- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Benimki ANkarada canımKizlaaar aranizda askeri ankarada olan var mii?
Aynen bende merak ettim @lunna yı yazardı az da olsa kaç gündür yazmıyor hiç.... onunkinin dağıtım izni varmıydı ondan mı yok acaba :/yoğun olunca da en azından bir kere giriyordu. naptı ne etti askeri nasıl elbet bir şey söylerdi merak ettimm
izne mi gelmişti canım ağlama ya ahh biz kadınların nedir bu çektiği yaKızlar benım askerım gıttıAcayıp bı bosluktayımmm
Hadi yaaKızlar benım askerım gıttıAcayıp bı bosluktayımmm
Evet cnm dagıtım ıznındeydı 1 hftadır beraberdıkizne mi gelmişti canım ağlama ya ahh biz kadınların nedir bu çektiği ya
benimki de haftaya geliyo 2 gün kalcakEvet cnm dagıtım ıznındeydı 1 hftadır beraberdıkSımdıden ozledımmm baktıgım her yerde o
Insan yanında olmasına alısıverıyo yaaHadi yaaben 2 gün gelip gitti diye bile çok üzülmüştüm dha uzun kalsa hiç ayrılamazdım ama üzülme canm yanına gidersin çarşı izinlerinde...
Amin canım benim inşallah .. kaç saat aranızdaki mesafe ?Insan yanında olmasına alısıverıyo yaaBnde ondan destek alıyorum tatlım allah ızın verırse carsı ızınlerınde fln o da gelebılır bende gıdebılırım 2hfta snra evcı ıznıne cıkarmayı ıstıyoruz ınsaAllah rabbım tez zamanda kavustursun hepımızuııı
Oyle tatlım yaa sabredıceez gecıcek allahın ıznıyle bugunler ve sonunda sonsuza dek kavusucaaaz asklarımızaaabenimki de haftaya geliyo 2 gün kalcaken son yemin töreninde görüştük bende senin gibi kötü olmuştum sonra toparladım...üzülme bu günler de geçer mecbur sabretcez
2saat tatlım.. Burdur denızlı yolu sakın oluyo azcık bassan 1 saat 45dk da asıklar kavusurAmin canım benim inşallah .. kaç saat aranızdaki mesafe ?
Peki senin askerinde sogukmu sana karsi canim biz baya sorun yasiyoruz acaba ankara zorluk cekilcrk bi yer mi bi bilgin var mi yaniBenimki ANkarada canım
Aynen usta birligi orda psikolojisi bozuk baya ve banada cok yansitiyoMamak canım. sizin de mi Ankarada?
Seninki burda acemi birligindemi canim?Kızlar benım askerım gıttıAcayıp bı bosluktayımmm
Yok tatlım acemılıgımız bıttı gecen hafta.. Bugun ıtıbarıyle usta bırlıgıne gectıSeninki burda acemi birligindemi canim?
Valla canım bizim hiç sorunumuz yok çok şükür şimdilik Allah bozmasın .... Ama o da diyor buradaki herkes sevgilisiyle kavga ediyor bi biz etmiyoruz diye ..normal yani kavga etmek sonuçta kolay değil....Alttan almamız gerekiyor birazPeki senin askerinde sogukmu sana karsi canim biz baya sorun yasiyoruz acaba ankara zorluk cekilcrk bi yer mi bi bilgin var mi yani
Süper ya çok yakınmış :)) bizim 3.5 otobüsle ... o gelemez de ben gidicem artık buna şükür....:) 11 gün falan da izni varmış zate onu da ocak sonu şubat başı gibi kullanmayı düşünüyor bakalım :)2saat tatlım.. Burdur denızlı yolu sakın oluyo azcık bassan 1 saat 45dk da asıklar kavusur
Tabikide sonucta aileden sevgiliden sicak yuvadan guzel yemeklerden uzak emir altindalar bunun etkisiyle bana boyle davraniyo sen sen ol sakin bu durumla karsilastgnda bitirme canim gercekten uzulursun ki karsilasadabilirsin zamanla akillari allak bullak oluyo ne yazikki.. sizin safak kacValla canım bizim hiç sorunumuz yok çok şükür şimdilik Allah bozmasın .... Ama o da diyor buradaki herkes sevgilisiyle kavga ediyor bi biz etmiyoruz diye ..normal yani kavga etmek sonuçta kolay değil....Alttan almamız gerekiyor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?