- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ayyy şansa bak ya. Gerçi bende de durum pek farklı sayılmaz genelde işyerindeyken konuşuyoruz ve patronun masası 1 metre ötede. Hatta bazen içeride müşteri oluyo
Kızlar hepiniz halinize şükredin bence hem kısa dönem yapıyosunuz hem de günde en az bir kez veya daha fazla telefon alıp sesini duyuyosunuz habernz var nasıl iyi mi diye. Ben pazartesiden beri haber alamıyorum ve bizimki uzun dönem. Yemin törenine de gidemicem. Ve buaralar sınavlarm var sevdiğimle konuşamadığım için tadım tuzum yok hepsi kötü geçiyo. Onun için isyan edip sıkılmayın şükredin biraz..
1 saat önce aradı tatlımm konuştuk bucuk dakikabu arada benimkinden bugün hiç ses çıkmadı , sen konuşabildin mi
canm böyle yapma haline şükür et .. biz günde 1 dakika konuşabiliyoruz en fazla 2 dakikaaradi sonunda 5 dk konuşabildik ama yetmedi tabi insallah yemekten sonra bi daha ariyicak. kizlar cok zor ya bugun niye bu kadar kotu oldum bilmiyorum. 1 keresinde mecburiyetten 1 hafta gorusememistik bugunde tam 1 hafta 1 gun doldu ya onu mu hissediyor bünyem ne
cok haklısın tatlim.. öyle olması lazımKızlar hepiniz halinize şükredin bence hem kısa dönem yapıyosunuz hem de günde en az bir kez veya daha fazla telefon alıp sesini duyuyosunuz habernz var nasıl iyi mi diye. Ben pazartesiden beri haber alamıyorum ve bizimki uzun dönem. Yemin törenine de gidemicem. Ve buaralar sınavlarm var sevdiğimle konuşamadığım için tadım tuzum yok hepsi kötü geçiyo. Onun için isyan edip sıkılmayın şükredin biraz..
canm böyle yapma haline şükür et .. biz günde 1 dakika konuşabiliyoruz en fazla 2 dakika
hergün bile konuşamıyoruz neredeyse
siz sürekli konuşuyrsunuz
biz ne yapalım..
üzülme tatlim cok cok sevin hatta bu kadar cok konuşabildiğinize
bizim yerimizde olsanız hiç dayanamayacakmssnz herhalde .
Canım tabiki halimize her zaman şükrediyoruz. Ama nasıl bizden kötüsü varsa senden de kötüsü var. Bak senin açından bakarsak sen de şükretmelisin sevgilin dağ başında değil türkiyenin ortasında en rahat şehirlerden birinde. 20 yaşındaki kuzenim Suriye sınırında askerlik yapıyor. Bak hepimizin isyan edip sıkılmamak için sebepleri varKızlar hepiniz halinize şükredin bence hem kısa dönem yapıyosunuz hem de günde en az bir kez veya daha fazla telefon alıp sesini duyuyosunuz habernz var nasıl iyi mi diye. Ben pazartesiden beri haber alamıyorum ve bizimki uzun dönem. Yemin törenine de gidemicem. Ve buaralar sınavlarm var sevdiğimle konuşamadığım için tadım tuzum yok hepsi kötü geçiyo. Onun için isyan edip sıkılmayın şükredin biraz..
Ahahahh o ses tonunu tahmin edebiliyorum benimki de arkasında bekleyen varsa öyle konuşuyoÇok kötü oluyor bu durum ama ya... Bu sefer kuyruğunu sıkıştırmış kedi gibi konuşuyorum, neşeli olup onu güzel sözlere boğamadığımdan, dikkat ediyorum onunda enerjisi düşüyor. Neyse yarın telefi ederim artık.
öyle de düşünme kendine de yüklenme tatlimhaklisin galiba ben biraz nankorluk yapiyorumalistirdi beni basta simdi zor geliyo iste
Hoş geldin canım iyiyiz hep aynı konular seninki kaç kere aradı benimki kaç kere aradı. Aklımızı başka yere veremiyoruz ki gittiklerinden beri. Kıymetimizi bilsin bu askerlerselam kızlar nasılsınız. Bugün sınavım olduğu için ancak şimdi girebildim
hoşgeldin canımmm iyiymm sen nasılsınn güzel haberler aldınmı bugünselam kızlar nasılsınız. Bugün sınavım olduğu için ancak şimdi girebildim
günü çok güzel özetlemişşin valla yaaHoş geldin canım iyiyiz hep aynı konular seninki kaç kere aradı benimki kaç kere aradı. Aklımızı başka yere veremiyoruz ki gittiklerinden beri. Kıymetimizi bilsin bu askerler
Sen nasılsın canım nasıl geçti sınavın
Aramaları atlayıp başka konulara geçiş yapamadık dahagünü çok güzel özetlemişşin valla yaa
aynen kuzum yaa bide insan öyle tuhaf oluyorki. Hergün aramasına alıştım akşama kadar gözüm telefonda acaba ne zman arıcak diye halbuki askerde adam arayamayabilir gayet normal ama gelde anlat işte.Aramaları atlayıp başka konulara geçiş yapamadık daha
Eee napalım bizim için en önemli konu bu şuan için. Ve önümüzdeki 5 ay kimine göre 11 ay için
Aynen öyle canım ya. Bende bugün sitem ediyorum dün akşam aramadın diye aşkım ben askerdeyim unutuyosun galiba diyoaynen kuzum yaa bide insan öyle tuhaf oluyorki. Hergün aramasına alıştım akşama kadar gözüm telefonda acaba ne zman arıcak diye halbuki askerde adam arayamayabilir gayet normal ama gelde anlat işte.
İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasılIyi akşamlar kızlar umarım bu aksam herkes beklediği telefonu alır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?