- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
valla inan bebegim bu zamana kadar bak teskereeye 99 gun kalmış hiç bi sıkıntı cekmedik ikimizde. Ama su son gunlerın verdıgı sıkıntı da ekleniyor ustune bide gorusememek falan ikimizde gerildik şimdi konusuyoruz iyi hoşta gitmiyo işte sıkıntı bebegm.Bi askerden gelsin hepsinin çıkar acısı sıkın biraz dişinizicanım benim hem ona nedesen kötü anlar şimdi .. boşver haklısın hayatım çok Üzgünüm de geç .. ah ya bilmiyorlar ki özgürde olsak bizde yarı askerlik yapıyoruz burda sen hiç üzülme lütfen hiç kiyamam üzüldüm ya
kızlar nabersiniz bugün yazamadım sizede ,neler yapıyorsunuz.. yarın yarimin yanına gitcem , volkan bölük komutanıyla konuşmuş evci izni için kesinlikle ailenden biri olmadan olmaz demiş, aslında evci izni imzalarına tabur komutanı bakıyormuş ama onun yanına gidipte derdim şu demek imkansızmış, volkanda şimdi ne olursa olsun gidip onunla konuşcam dio nolcak bilmiyorum
Benım yarimda dün aradı ılk kez canım cok skkın dedı banadoguya gıtsem daha ıyıydı dedı .bozuk telefonla konstk hala yaplmams .en cokta senı merak edyrm dedi yanı suan bulundgu yer ıyı deglms kızlar amcası ankarada yarbay hangı bolume dustugu bellı olsun onunla konscaklarms sızce işe yararmı
Nidakusum başkası olsa bu kadar uzulmezdim belki inan kivalla inan bebegim bu zamana kadar bak teskereeye 99 gun kalmış hiç bi sıkıntı cekmedik ikimizde. Ama su son gunlerın verdıgı sıkıntı da ekleniyor ustune bide gorusememek falan ikimizde gerildik şimdi konusuyoruz iyi hoşta gitmiyo işte sıkıntı bebegm.
Oyyy kıyamam sanaKızlarr yaa ben bu aksam gökhanımı kırdım sanırım . Bu zamana kadar yapmadıgı tripleri yapıyor. Şimdi işe giricem ya haftasonu izin yok. Anaokuluna haftasonu tatildi ona alışmış. Şimdi 3 ayı kaldı diyorki gelemicekmisin sen şimdi yanıma, işte söylemiştin hani 3 ayımız kaldı iki kere ben gelirim bi kere sen gelirsin biter askerlik öyle kararlastırmıstıkk hani diyor. E diyorum napabilirim ama o zaman iş bulamamıstım.Sen gelirsn evciye diyorum. Şimdi artık sıkılastı öyle kolay cıkartmıyolar evciye diyor. Yapıcak bsey yok hayatım dedim insanlar 6 aydır gormuyor birbirlerini 3 ay sıkıcaz dişimizi dedim bizim için calısıyorum dedim. Sıkıyosun beni artık dedim ne bu tripler dedim dedimde dedim. İyi ozaman ben gelmiyorum evci iznine falan tammı dedi tamam by by dedim kapattım suratına ne aradı ne yazdı şimdi yazdım yazmıyosun hiç. Yemek yıcem dedi. Böyle yani valla morel falan kalmdı iş buldugumada sevınemedim adam gibi.
Sağol kuşumNidakusum başkası olsa bu kadar uzulmezdim belki inan kive dediğin gibi son zamanlar zaman geçmek bilmiyordur anlayabiliyorum .. umarım sakinlesir daha iyi olur bi an önce .. sen yine de alttan al üzme ikinizide
ben öyleyim kızdıgım zaman fevri davranırım o kalp kırarmıyım diye düşünmem hiç kapatırım suratına telefonuu. Sonra o da yazmayınca içim bi tuhaf oldu işte. Aman yaa çalışsam bi dert çalışmasam bi dert valla. O da biizi dusunuyor özlediğinden işi degilOyyy kıyamam sanaben napardım diye düşündüm de fevri kızımdır sert çıkardım sanırım senin gibi ona.. Hele de uzun iş arayış sürecinden sonra tebrik etmesini destek olmasını isterdim trip atacağı yerde.. Ama sonradan mantıklı düşününce onun durumunu da göz önüne alıp yumuşardım :/ onun da benim durumumu anlamasını sağlayarak tabi :)
Heh o lanet huy benim göbek adımben öyleyim kızdıgım zaman fevri davranırım o kalp kırarmıyım diye düşünmem hiç kapatırım suratına telefonuu. Sonra o da yazmayınca içim bi tuhaf oldu işte. Aman yaa çalışsam bi dert çalışmasam bi dert valla. O da biizi dusunuyor özlediğinden işi degilbende özlluyorum ama calısmak zorundayım böyle bi iş bulmusum şimdi yani. Amaan özlem hiç bişey dinlemiyor iştee..
