357-B Grup (Aralık 2014) Kısa Dönem Asker Bekleyenler

Canım ben gidemicem maalesef işten dolayı ailesi gidiyor ama dediğin gibi spor salonunda yapılacakmış sanırım. Evet cumartesi imza olayını bende duydum gerçek midir bilmem ama Ankara dışına çıkışı engellemek istiyorlarmış bide kalacak yerin adresini vermişler. İmkanın varsa git bence 2 gün hasret giderirsiniz ne güzel.

Hasret giderirdik ama o da tam ortasında boluncek gibi. Ay sonunda abisi evci iznine çıkarcak o zaman giderim diye dusundum, ikisinden birini seçmem gerek çunku. pek gel de demedi açıkcası hava kotu filan diyedir dusundum ben ama, kar başlamadan once hevesleniyodu çunku gelebilirim dediğimde

Sen hangi şehirdesin? Öyle bi imkanın varsa gitmesen de olabilir. Seni düşünüyordur canım bence, bende anca bahar gelince gidebilicem günübirlik. Bu arada abisi evli mi, çıkarması için evli olması gerekiyormuş diye biliyorum.

istanbul'dayım ben. pek uzak değil ama işte gene de ha deyince gitmek olmuyo abisi evli. yalnız evli olması gerektiğini bilmiyodum, çok saçmaymış. evli olsa da olmasa da abisi yani niye öyle kısıtlama koymuşlar ki. o zaman 1 ay daha beklemeye karar verdim :/

Canım kavuştun mu askerine :) Ya senin erkek arkadaşın telefon sokacak mı içeri şimdiden :)

Canım kavuştun mu askerine :) Ya senin erkek arkadaşın telefon sokacak mı içeri şimdiden :)

yok ben gitmedim yemin törenine. pazartesi günü dağıtımları yapılcakmış, daha belli değilmiş ustalıkta ne yapıcakları. bi yerimi, durumu göreyim öyle telefonu sokmaya çalışıcam dedi yani ilk hafta telefonu sokmucak. bana da mantıklı geldi :)

benimkini revirci yapmışlar habire askerleri hastaneye götürüp kayıtlarını filan yapıyomuş ve kötü bi komutana denk gelmiş yaa. hiç boş bırakmıyomuş adam, normalde 9da uyunuyosa gece 12ye kadar tutup iş yaptırıyomuş. bir de mart'ta genel denetleme mi ne varmış, onun için eğitime katılcak askerlerin arasına da seçmiş. bu da yetmiyo gibi sürekli azarlıyormuş bir de. hadi bakalım nasıl geçicek artık :///

Benimki de yazıcı olmus. Rahat ama telefon kullanamıyor büyük ihtimalde kullanamicak. Yakalananlarin askerliğini uzatiyorlarmis hep, o riski göze alamiyoruz. 4 ay katlanicaz mecbur :/

Benimki de yazıcı olmus. Rahat ama telefon kullanamıyor büyük ihtimalde kullanamicak. Yakalananlarin askerliğini uzatiyorlarmis hep, o riski göze alamiyoruz. 4 ay katlanicaz mecbur :/

aynen biz de telefon sokmıcaz, hiç oralı değil :) ama alıştım artık ya günde bi kez konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…