- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
ilk zaman öyle oluyor canım herkes vakit geçirmek istiyoru tabiri caizse curcuna oluyor, sende öyle düşünme onun açısından bak o ne yapsın yazık, hangi birinizin derdine düşsün ailesi bi yanda sen bi yanda belki arkadaşları bir yanda.. Düzelir arıyacaktırda o zaman aman uzatmaa, onların oralarda bir yerlerde bizim desteklerimize ihtiyaçları var.Kızlar benimki de bugün izni bitti teslim oldu. keşke hiç izne çıkmasaydın yani pek konuşamadık nerdeyse hiç konuşamadık çünkü akrabalar,arkadaşları hiç rahat bırakmadılar, ona da söyledim keşke iznin hiç olmasaydı yani şimdi kullanmasaydın diye biraz limoni gibiyiz şimdi,ama düzeliriz yani inşallah :)
dün bir daha arama beni dedim kapattım aradı tam otobüse binicekken açmadım meşgule attım sonra zaten yanında tlfn götürmediği için konuşamadık 1de teslim olucaktı olmuştur daha yeniilk zaman öyle oluyor canım herkes vakit geçirmek istiyoru tabiri caizse curcuna oluyor, sende öyle düşünme onun açısından bak o ne yapsın yazık, hangi birinizin derdine düşsün ailesi bi yanda sen bi yanda belki arkadaşları bir yanda.. Düzelir arıyacaktırda o zaman aman uzatmaa, onların oralarda bir yerlerde bizim desteklerimize ihtiyaçları var.
Kizz niye öyle yaptın çok üzüldüm ya ben o da uzgundur napsin öy oluyor onun da suçu yok kiidün bir daha arama beni dedim kapattım aradı tam otobüse binicekken açmadım meşgule attım sonra zaten yanında tlfn götürmediği için konuşamadık 1de teslim olucaktı olmuştur daha yeniarar inşallah bakalım bekliyorum artık. izne çıktığında 1 hafta telefonun sesi kısıktı elbet ararsa msj atarsa dönebilirim biliyodum ya şimdi gittiğinden beri telefonum son ses açık ki ararsa duyayım hemen :)
özleyen kadın hırçınlaşır diye bir söz varya hırçınlaştım ben de glb biraz,pişman oldum sonra ama artık laf ağızdan çıkmıştı :/ artık aramasını beklicem bir de benim ki inattır aşırı yani inadı tutarsa aramaz inşallah inadı falan tutmamıştırKizz niye öyle yaptın çok üzüldüm ya ben o da uzgundur napsin öy oluyor onun da suçu yok kii
bizim acemi AnkaraydıKizlaaar aranizda askeri ankarada olan var mii?
Arar sen hiç merak etme .. üzülme de anlıyorum ben seni de .. aradığında iki tatlı söz dersin unutur gider ..özleyen kadın hırçınlaşır diye bir söz varya hırçınlaştım ben de glb biraz,pişman oldum sonra ama artık laf ağızdan çıkmıştı :/ artık aramasını beklicem bir de benim ki inattır aşırı yani inadı tutarsa aramaz inşallah inadı falan tutmamıştır:)
inşallah bakalım sen neler yapıyosun canım askerin nasıl ? usta yerleriniz belli olmadı dmi sizin daha ?Arar sen hiç merak etme .. üzülme de anlıyorum ben seni de .. aradığında iki tatlı söz dersin unutur gider ..
sağolasın canım başla canım ihmal etme :)başarılar canım ben aöf yü yarıda bıraktım ya 2. dönem tekrar kayıt ettirip başlayım bende:)
aynısını annem de dedihadi öpüldün sende canımmm ....dikkat et soruları iice oku ...çıkmadan pekmez bal al ağzına :)
Ahhh canım ahh ne yapim bilmem ki her duyan bende gelirim diyor gelme de diyemiyorsun...Ben olsam gitmezdim meselaAy allahım ya okurken sinir oldum nedense .. ben seni evli olmadığım halde anlıyorum .. Hayır yani bu adam evli artı çocuklu bi rahat bırakın .. çok kızdım yahu
evli misin canım sen?Senle biz dahaa çooooooook buralardayız o zaman desenebizimde 332 işte dediğin gibi bir 200 lere düşseydik ..
benımde aklıma geldı bugun bayadır yazmıyor ıs yerınden gırıyordu ıslerımı yogun acabakızlar buarada lunna nerde kaç gündür yoook ? @lunna nerdesin canımmm ??
yoğun olunca da en azından bir kere giriyordu. naptı ne etti askeri nasıl elbet bir şey söylerdi merak ettimmbenımde aklıma geldı bugun bayadır yazmıyor ıs yerınden gırıyordu ıslerımı yogun acaba
Ankaranin neresi peki canimbizim acemi Ankaraydı
Mamak canım. sizin de mi Ankarada?Ankaranin neresi peki canim
inşallah bakalım sen neler yapıyosun canım askerin nasıl ? usta yerleriniz belli olmadı dmi sizin daha ?
Ahhh canım ahh ne yapim bilmem ki her duyan bende gelirim diyor gelme de diyemiyorsun...Ben olsam gitmezdim meselaAma laf anlatamazsın kimseye sabretmek lazım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?