- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kıyamam cnm bnm yaa.. Gecıcek bugunler allahın ıznıyleAynen usta birligi orda psikolojisi bozuk baya ve banada cok yansitiyo
Kıyamam cnm bnm yaa.. Gecıcek bugunler allahın ıznıyleAynen usta birligi orda psikolojisi bozuk baya ve banada cok yansitiyo
Allah hayirlisiyla bitirmeyi nasip etsin uzulmeyin ben biraz daha tecrubeliyim bu konuda yarin safak 190 saycaz allahin izniyle. Gercekten zaman cabuk geciyoYok tatlım acemılıgımız bıttı gecen hafta.. Bugun ıtıbarıyle usta bırlıgıne gectı
Niye bitireyim ki canım daha neler :)) olsa olsa ufak kavgamız olur bizim 2 seneyi geçtik çok şükür 1 gün bile küs kaldığımız olmadı Allah'a bin şükür .... bizim şafak bugün de bitti sayılır 135Tabikide sonucta aileden sevgiliden sicak yuvadan guzel yemeklerden uzak emir altindalar bunun etkisiyle bana boyle davraniyo sen sen ol sakin bu durumla karsilastgnda bitirme canim gercekten uzulursun ki karsilasadabilirsin zamanla akillari allak bullak oluyo ne yazikki.. sizin safak kac
Coook sukur rabbıme tatlım yaa.. Insaallah ordada rahat olur.. Kagıdında askerı gazıno yazıyo bakalım ne yapıcak ordaSüper ya çok yakınmış :)) bizim 3.5 otobüsle ... o gelemez de ben gidicem artık buna şükür....:) 11 gün falan da izni varmış zate onu da ocak sonu şubat başı gibi kullanmayı düşünüyor bakalım :)
:) İnşallah rahat olur hepsi tatlım .. aman ortamları arkadaşları iyi olsun önemli olan o ... ortam kötü olduktan sonra rahat olsa ne olur .. önemli olan hayırlı insanlarla karşılaşsınlar iyi güvenilir dostluklar kursunlarCoook sukur rabbıme tatlım yaa.. Insaallah ordada rahat olur.. Kagıdında askerı gazıno yazıyo bakalım ne yapıcak orda
Masallah kız nazar degmesın sızeeeNiye bitireyim ki canım daha neler :)) olsa olsa ufak kavgamız olur bizim 2 seneyi geçtik çok şükür 1 gün bile küs kaldığımız olmadı Allah'a bin şükür .... bizim şafak bugün de bitti sayılır 135
Bizimde 1 seneyi gecti canim gercekten neye ugradigini sasiriyosun yapmaz dedgn seyi yapiyo iste allah ayirmasin sizi cokta az kalmisNiye bitireyim ki canım daha neler :)) olsa olsa ufak kavgamız olur bizim 2 seneyi geçtik çok şükür 1 gün bile küs kaldığımız olmadı Allah'a bin şükür .... bizim şafak bugün de bitti sayılır 135
Hiçbirimize değmesin inşallah canım benimMasallah kız nazar degmesın sızeeePoponu kasıııı hıhıhohı
Amin canım hiçbirimizi ayırmasın inşallah .. sende sıkma canını alttan al ona destek ol oda anlayacaktır hatasını sonundaBizimde 1 seneyi gecti canim gercekten neye ugradigini sasiriyosun yapmaz dedgn seyi yapiyo iste allah ayirmasin sizi cokta az kalmis
InsaAllah kuzucuuuum bende bunun ıcın dua edıyoruuum rabbım karsılarına ıyı ınsanlar cıkarsın hepsının, hayırlı komutanlara rast gelsınler ınsaAllah:) İnşallah rahat olur hepsi tatlım .. aman ortamları arkadaşları iyi olsun önemli olan o ... ortam kötü olduktan sonra rahat olsa ne olur .. önemli olan hayırlı insanlarla karşılaşsınlar iyi güvenilir dostluklar kursunlar
Insallah canim. Yanina gitmeyi planliyorum dogrumu yanlismi bilmiyorum ama istiyorum ve ona soyledigimde sadece gel dedi herhangi bi sevinme yokAmin canım hiçbirimizi ayırmasın inşallah .. sende sıkma canını alttan al ona destek ol oda anlayacaktır hatasını sonunda
InsaAllah kuzucuuuum bende bunun ıcın dua edıyoruuum rabbım karsılarına ıyı ınsanlar cıkarsın hepsının, hayırlı komutanlara rast gelsınler ınsaAllah
dilini ısır bujum kendi kendine nazar değecen şimdi...
Insallah canim. Yanina gitmeyi planliyorum dogrumu yanlismi bilmiyorum ama istiyorum ve ona soyledigimde sadece gel dedi herhangi bi sevinme yok
Oooh ne guzel tatlım yaa rabbım banada 190demeyı nasıp etsın ınsallahAllah hayirlisiyla bitirmeyi nasip etsin uzulmeyin ben biraz daha tecrubeliyim bu konuda yarin safak 190 saycaz allahin izniyle. Gercekten zaman cabuk geciyo
Hee yok canim benimOooh ne guzel tatlım yaa rabbım banada 190demeyı nasıp etsın ınsallahBen senı aramıza yenı katıldın zannetmıstım fıstık Nerde yapıyo askerın askerlgnı?
Yani cok nadir iyi oluyo bana karsi. Sordum canim defalarca konustuk askerlik yuzunden hepsi hic biseye sevinemiyorum bitsin askerlik bunlarin hepsi duzelcek dedi ama bi turlu inanamiyorum bi turlu mutlu olamiyorum isteAmiiiiiiiiiinnnnn canım benimm inşallah :)
Tamam canım konuşmuyorum daha sustum :) :)
Hadi yaa peki bu durumu ona sormuyormusun niye böle yaptığını.. hepmi böle davranıyor yoksa aradamı ?
iyi de seni üzmek zorunda değilki.. sana karşı iyi olabilir canım .. bu arada yaşınız kaçYani cok nadir iyi oluyo bana karsi. Sordum canim defalarca konustuk askerlik yuzunden hepsi hic biseye sevinemiyorum bitsin askerlik bunlarin hepsi duzelcek dedi ama bi turlu inanamiyorum bi turlu mutlu olamiyorum iste
Yil basina sadece bu seneye mahsus ayri girin insallah canim benim mutlu ol uzulme dusunme hicAyyy kızlar yılbaşı da yaklaşıyorrr2 senedir yılbaşında mutlaka buluşurduk akşam .. bu sefer içim buruk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?