357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar benimki de bugün izni bitti teslim oldu. keşke hiç izne çıkmasaydın yani pek konuşamadık nerdeyse hiç konuşamadık çünkü akrabalar,arkadaşları hiç rahat bırakmadılar, ona da söyledim keşke iznin hiç olmasaydı yani şimdi kullanmasaydın diye biraz limoni gibiyiz şimdi,ama düzeliriz yani inşallah :)

ilk zaman öyle oluyor canım herkes vakit geçirmek istiyoru tabiri caizse curcuna oluyor, sende öyle düşünme onun açısından bak o ne yapsın yazık, hangi birinizin derdine düşsün ailesi bi yanda sen bi yanda belki arkadaşları bir yanda.. Düzelir arıyacaktırda o zaman aman uzatmaa, onların oralarda bir yerlerde bizim desteklerimize ihtiyaçları var.

dün bir daha arama beni dedim kapattım aradı tam otobüse binicekken açmadım meşgule attım sonra zaten yanında tlfn götürmediği için konuşamadık 1de teslim olucaktı olmuştur daha yeni arar inşallah bakalım bekliyorum artık. izne çıktığında 1 hafta telefonun sesi kısıktı elbet ararsa msj atarsa dönebilirim biliyodum ya şimdi gittiğinden beri telefonum son ses açık ki ararsa duyayım hemen :)

Kizz niye öyle yaptın çok üzüldüm ya ben o da uzgundur napsin öy oluyor onun da suçu yok kii

Kizz niye öyle yaptın çok üzüldüm ya ben o da uzgundur napsin öy oluyor onun da suçu yok kii
özleyen kadın hırçınlaşır diye bir söz varya hırçınlaştım ben de glb biraz,pişman oldum sonra ama artık laf ağızdan çıkmıştı :/ artık aramasını beklicem bir de benim ki inattır aşırı yani inadı tutarsa aramaz inşallah inadı falan tutmamıştır :)

Arar sen hiç merak etme .. üzülme de anlıyorum ben seni de .. aradığında iki tatlı söz dersin unutur gider ..

Ay allahım ya okurken sinir oldum nedense .. ben seni evli olmadığım halde anlıyorum .. Hayır yani bu adam evli artı çocuklu bi rahat bırakın .. çok kızdım yahu
Ahhh canım ahh ne yapim bilmem ki her duyan bende gelirim diyor gelme de diyemiyorsun...Ben olsam gitmezdim mesela Ama laf anlatamazsın kimseye sabretmek lazım yine

inşallah bakalım sen neler yapıyosun canım askerin nasıl ? usta yerleriniz belli olmadı dmi sizin daha ?

Valla ben odevlerle bogusuyorum askerim de iyi alıştım diyo napsinn heyecanla ustayi bekliyoruz canım benim belli değil daha bakalım
Ahhh canım ahh ne yapim bilmem ki her duyan bende gelirim diyor gelme de diyemiyorsun...Ben olsam gitmezdim mesela Ama laf anlatamazsın kimseye sabretmek lazım yine

Öyle ne yapacaksın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…