357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar hepiniz halinize şükredin bence hem kısa dönem yapıyosunuz hem de günde en az bir kez veya daha fazla telefon alıp sesini duyuyosunuz habernz var nasıl iyi mi diye. Ben pazartesiden beri haber alamıyorum ve bizimki uzun dönem. Yemin törenine de gidemicem. Ve buaralar sınavlarm var sevdiğimle konuşamadığım için tadım tuzum yok hepsi kötü geçiyo. Onun için isyan edip sıkılmayın şükredin biraz..

Ayyy şansa bak ya. Gerçi bende de durum pek farklı sayılmaz genelde işyerindeyken konuşuyoruz ve patronun masası 1 metre ötede. Hatta bazen içeride müşteri oluyo

Çok kötü oluyor bu durum ama ya... Bu sefer kuyruğunu sıkıştırmış kedi gibi konuşuyorum, neşeli olup onu güzel sözlere boğamadığımdan, dikkat ediyorum onunda enerjisi düşüyor. Neyse yarın telefi ederim artık.

Haklısın canım ama insanoğlu doyumsuz ne yazık ki. Hiç sesini duyamadığımda, 1 dk duysam yeter. Yeter ki iyi olduğunu bileyim diyordum. Sonra her gün, günde 1 kere aramaya başladı. 2 dk yetmiyor keşke 10 dk konuşsak dedim. Yani şükürler olsun sesini duyuyorum, ve yine şükürler olsun ki sağlığı sıhhati yerinde. Ama işte insanız ya sonuçta, aramadığı anları unutuyoruz hemen.

Inşallah seninkide bu akşam arar. Öyle zor ki biliyorum. Bende öğrenciyim ve benimde sınavlarım var. Ben az da olsa sesini duysam da, yine de odaklanamıyorum derslere. Inan saatlerdir kitabın aynı sayfasına bakıyorum.

Bizim dezavantajımız tam vize haftasına denk geldi, alışma sürecimiz. Ama umuyorum ki finallere kadar alışmış olacağımızdan, finaller daha verimli geçecektir.

Canını sıkma üzme diyeceğim ama hiçbir faydası olmayacak biliyorum. Allah kolaylık versin. Inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda.

ay kızlarr ne tuhaf insanlar varyaa rabbim sevdiklerimizi korusun . Karsı koğusta hap kullanan flan varmış sanırım .
Bugün banyo günüymüş koca koca adamlar banyoya pisliklerini yapmış.Ayy allahım bu nasıl bişey yaa

Amiiin inşallah. Her gün her dakka tlfn çalınca o arıyo sanıp kısa kalp krizleri geçiriyorum resmen geçicek bu günlerde evet ama benm daha 1 hafta bile dolmadan sabrım tükeniyo. 15 ay nasıl geçicek bilmiyorum..

aradi sonunda 5 dk konuşabildik ama yetmedi tabi insallah yemekten sonra bi daha ariyicak. kizlar cok zor ya bugun niye bu kadar kotu oldum bilmiyorum. 1 keresinde mecburiyetten 1 hafta gorusememistik bugunde tam 1 hafta 1 gun doldu ya onu mu hissediyor bünyem ne

canm böyle yapma haline şükür et .. biz günde 1 dakika konuşabiliyoruz en fazla 2 dakika
hergün bile konuşamıyoruz neredeyse
siz sürekli konuşuyrsunuz
biz ne yapalım..
üzülme tatlim cok cok sevin hatta bu kadar cok konuşabildiğinize
bizim yerimizde olsanız hiç dayanamayacakmssnz herhalde .

cok haklısın tatlim.. öyle olması lazım
eğer cok arayanlar bu halinde bile isyan ediyosa biz napalım demi
senin askerinde arayacak bak göreceksin buraya gelip ucacaksın sevinçten
öyle aklım sende
azdaha sabret canm benim..

haklisin galiba ben biraz nankorluk yapiyorum alistirdi beni basta simdi zor geliyo iste

Canım tabiki halimize her zaman şükrediyoruz. Ama nasıl bizden kötüsü varsa senden de kötüsü var. Bak senin açından bakarsak sen de şükretmelisin sevgilin dağ başında değil türkiyenin ortasında en rahat şehirlerden birinde. 20 yaşındaki kuzenim Suriye sınırında askerlik yapıyor. Bak hepimizin isyan edip sıkılmamak için sebepleri var
Ahahahh o ses tonunu tahmin edebiliyorum benimki de arkasında bekleyen varsa öyle konuşuyo
O zaten durumu anlamış tatlım her aradığında güzel sözlere boğmak olmaz öyle

haklisin galiba ben biraz nankorluk yapiyorum alistirdi beni basta simdi zor geliyo iste
öyle de düşünme kendine de yüklenme tatlim
evet öyle alıştıgınız için aslında sna cok zor geliyor
ama birde iyi yanından bak bizleri getir gözünün önüne
günde sadece 1 dakika belki en cok 3 4 dakika duyuyoruz seslerini
siz çok sanslısınız.. üzgün görmeyim hadi bakyımm gülsün o gözlerin :)

selam kızlar nasılsınız. Bugün sınavım olduğu için ancak şimdi girebildim
Hoş geldin canım iyiyiz hep aynı konular seninki kaç kere aradı benimki kaç kere aradı. Aklımızı başka yere veremiyoruz ki gittiklerinden beri. Kıymetimizi bilsin bu askerler
Sen nasılsın canım nasıl geçti sınavın

günü çok güzel özetlemişşin valla yaa

Aramaları atlayıp başka konulara geçiş yapamadık daha
Eee napalım bizim için en önemli konu bu şuan için. Ve önümüzdeki 5 ay kimine göre 11 ay için
aynen kuzum yaa bide insan öyle tuhaf oluyorki. Hergün aramasına alıştım akşama kadar gözüm telefonda acaba ne zman arıcak diye halbuki askerde adam arayamayabilir gayet normal ama gelde anlat işte.

aynen kuzum yaa bide insan öyle tuhaf oluyorki. Hergün aramasına alıştım akşama kadar gözüm telefonda acaba ne zman arıcak diye halbuki askerde adam arayamayabilir gayet normal ama gelde anlat işte.
Aynen öyle canım ya. Bende bugün sitem ediyorum dün akşam aramadın diye aşkım ben askerdeyim unutuyosun galiba diyo
Alışmışız her dk konuşmaya mesajlaşmaya zor geliyor işte şimdi

Iyi akşamlar kızlar umarım bu aksam herkes beklediği telefonu alır :)
İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…