357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ne alışması kız hergün daha fazla koyuyor insana yokluğu

Canım bizde dediğim gibi bu zamana kadar bak 9 ay oldu hiç bi sıkıntı cekmedik cunku surekli geldi ben gittim falan öyle bugune kaadar geldik.. Şimdi işte karsımızda bi zorlulukla karsı karsıyayız . Elimizden bişey gelmiyor malesef üzülmekle kalıyoruz.. Evci iznine gelecek bi işte. Gelecek aylardada ben haftasonu bigun rapor ayarlasam işyerine kabul ederlermiiki acaba? üç ay cok gozumuzde buyur oldu gorusemıcez korkusuyla..

kızlarr nasılsınz

Umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremedim hersey yolundamı

18 aralıkta gıdıyor canm ya kasım grubuna dusemedı malesef Önce antalya sora da ıstanbul
Anladım canım varmış daha ama inan hemencecik o gun gelip catıyor.. bizim 4-5 ay onceden belliydi gideceği gün tadımız tuzumuz kalmamıstı son aylarda Ama zaman gectıkce alısılıyorrrrr..

umarım alışırım canım ya 1 ay oldu ama ne o ne ben hala alışamadık sensiz yatmak çok koyuyo bana demişti canım benim bi bilse ben daha kötüyüm çünkü onun yastığı bomboş
Cok sukur iyiki kısa dönemsiniz valla be nevlilere daha cok uzuluyorum ..

Cok sukur iyiki kısa dönemsiniz valla be nevlilere daha cok uzuluyorum ..
evliyken daha zor canım çünkü belli bir düzene alışıyorsun o yüzden baya zor oluyo çocuklar için de benim için de kısa dönem olması iyi oldu gerçekten yoksa nasıl dayanacaktım bilmem...biraz korkuyorum mardin den ama Allah ım korur hergün dua ediyorum

Anladım canım varmış daha ama inan hemencecik o gun gelip catıyor.. bizim 4-5 ay onceden belliydi gideceği gün tadımız tuzumuz kalmamıstı son aylarda Ama zaman gectıkce alısılıyorrrrr..

Bende anlamadgm bı rahatlık var ama blmıyorum neden :) Gecen sene 5 ay ayrı kalmıstım yurtdısındaydı belkı de o uzaklıgı yasadım dıyedır ama askerlık cok farklı tabı.. Benımkının psıkolojısı bozulmazsa ıyı ((

nidakusuuuum ayy ne diyim bilemedim.. o da hakli sen de haklisin.. alttan alta geleceginizi daha saglikli kurabilmek adina calisman gerektigini anlat ona.. ama kizarak tavir yaparak degil.. sevgi sozcukleriyle bebegim:) dolmus artik oda belli.. seni goremiycek olma ihtimali dahada sikmistir surda kalmis 3ay ayol.. 9ayi devirmis insanlarsiniz.. gecicek biticek su 3aydaaa ondan snra ver elini sevdiceginle istanbul turu :)

evet bebegimmm geçti ya hallettik sorun yok.. evet geçicek bitecek az kaldııı biraz daha sabıııır :)

öyle düşün canımm ozaman bak nasıl gecmıs 5 ay onsuz yiine öyle gececektir :)

Kendini yalnız hissetme :'( bende sendenimm gün geçtikçe iyice bunalıma giriyorum sanki biz hiç bukadar ayrı kalmamıştık ..
Evet zaten insanı bu alışkanlık bitiriyor .. Hergün beni evden alan eve bırakan okula bırakan okuldan alan alışveriş yapan ne biliyim hayatımın tüm ihtiyaclarinda yanımda olan adam gidince bosluk oldu .. valla hala adapte olamadım bu duruma

Aynen işte ama yinede binlerce kere şükür , ne zaman, zaman durmuş ki sanki elbet ilerleyecek ama işte biz böyle sürekli düşündükçe olmuyor sanırım .. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…