357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ha anladım kuzum biz dağıtım izni kullanmıcaz askerlik uzamasın diye
Canım yol izni 1 gün olduğu için törenden çıkıp hemen izmire gitmesi gerekiyodu o yüzden mecburen kullandık. Olsun napalım 5 gün daha uzasın. Usta birliğinde beklemesi daha kolaydır diye avutuyorum kendimi

canim bi top makina deterjani kutusu veriyo ddi ki icinden pc, iphone altin saat vs bisy cikicak ddi ama bu kutuyu acma bedeli 50 lira ddi +sonra axis alisveris magazindan bi armine sal ve 2 terlik aliosunz ddi salak gibi kabul ettik canim oyle iste... ve tabi sal falan hikaye, saat sahte 5 liralik bisey en cok koyanda bu sacmaliga inanmak

Canım yol izni 1 gün olduğu için törenden çıkıp hemen izmire gitmesi gerekiyodu o yüzden mecburen kullandık. Olsun napalım 5 gün daha uzasın. Usta birliğinde beklemesi daha kolaydır diye avutuyoum kendimi
aynen kuzum aşk dolu beş gün daha çabuk geçmeini sağlar inşallah. Bir an önce bitirip gelsinler inşallah . Düşündükçe nasıl bitick diyorum

Günler gectıkce daha cok ozluyorum ya dogru duzgun gorusemıyorz konusamuyorz dersın basında bıle aklım gıdıyo 28 ını sbırsızlıkla beklyrm ıkı gun evınde olcak bol bol konusurm ınsallah
aynen kuzum düşündükçe günler bitmicek gibi geliyor

peki ya ben napiyim kizlar ne dagitim iznine gelicek nede izin kullanicak nede benim onun yanina gitme sansim var... 6 ay boyunca hic goremicem sevgilimi

peki ya ben napiyim kizlar ne dagitim iznine gelicek nede izin kullanicak nede benim onun yanina gitme sansim var... 6 ay boyunca hic goremicem sevgilimi
Canım bende senın gıbıyım goremıcım askerlık bıtene kadar.askerden gelınce direk işe gırmeyı dusunuyo gercı askerlık bıtsınde her seklde gorusulur

Gorusemıyoruz konusamıyoruz sıkıntı olurmu dıe kendıme dert edıyorum ya. Sevgılım olsa kızar bıyle dusuncelerıme boş şeylerı kafama cok takıyorum ya
olumlu düşün kuzumm sağlıkları yerinde iyiler en güzel haber bu bizim için bu zaman zarfında

olumlu düşün kuzumm sağlıkları yerinde iyiler en güzel haber bu bizim için bu zaman zarfında
Askere gıtmeden once herseyı arastırırsan aklına bın turlu sey takılır tabı sorun bende ya ı .. ınsalla bıterde bende atanrm gelr ıster artk :) hoş bızde o surec cok kısa olcak:)

Canım bende senın gıbıyım goremıcım askerlık bıtene kadar.askerden gelınce direk işe gırmeyı dusunuyo gercı askerlık bıtsınde her seklde gorusulur

benimki 15 gun calismicak sanirim ama aynen askerden geldikten sonra her turlu gorusulur onemli olan o gunlerin gecmesi off direncimi yitiriyorum galiba cok sikildim cok özledim sevgilimi ya

Askere gıtmeden once herseyı arastırırsan aklına bın turlu sey takılır tabı sorun bende ya ı .. ınsalla bıterde bende atanrm gelr ıster artk :) hoş bızde o surec cok kısa olcak:)
herşey yoluna girer canımm hayallerinize kavusursunuz en kısa zamanda. Normalde ayrı şehirdemisiniz

benimki 15 gun calismicak sanirim ama aynen askerden geldikten sonra her turlu gorusulur onemli olan o gunlerin gecmesi off direncimi yitiriyorum galiba cok sikildim cok özledim sevgilimi ya
Aynen canım geldıkteb sonra bı seklde gorusulr. Bende senın gıbı kotu oluyorum yaptıgım tek sey derseneye gıdıp oglen gerı eve gelmek buda daha cok sıkıntı verıyo bunalyrm

herşey yoluna girer canımm hayallerini. Ç kavusursunuz en kısa zamanda. Normalde ayrı şehirdemisiniz
Canım butun akrabaları burda yan mahallemde:) aılesı babsının işinden dolayı tekırdagda . İstemeye geldgımzde 1 hafta ıcınde nişan falan hepsı olur dedı kendısıde meslegınden dolayı batıda calıscak yanı evlenen kadr uzak olcaz

anladım canımm evlenince bugğnlerin acısını çıkarırsınızz

Aynen canım geldıkteb sonra bı seklde gorusulr. Bende senın gıbı kotu oluyorum yaptıgım tek sey derseneye gıdıp oglen gerı eve gelmek buda daha cok sıkıntı verıyo bunalyrm

hele bu sinavlar adami delirtiyo son bi tane kaldi yarinki onada calismicam valla vazgectim

Kızlar aradı sevgilim ama tam babamın yanında. Içeri de geçemedim öyle bir konuşma yaptık ki ne olduğunu ilk anlayamadı. Bende sonra bende babamla oturuyorum işte diyince jeton düştü. Keyfi yerindeydi. Eğitim sağa dön sola dönden ibaretmiş, ağır değilmiş. 2 telefon varmış biri koğuşta diğeri de girişte bir yerdeymiş. Babam olduğu için rahat konuşamadık şu an ona yanıyorum ama olsun :) sesini duydum.

Ayy işe bak ya. Ama kuzum hata sizde kapıya gelen satıcının sattığından ıphone çıkar mı hiç. Dediğin gibi basiretiniz bağlanmış. Ama boşver sağlık olsun kuzum.
aynen kuzum aşk dolu beş gün daha çabuk geçmeini sağlar inşallah. Bir an önce bitirip gelsinler inşallah . Düşündükçe nasıl bitick diyorum
İnşallahh bebeğim
aynen kuzum düşündükçe günler bitmicek gibi geliyor
Al benden de o kadar

Belki gidersin canlarım ya öyle demeyin. Gün doğmadan neler doğar. Belki de sizin yaptığınız daha iyidir. Çünkü biz tam yokluklarına alışmışken gelecekler ve hooop aynı şeyler yine tekrar edecek
Hem siz bizden daha çabuk kavuşacaksınız sevdiklerinize

Ayyy şansa bak ya. Gerçi bende de durum pek farklı sayılmaz genelde işyerindeyken konuşuyoruz ve patronun masası 1 metre ötede. Hatta bazen içeride müşteri oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…