- Konu Sahibi pelin_rtrk
-
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım
benim erkek arkadasımda 356.dönemden kasımda gitti yani ilk samsundaydı çok güzel gecmişti onun için çok memnundu sık sık arayabiliyodu çağrı atıyodu ben arıyodum çok konabiliyoduk bi keresinde 2 saat konusmustuk ustalıkta kıbrısa gitti hersey tam tersine döndü malum kıbrıs çok pahalı bir yer aradıgına sesini duyduma şükrediyorum 2 günde bir arayabiliyor oda 2 dakika ancak konusabiliyoruz ama iyi olsun da gerisi önemli değil zaman gecmiyor siz neler ypıyorsunuz birde erkek arkadasım çok kıskanc okul ev arası mekik dokuyorum sürekli geldiğinde sunu bunu yaparız diye not alıyorum
Canim bunu da şükür dediğin gibi iyi olsunlar da
Benim sevgilim Hatay İskenderunSaol canim senin askerin nerde
Iyi diye duymustum orayıBenim sevgilim Hatay İskenderun
Hıhı iyi çok şükür sıkıntısı yokIyi diye duymustum orayı
Hıhı iyi çok şükür sıkıntısı yok
Hadi ya cuma belli olacak dedi ama dur bakalım arasın bi merak ediyorum yaaCanim usta birlikleri belli olmus zonguldak ereglide benim askerim :/
Hadi ya cuma belli olacak dedi ama dur bakalım arasın bi merak ediyorum yaa
Aynen canım hala aramadı ya öğrenemedimÖğrenir öğrenmez aradi beni sabah 9da :) rahatmis zonguldak, uzak sadece.. Olsun kibris da olabilirdi
Yalova çıkmışÖğrenir öğrenmez aradi beni sabah 9da :) rahatmis zonguldak, uzak sadece.. Olsun kibris da olabilirdi
Kızlar ya kısa dönemlerin acemilik ustalık bir açıklanıyor. Siz nasıl yeni öğrendiniz ki? Bu arada benim bir arkadaşım Yalova'da jandarma olarak yapıyor tel elinden düşmüyor aynı yerse rahat eder seninki de :)Yalova çıkmış
Yok canım daha bugün öğrendi sevgilim haber verdi işte benimki denizci Yalova Altınova yaKızlar ya kısa dönemlerin acemilik ustalık bir açıklanıyor. Siz nasıl yeni öğrendiniz ki? Bu arada benim bir arkadaşım Yalova'da jandarma olarak yapıyor tel elinden düşmüyor aynı yerse rahat eder seninki de :)
Sen nerde yasiyosun canim yakinsa ne guzel ziyaretine de gidersinYok canım daha bugün öğrendi sevgilim haber verdi işte benimki denizci Yalova Altınova ya
Çıktı inş dediğin gibi olur :)
Ben SivasSen nerde yasiyosun canim yakinsa ne guzel ziyaretine de gidersin
Amin canım bide 1 Ocak doğum günü sevgiliminbu onlarsız son yılbaşımız olur inşallah :) bitsin bitsin bitsin askerlik ...
onu sormadım ama oraya gidince belli olur heraldeTatlim benimki de zonguldaga cikti, kacinci koğuşta seninki? Tanisirlar belki
Evet ya çok iyi olacak bi gelseacemiliğin bitmesine az kaldııı. ustalıkta telefonları yanlarına alsalar da ciddi bi rahatlama yaşasak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?