• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

gökcecim ne yazıkkı fıkrım yook cnm

oo hg cnm nbrr :3:

iyiyim baharcm yoğun bir gündü ama enerjiim hiç düşmedi çok şaşkınım :1:

sen nasılsın neler yaptın.bu arada eşim çok hasta grip olmuş 2 gün öncede sütlaç yemiş o midesini bozmuş üstünede grip oldu sesi çıkmıyor.aslında üzülmüyorum hafta sonu şifayı kaptı.çarşıdan askeriyeye yürüyerek gittiler o kadar yapma etme dedim ama lafımı dinletemedim

iyiyim baharcm yoğun bir gündü ama enerjiim hiç düşmedi çok şaşkınım :1:

sen nasılsın neler yaptın.bu arada eşim çok hasta grip olmuş 2 gün öncede sütlaç yemiş o midesini bozmuş üstünede grip oldu sesi çıkmıyor.aslında üzülmüyorum hafta sonu şifayı kaptı.çarşıdan askeriyeye yürüyerek gittiler o kadar yapma etme dedim ama lafımı dinletemedim

cok sukur cnm ıyıyım :49: ooo geçmiş olsun ya oyle deme genede :/ İnş enişte hmen iyileşirr:31:

cok sukur cnm ıyıyım :49: ooo geçmiş olsun ya oyle deme genede :/ İnş enişte hmen iyileşirr:31:

geçenlerde de aynı sebepten üşütmüştü o zamanda söylemiştim hafta sonuda söyledim ama beni hiç dinlemiyor kafasının dikine gidiyor ben şimdi napıyım.
inş kısa zamanda iyileşir cnm çünkü hastayken hiç çekilmiyor yüzünede sürekli diyorum o da kabul ediyor :1:

geçenlerde de aynı sebepten üşütmüştü o zamanda söylemiştim hafta sonuda söyledim ama beni hiç dinlemiyor kafasının dikine gidiyor ben şimdi napıyım.
inş kısa zamanda iyileşir cnm çünkü hastayken hiç çekilmiyor yüzünede sürekli diyorum o da kabul ediyor :1:

dınlememıs demekkı ^^ geçer inşallah hastalık cook kotu ya :53:

kızlarr bir şey soracağım size ustalıkta askerinize kargo ile birşeyler gönderdiniz mi? gönderdiyseniz ne ile gitti? mesela acemilikte sadece ptt kargo ile gönderiliyordu ama şimdi normal yurtiçi ile falan eline ulaşır mı acaba?

gönderebilirisn canım falak askeriyede böyle şeylere pek sıcak bakmıyolar. fazla sorun olmaz ama sürekli olursa çocuk belki zora düşer. ben ilk iki ay eşimle birlikte gitmiştim askere ( abimlerin olduğu şehre düştü) orda bizat ruh hallerini gördüm ve yaşadım inanın onşlar bizden daha zor durumdalar. resmen hapisler

olabılırr denıızıımm :16: artık gıremıyorum pek.ıstanbula yerlestım.ıse gırıcem cuma gunu.benımkıde ıstanbula geldi.calısmaya basladı.hayatımız epey degıstı.zorlu ama bı okdar da tatlı bır kosusturma bızı beklıyor.Allah bize yardım etsin .)

sen nasılsın denızım gorusmeyelıı askerın nasıl

çok sevndm cnm sizin adınıza her ikinizede hayırlı olsun yeni işleriniz yeni hayatlarınız.umarım herşey o güzel gönlünüzce olur.çok özletiyorsun ama kendini bilgin olsun :34: bizde ne yapalım gizemim aynı şafak sayıyoruz şükür yarıladık.özlem dibe vurdu dayanamadık şubatta izne gelecek hemde 14 şubatta :19:

iyi geceler kızlarr.. yaa facebook girerken çok sorun oluyo şu günlerde. sizde de oluyo mu acaba sadece benden mi kaynaklanıyo :26::26::26:

Back
X