357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

valla inan bebegim bu zamana kadar bak teskereeye 99 gun kalmış hiç bi sıkıntı cekmedik ikimizde. Ama su son gunlerın verdıgı sıkıntı da ekleniyor ustune bide gorusememek falan ikimizde gerildik şimdi konusuyoruz iyi hoşta gitmiyo işte sıkıntı bebegm.

Ins ızın verırler ya

Ay yapılmamıs mıı ıstanbul du dımı benımkıde ıstanbul of of

Nidakusum başkası olsa bu kadar uzulmezdim belki inan ki ve dediğin gibi son zamanlar zaman geçmek bilmiyordur anlayabiliyorum .. umarım sakinlesir daha iyi olur bi an önce .. sen yine de alttan al üzme ikinizide

Oyyy kıyamam sana ben napardım diye düşündüm de fevri kızımdır sert çıkardım sanırım senin gibi ona.. Hele de uzun iş arayış sürecinden sonra tebrik etmesini destek olmasını isterdim trip atacağı yerde.. Ama sonradan mantıklı düşününce onun durumunu da göz önüne alıp yumuşardım :/ onun da benim durumumu anlamasını sağlayarak tabi :)

Nidakusum başkası olsa bu kadar uzulmezdim belki inan ki ve dediğin gibi son zamanlar zaman geçmek bilmiyordur anlayabiliyorum .. umarım sakinlesir daha iyi olur bi an önce .. sen yine de alttan al üzme ikinizide
Sağol kuşum İnşallah ya yoksa bu 3 ay çekilmez oluur.. Şimdi de diyorki tamam ben evciye gelicem de cuma cıkıyorlar ya hani pazar donuyorlar. Diyhorki ozaman dogru duzgun gorucemicez. Dedim bende cuma gunu allırım iznimi gelecegin zaman. Bide alamazsam eyvah eyvaaah

ben öyleyim kızdıgım zaman fevri davranırım o kalp kırarmıyım diye düşünmem hiç kapatırım suratına telefonuu. Sonra o da yazmayınca içim bi tuhaf oldu işte. Aman yaa çalışsam bi dert çalışmasam bi dert valla. O da biizi dusunuyor özlediğinden işi degil bende özlluyorum ama calısmak zorundayım böyle bi iş bulmusum şimdi yani. Amaan özlem hiç bişey dinlemiyor iştee..

Heh o lanet huy benim göbek adım Bağırıp çağırıyorum arama beni konuşma diye çığrınıyorum 10 dk sonra konuşmazsa da 'niye konuşmuyosun bu kadar mı değersizim senin için' diyorum. gökhan ilişkideki 'mülayim' taraf mı? Öyleyse sakin ol, eninde sonunda düzeltir o arayı dayanamaz :)

O iki gün bile ilaç gelir .. sen önceden ayarla onu kuzum sonra sorun olmasinnnn

Canım ısın ne tam olarak ? Yanı ızın alma ımkanın olmaz mı kı

canım ne oldu biz kızlar sırayla tartışıyoruz bu adamlar la hayır mı?üzme canını düzeltmeye bak bu tartışmaların ana sebebi stres ne yapalım azcık sıkacaz dişimizi

canım ne oldu biz kızlar sırayla tartışıyoruz bu adamlar la hayır mı?üzme canını düzeltmeye bak bu tartışmaların ana sebebi stres ne yapalım azcık sıkacaz dişimizi
kuzum tartışmayı geçtim zaten uzun surmuyor tartısmamız. Fakat yani üzülüyoruz ister istemez bu da gerginlik yaratrıyo iştee.. Dedimki bu haftasonu işe girmeden gelim sınavım var aslında klmayı bıle goze aldım. Sakın sakın öyle bişey yapmcaksın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…