357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canım sınavlarını da ihmal etme yani...Erkekler bazen öyle aniden parlar sonra anlayış gösterirler.O da anlar seni zaten üzme canını:)

canım sınavlarını da ihmal etme yani...Erkekler bazen öyle aniden parlar sonra anlayış gösterirler.O da anlar seni zaten üzme canını:)
aynen şimdii zaten bosver askım sıkma canını ben gelicem evciye dolu dolu gorusemesekte hasret gideririz diyor.. dedim o zaman ocakta gel ortalayalım oo askım naptın ya diyoo cok sabırsız bu cocuk ya alısmıs rahatlıga sureklı gelip gitmesine şimdi sıkıya gelemıyoo

Telefonuma msj geldı yıne turkcelldır dedım bu numaradan msj bı baktım askımdan:)hemen aradım yarım saat konstk telefon kapandı:) bulundugu yerde tek muhendısmıs ıdarı kısma verılckms buyuk ıhtmal orasıda rahat olr demsler ama komutan sevgılım ıcın onu buraya ıstıcem gerı cok sevdm dems sevglm hıc konsmadm bıöe ben komutanla dıyo:). Bozuk telefon konusunda kmutan kavga bıle yapms turk telekom yıne bısey yapmamıs.ama sesını duydum ya telefonda sacmalıgın doruklarına cıktım:))

Canm evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyor mu ?? Yanı senın erkek arkadasın neredeydı ? Yanı evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyorsa super

Canm evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyor mu ?? Yanı senın erkek arkadasın neredeydı ? Yanı evcı ıznınde sehır dısına cıkılabılıyorsa super
benimki edirnede normalde istanblda oturuyoruz. 3 saat mesafe var. cıkıyor canım senelık 5 kere evcıye cıkma hakkı var. sehir dışına cıkıyor yani no probleem .

benimki edirnede normalde istanblda oturuyoruz. 3 saat mesafe var. cıkıyor canım senelık 5 kere evcıye cıkma hakkı var. sehir dışına cıkıyor yani no probleem .

Ay ne guzel 3 saat ya oyle olsa ben her hafta ordaydım:)) Iyıymıs canm ogrendgm ıyı oldu bızımkı kısa donem neyse hele bı gıtsın bakalım son gunlerın tadını ckarmaya calısıyoruz

18 aralıkta gıdıyor canm ya kasım grubuna dusemedı malesef Önce antalya sora da ıstanbul

Bence düştüğü yerler gayet güzel. Hele İstanbul'da Maslak'a düşerse yata yata askerlik yapar. Az kalmış gitmesine. Tadını çıkarın. İlk zamanlar zor ama sonra zamanla alışıyor insan. Bizim şafak atarsa 136 oldu bile. Hala gözümde büyüyor ama geçiyor işte yine de. Şimdiden hayırlı tezkereler canım.

@nidagkhn canım halloldu heralde tartışmanız. Yalnız aşırı gözüm korktu. Benimkide son zamanlarda böyle olur mu ki... Zaten normalde kırmızı görmüş bir boğa gibi agresif, son zamanlarında sitemkâr olabilir mi acaba diye düşündüm. Tek tesellim kısa dönem benimki, belki bu kadar bıkmış olmaz. Hoş şimdiden sıkıldım diyor ama... Yapacak bir şey yok yani. Ustalık yeri yine Ahmetli olmuş, ona sevinmişti komutanlarım iyi yemekler yanık olsa bile diyordu. :) Ocakta bir doping yüklemesi yaparım, o gazla gitsin 3 ay daha yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…