357-B Grup (Aralık 2014) Kısa Dönem Asker Bekleyenler

benimki de etimesgut'ta. çok sevindim şu an oralardan biriyle rastlaşınca :) kısa dönem, aralıkta teslim oldu. Hergün arayamıyor, 2 günde bir arıyor, sizinki hergünmüş ne güzel :) bir de ailesi ile beni dönüşümlü arıyor ondan sanırım size hiç oranın şartlarından bahsetti mi? nasıl bi yermiş acaba?

Ya biz başta sevindik Ankara çıktı diye ama pek tahmin ettiğimiz gibi çıkmadı. Çok kalabalık diyor zaten o yüzden aramakta zorluk çekiyorlar bide çok soğuk diyor. Onun dışında pek şikayeti olmadı yada bana yansıtmıyor bilmiyorum. Benim erkek arkadaşım iki gündür hastanedeydi o yüzden rahat arayabildi sanırım. 9 ocakta sizinde acemilik bitecek herhalde daha rahat ederiz

evet aynen 9 ocakta bitiyormuş, acemilik 21 günmüş ben de sevindim ona. ama bizim usta birliği de etimesgut aynı gene işallah ustaya geçince arayabilirler yine de :) ben de aynı şeyleri duydum farklı bişey söylemedi, sürekli yürütüyolarmış ordan oraya. arama olayı rahat olsa gene bi nebze çekilir hale gelicek

benim sevgilim de 19'unda gitti kastamonu jandarma oraya gönderenler kimler ve usta birliği neresi paylaşalım kızlar zaman geçmiyor ya...

Benimki de hergün arıyo ama konuşamıyoruz ki arasa nolcak. Nasılsın iyiyim başka bişey yok. Kapatmam lazım diyo kapatıyo. Artık kafayı yemek üzereyim. Biraz da depresyona girdim sanırım.
Burda yazdıklarınızı okudukça rahatlıyorum biraz. Birbirimize destek olalım kızlar.

Tesadüf bizimki de usta birliği Etimesgut . Ustalıkta rahat edicem dedi ama bakalım rahat olurlar umarım.

benim sevgilim de 19'unda gitti kastamonu jandarma oraya gönderenler kimler ve usta birliği neresi paylaşalım kızlar zaman geçmiyor ya...
Merhaba canım benim sevgilim de 18inde teslim oldu acemi birliği de usta da Kastamonu senin usta neresi?
Evet zaman geçmiyor napalım onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. Düzenli haber alabiliyor musun?

Tesadüf bizimki de usta birliği Etimesgut . Ustalıkta rahat edicem dedi ama bakalım rahat olurlar umarım.

ya birşey diycem usta birliğinde cidden ordalar değil mi? internette yorumlar okuyorum kuradan filan bahsedenler var tam anlayamadım. bir de dağıtım izni askerliği uzatmıyomuş dedi yemin töreninden sonra gelirsin yanıma istersen dedi de, internette uzatıyo yazıyo, senin kesin bilgin var mı acaba?:) tekrar aradığında sorucam yine :))

Yok canım uzun dönemlerde kura var diye biliyorum ben. Kısa dönemler de gitmeden iki yer de yazıyor çünkü. Aynı yerde olduğu için dağıtım izni yokmuş maalesef ama iki gün boyunca Ankara sınırları içinde askeriye dışında olabiliyormuş. Pazar gün yeniden teslim olmaları gerekiyormuş çünkü. Sen yine sor tabii :)

tamamdır çok teşekkür ederim gene iyiymiş ya 2 gün rahatlar :) yalnız 3 gündür aramıyo, ben azıcık cidden arayamıyo musun diye az tavırlı konuşucam, benim yerime başka arkadaşlarını mı arıyo napıyosa artık

Başkalarını arayacak zaman bulamaz canım inan bana pek üstüne gitme. Eminim zamanı olsa ve izin verseler düşünmeden arar.

Başkalarını arayacak zaman bulamaz canım inan bana pek üstüne gitme. Eminim zamanı olsa ve izin verseler düşünmeden arar.

işte arayanlar da olduğu için sizin sevgiliniz gibi insan biraz kötü hissediyor, başka yer olsa asla kıyaslama yapmam da muhtelemen şartları tamamen aynı. neyse bakalım aldırmamış gibi davranırım artık, siz de haklısınız

Benim sevgilimin kalbinde ritim bozukluğu var diye iki gündür hastanede tutuyorlar o yüzden sabahları arıyor ama akşamları askeriye de olduğu için arayamıyor. Bundan sonra hastaneye gidemeyecek o da arayamaz gibime geliyor. Bugünde mi arayamadı seni ?

aynen bugün de arayamadı. ilk gün aradığında şey demişti "2 günde bir bizi buraya getiriceklermiş". tam bilmiyorum telefon yerleri çok mu uzak da hadi şimdi de hep birlikte gidip sevdiklerimizi arıcaz mı diyolar napıyolar

ha bir de cadılık yaptım, içimde kalmasın diye en yakın arkadaşına mesaj attım, dedim 4 gündür aramıyor çok merak ettim seninle görüştü mü acaba filan, yok aramadı merak etme izin vermiyolardır dedi beklicez artık :)

Benimki de cuma günü gitti. İskenderunda. Bugün arar diye düşünüyodum heralde çok yoğunlar ilk gün olduğu için.
Siz konuşabildiniz mi
Pazar günü izin verirler mi acaba :-(
Canim benim sevdicegim de İskenderun da. Cumartesi gitti her gün ariyo çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…