikliyimdir ben böyle her konu dageçsin geçsin inşallah
![]()
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrr![]()
sormaa bendeeee içim pır pırrr ederrrr![]()
o hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorumçünkü en güzel hayallerimizi askerden sonraya sakladık![]()
hemde ne hayaller ahh ahhhh çok içten bir ahhh çektimmmmçünkü en güzel hayallerimizi askerden sonraya sakladık![]()
aynen ben en çok döneceği geceyi hayal ediyorum o yoldayken ki halimi ilk göreceğim anııııııııııo hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorum![]()
![]()
evet tuğçeciğim aynen öyle yapıyorum bendeo hayaller olmasa ne yapardık acaba her cnm sıkıldığında bunaldığımda geldiği zamanı hayal ediyorum hayallerimizi gercekleştirdiğimizi falan düşünüyorum cok güzel oluyor mutlu oluyorum![]()
![]()
hemde ne hayaller ahh ahhhh çok içten bir ahhh çektimmmm![]()