O iki gün bile ilaç gelir .. sen önceden ayarla onu kuzum sonra sorun olmasinnnnSağol kuşumİnşallah ya yoksa bu 3 ay çekilmez oluur.. Şimdi de diyorki tamam ben evciye gelicem de cuma cıkıyorlar ya hani pazar donuyorlar. Diyhorki ozaman dogru duzgun gorucemicez. Dedim bende cuma gunu allırım iznimi gelecegin zaman. Bide alamazsam eyvah eyvaaah
var canım:)yarın denetleme varmış öyle dedi benimki.:)kızlar bu akşam kastamonudan haber alan varmı
Sağol kuşumİnşallah ya yoksa bu 3 ay çekilmez oluur.. Şimdi de diyorki tamam ben evciye gelicem de cuma cıkıyorlar ya hani pazar donuyorlar. Diyhorki ozaman dogru duzgun gorucemicez. Dedim bende cuma gunu allırım iznimi gelecegin zaman. Bide alamazsam eyvah eyvaaah
aynenn canım bı hafta onceden solemesi lazım bana ki bende izin ayarlıyım..O iki gün bile ilaç gelir .. sen önceden ayarla onu kuzum sonra sorun olmasinnnn
canım ne oldu biz kızlar sırayla tartışıyoruz bu adamlar la hayır mı?üzme canını düzeltmeye bak bu tartışmaların ana sebebi stres ne yapalım azcık sıkacaz dişimiziben öyleyim kızdıgım zaman fevri davranırım o kalp kırarmıyım diye düşünmem hiç kapatırım suratına telefonuu. Sonra o da yazmayınca içim bi tuhaf oldu işte. Aman yaa çalışsam bi dert çalışmasam bi dert valla. O da biizi dusunuyor özlediğinden işi degilbende özlluyorum ama calısmak zorundayım böyle bi iş bulmusum şimdi yani. Amaan özlem hiç bişey dinlemiyor iştee..
canım haftasonu yogun oldugu iiçin izin vermezler haftaiçi kullanıyor butun calısanlar izninii.. Avm de cocuk sehri var meslek icra ediyorlar cocuklar..Canım ısın ne tam olarak ? Yanı ızın alma ımkanın olmaz mı kı
Aynen canım benim Allahım ikinizede sabır versin şu son günler su gibi geçsin inşallahaynenn canım bı hafta onceden solemesi lazım bana ki bende izin ayarlıyım..
kuzum tartışmayı geçtim zaten uzun surmuyor tartısmamız. Fakat yani üzülüyoruz ister istemez bu da gerginlik yaratrıyo iştee.. Dedimki bu haftasonu işe girmeden gelim sınavım var aslında klmayı bıle goze aldım. Sakın sakın öyle bişey yapmcaksın diyorcanım ne oldu biz kızlar sırayla tartışıyoruz bu adamlar la hayır mı?üzme canını düzeltmeye bak bu tartışmaların ana sebebi stres ne yapalım azcık sıkacaz dişimizi
Aa nasıl bi şey o öyle ? Nerde hem çok merak ettimcanım haftasonu yogun oldugu iiçin izin vermezler haftaiçi kullanıyor butun calısanlar izninii.. Avm de cocuk sehri var meslek icra ediyorlar cocuklar..
AMİİN canım valla su sıkıntılardan bbi an once kurtulalımAynen canım benim Allahım ikinizede sabır versin şu son günler su gibi geçsin inşallah
İstanbul marmara forumda Minopolis canım duymussundur belki. Güzel bi iş :)Aa nasıl bi şey o öyle ? Nerde hem çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?