357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Evet cnm dagıtım ıznındeydı 1 hftadır beraberdık Sımdıden ozledımmm baktıgım her yerde o
benimki de haftaya geliyo 2 gün kalcak en son yemin töreninde görüştük bende senin gibi kötü olmuştum sonra toparladım...üzülme bu günler de geçer mecbur sabretcez

Hadi yaa ben 2 gün gelip gitti diye bile çok üzülmüştüm dha uzun kalsa hiç ayrılamazdım ama üzülme canm yanına gidersin çarşı izinlerinde...
Insan yanında olmasına alısıverıyo yaa Bnde ondan destek alıyorum tatlım allah ızın verırse carsı ızınlerınde fln o da gelebılır bende gıdebılırım 2hfta snra evcı ıznıne cıkarmayı ıstıyoruz ınsaAllah rabbım tez zamanda kavustursun hepımızuııı

Amin canım benim inşallah .. kaç saat aranızdaki mesafe ?

benimki de haftaya geliyo 2 gün kalcak en son yemin töreninde görüştük bende senin gibi kötü olmuştum sonra toparladım...üzülme bu günler de geçer mecbur sabretcez
Oyle tatlım yaa sabredıceez gecıcek allahın ıznıyle bugunler ve sonunda sonsuza dek kavusucaaaz asklarımızaaa

Peki senin askerinde sogukmu sana karsi canim biz baya sorun yasiyoruz acaba ankara zorluk cekilcrk bi yer mi bi bilgin var mi yani
Valla canım bizim hiç sorunumuz yok çok şükür şimdilik Allah bozmasın .... Ama o da diyor buradaki herkes sevgilisiyle kavga ediyor bi biz etmiyoruz diye ..normal yani kavga etmek sonuçta kolay değil....Alttan almamız gerekiyor biraz

2saat tatlım.. Burdur denızlı yolu sakın oluyo azcık bassan 1 saat 45dk da asıklar kavusur
Süper ya çok yakınmış :)) bizim 3.5 otobüsle ... o gelemez de ben gidicem artık buna şükür....:) 11 gün falan da izni varmış zate onu da ocak sonu şubat başı gibi kullanmayı düşünüyor bakalım :)

Tabikide sonucta aileden sevgiliden sicak yuvadan guzel yemeklerden uzak emir altindalar bunun etkisiyle bana boyle davraniyo sen sen ol sakin bu durumla karsilastgnda bitirme canim gercekten uzulursun ki karsilasadabilirsin zamanla akillari allak bullak oluyo ne yazikki.. sizin safak kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…