canım sınavlarını da ihmal etme yani...Erkekler bazen öyle aniden parlar sonra anlayış gösterirler.O da anlar seni zaten üzme canını:)kuzum tartışmayı geçtim zaten uzun surmuyor tartısmamız. Fakat yani üzülüyoruz ister istemez bu da gerginlik yaratrıyo iştee.. Dedimki bu haftasonu işe girmeden gelim sınavım var aslında klmayı bıle goze aldım. Sakın sakın öyle bişey yapmcaksın diyor
AMİİN canım valla su sıkıntılardan bbi an once kurtulalımvalla nasıl canım sıkıldıysa suratım asık gezıyorum evde ders calısasım gelmiyorrr..
İstanbul marmara forumda Minopolis canım duymussundur belki. Güzel bi iş :)
aynen şimdii zaten bosver askım sıkma canını ben gelicem evciye dolu dolu gorusemesekte hasret gideririz diyor.. dedim o zaman ocakta gel ortalayalım oo askım naptın ya diyoo cok sabırsız bu cocuk ya alısmıs rahatlıga sureklı gelip gitmesine şimdi sıkıya gelemıyoocanım sınavlarını da ihmal etme yani...Erkekler bazen öyle aniden parlar sonra anlayış gösterirler.O da anlar seni zaten üzme canını:)
geçicek biliyorum canım.. zaten bu zamana kadar bu kadar rahat geçmesi bile bişeydi yani. Askerlik zorlugunu her turlu biyerden gosterıyor.. Bak canım yetıskınler bile gitmek istiyor oraya :)Hepsiii gecicek
Ay yok duymadım ama bakicam bi ara merak ettim
canım haftasonu yogun oldugu iiçin izin vermezler haftaiçi kullanıyor butun calısanlar izninii.. Avm de cocuk sehri var meslek icra ediyorlar cocuklar..
canım ya rapor gecermi acaba ? kabul ederlermi?Hmm anladım canm avm olunca hafta sonu sıkıntı tabı ama belkı bır kez de olsa bı ızın koparırsın :)
aynen şimdii zaten bosver askım sıkma canını ben gelicem evciye dolu dolu gorusemesekte hasret gideririz diyor.. dedim o zaman ocakta gel ortalayalım oo askım naptın ya diyoo cok sabırsız bu cocuk ya alısmıs rahatlıga sureklı gelip gitmesine şimdi sıkıya gelemıyoo
Nidakusum askerin gelince unutma bizigeçicek biliyorum canım.. zaten bu zamana kadar bu kadar rahat geçmesi bile bişeydi yani. Askerlik zorlugunu her turlu biyerden gosterıyor.. Bak canım yetıskınler bile gitmek istiyor oraya :)
benimki edirnede normalde istanblda oturuyoruz. 3 saat mesafe var. cıkıyor canım senelık 5 kere evcıye cıkma hakkı var. sehir dışına cıkıyor yani no probleem .Canm evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyor mu ?? Yanı senın erkek arkadasın neredeydı ? Yanı evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyorsa super
unutmmam bebegım yok yok :) artık bu sefer nişan tellaşını anlatırım gelip gelip dert yanarmNidakusum askerin gelince unutma bizi
unutmmam bebegım yok yok :) artık bu sefer nişan tellaşını anlatırım gelip gelip dert yanarm
iyi geceler canım benim opuyorum seni..Kızlar işlerim var çıkıyorum artık .. Hepinize iyi geceler .. yarinimiz bu gunumuzden daha güzel olsunnn
Ben akşam üstü konustum canim,denetleme varmis bu hafta :) spor yapmislar sevgilimin kogusuda 1.gelmis :)kızlar bu akşam kastamonudan haber alan varmı
benimki edirnede normalde istanblda oturuyoruz. 3 saat mesafe var. cıkıyor canım senelık 5 kere evcıye cıkma hakkı var. sehir dışına cıkıyor yani no probleem .
nezamn gdyor canım?Ay ne guzel 3 saat ya oyle olsa ben her hafta ordaydım:)) Iyıymıs canm ogrendgm ıyı oldu bızımkı kısa donem neyse hele bı gıtsın bakalım son gunlerın tadını ckarmaya calısıyoruz
nezamn gdyor canım?
18 aralıkta gıdıyor canm ya kasım grubuna dusemedı malesefÖnce antalya sora da ıstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?