- 28 Aralık 2008
- 14
- 3
- 88
- 36
- Konu Sahibi pelin_rtrk
-
Ben de varıım erkek arkadaşım dün teslim oldu Kastamonu Jandarma bakalım nasıl geçecek hiç bu kadar ayrı kalmamıştıkÖzlemek de güzel
Sizin usta birliği neresi kızlar? Benim acemi de usta da Kastamonu
Ne güzel:) Ben katılış tarihleri 17-19 aralık olarak biliyorum ama kardeşine farklı tarih mi vermişler farklı tarihlerde katılacakları da duydum çünkü. Bugün konuştum ilk güne göre iyiydi bi sorun olmadığını söyledi yemekler de fena değilmiş asıl bugün çok katılım olacak demişti . Kardeşine de şimdiden hayırlı teskerelerbenim kardeşimde aynı yerde :) ama haftaya teslim olacak inşaallah
Ne güzel:) Ben katılış tarihleri 17-19 aralık olarak biliyorum ama kardeşine farklı tarih mi vermişler farklı tarihlerde katılacakları da duydum çünkü. Bugün konuştum ilk güne göre iyiydi bi sorun olmadığını söyledi yemekler de fena değilmiş asıl bugün çok katılım olacak demişti . Kardeşine de şimdiden hayırlı teskereler
benimki de İskenderun’da sabah aramış duymadım biraz evvel konuştum ben :)Benimki de cuma günü gitti. İskenderunda. Bugün arar diye düşünüyodum heralde çok yoğunlar ilk gün olduğu için.
Siz konuşabildiniz mi
Pazar günü izin verirler mi acaba :-(
Ne kadar geç katıldıysa askerliği o kadar gün geç biter ama başka bir sorun olmaz herhalde cezai bir durum olacağını sanmıyorum. İçini ferah tut :)normalde 19 unda teslim olması gerekiyordu ancak hastalandı belini inciltti. Dr. rapor yazdı bu şekilde gidemez dedi. inş bir sorun yaşamaz o yüzden endişeliyiz biraz.
Ben dün sabah konuştum asıl katılım dün ve bugün olacağı için heryere yoğunluktan arayamayabilirler. Herkesin katılışını 19u vermişler o yüzden erkek arkadaşım 18i akşamı katıldı daha rahat ettim işlemlerim çabuk bitti dedi.Benimki de cuma günü gitti. İskenderunda. Bugün arar diye düşünüyodum heralde çok yoğunlar ilk gün olduğu için.
Siz konuşabildiniz mi
Pazar günü izin verirler mi acaba :-(
Hergün arıyor benim sevgilim canım sıkma canını arayamıyordurkızlar sevgilim 3 gündür aramıyorsizde durum ne
Benimki günde 1 kere arıyor ama bazen çok yoğunluk oluyor olur da arayamazsam merak etme dedi. Sıkma canını arar mutlaka nereye gitmişti? Asker sayısı çok ankesörlü telefon azsa sıra gelmiyordur belkikızlar sevgilim 3 gündür aramıyorsizde durum ne
Canım senin askerin nerdeBenim erkek arkadaşım da her gün arıyor ama çok zor ricayla oluyor diyor. Tek başlarına dolaşmalarına izin vermiyorlarmış bir de kuyruk fazla oluyormuş. 20 gün dayanıcaz mecbur.
Ankara Etimesgut da.Canım senin askerin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?