aynen kuzum yaAynen öyle canım ya. Bende bugün sitem ediyorum dün akşam aramadın diye aşkım ben askerdeyim unutuyosun galiba diyo
Alışmışız her dk konuşmaya mesajlaşmaya zor geliyor işte şimdi
İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasıl
İnşallahhhh canım benim sende durumlar nasıl
Amin canım iyi aksamlaar :)Ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz Allah size sevdiklerinizin sesini uzun uzun duymayı nasip etsin
öyle de düşünme kendine de yüklenme tatlim
evet öyle alıştıgınız için aslında sna cok zor geliyor
ama birde iyi yanından bak bizleri getir gözünün önüne
günde sadece 1 dakika belki en cok 3 4 dakika duyuyoruz seslerini
siz çok sanslısınız.. üzgün görmeyim hadi bakyımm gülsün o gözlerin :)
Hosgeldinnnnnnn canım benim :)selammmm ben geldiiiimmm hadi kopalımmı kızlar
hoşbuldum canım iyiyim bende gayet güzel geçti bugün onun için baya neşeliyi:)Hoş geldin canım iyiyiz hep aynı konular seninki kaç kere aradı benimki kaç kere aradı. Aklımızı başka yere veremiyoruz ki gittiklerinden beri. Kıymetimizi bilsin bu askerler
Sen nasılsın canım nasıl geçti sınavın
iyiyim canım bende aldım allaha şükür aradı saat 4 de :))hoşgeldin canımmm iyiymm sen nasılsınn güzel haberler aldınmı bugün
hoşbuldukk tatlııım nasılsın :)Hosgeldinnnnnnn canım benim :)
hoşbuldukk tatlııım nasılsın :)
selammmm ben geldiiiimmm hadi kopalımmı kızlar
eve geldim bende canım napıyım gökhanlaydık o da gidiyor yarın izni bitti. İş bakıyorum bendeEh işte canım benim elim gözüm telefon da hep aynı :) sen neler yapıyorsun bakalimmmmm :)
gelmedi canısı izindeydi gökhan 10 gündür,yarın dönüyor birliğine. Martta teskere allahın izniyle.. :)hoageldin canim ne kadarda enerjik geldin oyle :) bu arada ben hala anlayamadim canim senin gokhan askerden geldi dimi canim gel tezkere mart ne ozaman:)
daha önce okumuştum anaokulu ogretmeniydin galiba dimi bende okul öncesi okuyorum meslektas olacağız inşallah :)eve geldim bende canım napıyım gökhanlaydık o da gidiyor yarın izni bitti. İş bakıyorum bende
hadi ya nerde okuyosun desem çok mu özele girer ki :) Kaçıncı sınıfsın canım?daha önce okumuştum anaokulu ogretmeniydin galiba dimi bende okul öncesi okuyorum meslektas olacağız inşallah :)
Istanbul aydın uni. Daha ikinci sinifim :)hadi ya nerde okuyosun desem çok mu özele girer ki :) Kaçıncı sınıfsın canım?
aa ciddimisin bende gelişimden mezunumIstanbul aydın uni. Daha ikinci sinifim :)
Ay bende bir mezun olsamaa ciddimisin bende gelişimden mezunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?