Ne alışması kız hergün daha fazla koyuyor insana yokluğuBence düştüğü yerler gayet güzel. Hele İstanbul'da Maslak'a düşerse yata yata askerlik yapar. Az kalmış gitmesine. Tadını çıkarın. İlk zamanlar zor ama sonra zamanla alışıyor insan. Bizim şafak atarsa 136 oldu bile. Hala gözümde büyüyor ama geçiyor işte yine de. Şimdiden hayırlı tezkereler canım.
Canım bizde dediğim gibi bu zamana kadar bak 9 ay oldu hiç bi sıkıntı cekmedik cunku surekli geldi ben gittim falan öyle bugune kaadar geldik.. Şimdi işte karsımızda bi zorlulukla karsı karsıyayız . Elimizden bişey gelmiyor malesef üzülmekle kalıyoruz.. Evci iznine gelecek bi işte. Gelecek aylardada ben haftasonu bigun rapor ayarlasam işyerine kabul ederlermiiki acaba? üç ay cok gozumuzde buyur oldu gorusemıcez korkusuyla..@nidagkhn canım halloldu heralde tartışmanız. Yalnız aşırı gözüm korktu. Benimkide son zamanlarda böyle olur mu ki... Zaten normalde kırmızı görmüş bir boğa gibi agresif, son zamanlarında sitemkâr olabilir mi acaba diye düşündüm. Tek tesellim kısa dönem benimki, belki bu kadar bıkmış olmaz. Hoş şimdiden sıkıldım diyor ama... Yapacak bir şey yok yani. Ustalık yeri yine Ahmetli olmuş, ona sevinmişti komutanlarım iyi yemekler yanık olsa bile diyordu. :) Ocakta bir doping yüklemesi yaparım, o gazla gitsin 3 ay daha yapacak bir şey yok.
Alışılıyor canım zamanla sende goreceksin :)Ne alışması kız hergün daha fazla koyuyor insana yokluğu
umarım alışırım canım ya 1 ay oldu ama ne o ne ben hala alışamadıkAlışılıyor canım zamanla sende goreceksin :)
Anladım canım varmış daha ama inan hemencecik o gun gelip catıyor.. bizim 4-5 ay onceden belliydi gideceği gün tadımız tuzumuz kalmamıstı son aylarda18 aralıkta gıdıyor canm ya kasım grubuna dusemedı malesefÖnce antalya sora da ıstanbul
Cok sukur iyiki kısa dönemsiniz valla be nevlilere daha cok uzuluyorum ..umarım alışırım canım ya 1 ay oldu ama ne o ne ben hala alışamadıksensiz yatmak çok koyuyo bana demişti canım benim bi bilse ben daha kötüyüm çünkü onun yastığı bomboş
evliyken daha zor canım çünkü belli bir düzene alışıyorsun o yüzden baya zor oluyo çocuklar için de benim için deCok sukur iyiki kısa dönemsiniz valla be nevlilere daha cok uzuluyorum ..
Anladım canım varmış daha ama inan hemencecik o gun gelip catıyor.. bizim 4-5 ay onceden belliydi gideceği gün tadımız tuzumuz kalmamıstı son aylardaAma zaman gectıkce alısılıyorrrrr..
nidakusuuuumYa aslında o da haklı gercekten cok bunaldı geçiyor diyorum bide bana sor diyor sen rahatsın özgursun diyor en azından. Sıkılmışş artık. Gerçi böyle olacagını tahmin etmiştim son zmanlarda böyle oluyormuş.. Bende uzuluyorum ama elimden bişey gelmiyor ki. Tamam şimdi uzatılcak bi mevzu degil hallolur ama yine içimzde ukte kalacak ona gidemeyişim.
hoşgeldin:)kızlarr nasılsınz
Umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır giremedim hersey yolundamı
evet bebegimmm geçti ya hallettik sorun yok.. evet geçicek bitecek az kaldııı biraz daha sabıııır :)nidakusuuuumayy ne diyim bilemedim.. o da hakli sen de haklisin.. alttan alta geleceginizi daha saglikli kurabilmek adina calisman gerektigini anlat ona.. ama kizarak tavir yaparak degil.. sevgi sozcukleriyle bebegim:) dolmus artik oda belli.. seni goremiycek olma ihtimali dahada sikmistir surda kalmis 3ay ayol.. 9ayi devirmis insanlarsiniz.. gecicek biticek su 3aydaaa ondan snra ver elini sevdiceginle istanbul turu :)
öyle düşün canımm ozaman bak nasıl gecmıs 5 ay onsuz yiine öyle gececektir :)Bende anlamadgm bı rahatlık var ama blmıyorum neden :) Gecen sene 5 ay ayrı kalmıstım yurtdısındaydı belkı de o uzaklıgı yasadım dıyedır ama askerlık cok farklı tabı.. Benımkının psıkolojısı bozulmazsa ıyı((
Kendini yalnız hissetme :'( bende sendenimmYa bu zaman bi bana mı bu kadar yavaş geçiyor aralık şimdi den yıl geldiiii
Evet zaten insanı bu alışkanlık bitiriyor .. Hergün beni evden alan eve bırakan okula bırakan okuldan alan alışveriş yapan ne biliyim hayatımın tüm ihtiyaclarinda yanımda olan adam gidince bosluk oldu .. valla hala adapte olamadım bu durumaKendini yalnız hissetme :'( bende sendenimmgün geçtikçe iyice bunalıma giriyorum sanki biz hiç bukadar ayrı kalmamıştık ..
Aynen işte ama yinede binlerce kere şükür , ne zaman, zaman durmuş ki sanki elbet ilerleyecek ama işte biz böyle sürekli düşündükçe olmuyor sanırım .. :'(Evet zaten insanı bu alışkanlık bitiriyor .. Hergün beni evden alan eve bırakan okula bırakan okuldan alan alışveriş yapan ne biliyim hayatımın tüm ihtiyaclarinda yanımda olan adam gidince bosluk oldu .. valla hala adapte olamadım bu duruma
Aynen öyle dusunmesek geçecek .. ama olsun elbet bitecekAynen işte ama yinede binlerce kere şükür , ne zaman, zaman durmuş ki sanki elbet ilerleyecek ama işte biz böyle sürekli düşündükçe olmuyor sanırım .. :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?