357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz Allah size sevdiklerinizin sesini uzun uzun duymayı nasip etsin

aynen kuzum ya

İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasıl

Bugün hiç aramadi ama akşam söylemişti yarın merkez e gidiyoruz artık arayamam diye .. aklım onda aslında ama kendimi alıştırmaya çalışıyorum artık yoksa o orda ben burda askerlik yapacağım .. hasret çok zor

ah canim benimm yaaa haklisin tamam üzülmek yok sizde üzülmeyin hepimiz kavusucagimiz ani dusunelim ama hayatimiza devam edelim napalm:) :)

hoşbuldum canım iyiyim bende gayet güzel geçti bugün onun için baya neşeliyi:)

hoşgeldin canımmm iyiymm sen nasılsınn güzel haberler aldınmı bugün
iyiyim canım bende aldım allaha şükür aradı saat 4 de :))

kizlar bu arada sevgilimin dilekce verip batiya gecme durumu var demistim ya bi komutani %99 kabul olur dilekcen demis ayy moral oldu yaaa sizde dualarinizi esirgemeyin kizlar

hoageldin canim ne kadarda enerjik geldin oyle :) bu arada ben hala anlayamadim canim senin gokhan askerden geldi dimi canim gel tezkere mart ne ozaman:)
gelmedi canısı izindeydi gökhan 10 gündür,yarın dönüyor birliğine. Martta teskere allahın izniyle.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…