357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Yok tatlım acemılıgımız bıttı gecen hafta.. Bugun ıtıbarıyle usta bırlıgıne gectı
Allah hayirlisiyla bitirmeyi nasip etsin uzulmeyin ben biraz daha tecrubeliyim bu konuda yarin safak 190 saycaz allahin izniyle. Gercekten zaman cabuk geciyo

Niye bitireyim ki canım daha neler :)) olsa olsa ufak kavgamız olur bizim 2 seneyi geçtik çok şükür 1 gün bile küs kaldığımız olmadı Allah'a bin şükür .... bizim şafak bugün de bitti sayılır 135

Coook sukur rabbıme tatlım yaa.. Insaallah ordada rahat olur.. Kagıdında askerı gazıno yazıyo bakalım ne yapıcak orda

Coook sukur rabbıme tatlım yaa.. Insaallah ordada rahat olur.. Kagıdında askerı gazıno yazıyo bakalım ne yapıcak orda
:) İnşallah rahat olur hepsi tatlım .. aman ortamları arkadaşları iyi olsun önemli olan o ... ortam kötü olduktan sonra rahat olsa ne olur .. önemli olan hayırlı insanlarla karşılaşsınlar iyi güvenilir dostluklar kursunlar

Masallah kız nazar degmesın sızeee Poponu kasıııı hıhıhohı

Bizimde 1 seneyi gecti canim gercekten neye ugradigini sasiriyosun yapmaz dedgn seyi yapiyo iste allah ayirmasin sizi cokta az kalmis

Bizimde 1 seneyi gecti canim gercekten neye ugradigini sasiriyosun yapmaz dedgn seyi yapiyo iste allah ayirmasin sizi cokta az kalmis
Amin canım hiçbirimizi ayırmasın inşallah .. sende sıkma canını alttan al ona destek ol oda anlayacaktır hatasını sonunda

InsaAllah kuzucuuuum bende bunun ıcın dua edıyoruuum rabbım karsılarına ıyı ınsanlar cıkarsın hepsının, hayırlı komutanlara rast gelsınler ınsaAllah

Amin canım hiçbirimizi ayırmasın inşallah .. sende sıkma canını alttan al ona destek ol oda anlayacaktır hatasını sonunda
Insallah canim. Yanina gitmeyi planliyorum dogrumu yanlismi bilmiyorum ama istiyorum ve ona soyledigimde sadece gel dedi herhangi bi sevinme yok

InsaAllah kuzucuuuum bende bunun ıcın dua edıyoruuum rabbım karsılarına ıyı ınsanlar cıkarsın hepsının, hayırlı komutanlara rast gelsınler ınsaAllah

Amiiiiiiiiiinnnnn canım benimm inşallah :)

dilini ısır bujum kendi kendine nazar değecen şimdi...

Tamam canım konuşmuyorum daha sustum :) :)

Insallah canim. Yanina gitmeyi planliyorum dogrumu yanlismi bilmiyorum ama istiyorum ve ona soyledigimde sadece gel dedi herhangi bi sevinme yok

Hadi yaa peki bu durumu ona sormuyormusun niye böle yaptığını.. hepmi böle davranıyor yoksa aradamı ?

Allah hayirlisiyla bitirmeyi nasip etsin uzulmeyin ben biraz daha tecrubeliyim bu konuda yarin safak 190 saycaz allahin izniyle. Gercekten zaman cabuk geciyo
Oooh ne guzel tatlım yaa rabbım banada 190demeyı nasıp etsın ınsallah Ben senı aramıza yenı katıldın zannetmıstım fıstık Nerde yapıyo askerın askerlgnı?

Ayyy kızlar yılbaşı da yaklaşıyorrr 2 senedir yılbaşında mutlaka buluşurduk akşam .. bu sefer içim buruk olacak

Oooh ne guzel tatlım yaa rabbım banada 190demeyı nasıp etsın ınsallah Ben senı aramıza yenı katıldın zannetmıstım fıstık Nerde yapıyo askerın askerlgnı?
Hee yok canim benim amin insallah hepinize nasip etsin. ankara cankayada foto film merkezi duymussundur belki canim ulasim bolumunde iste baya rahat yani niye boyle oldugunu bu yuzden anlayamiyorum

Amiiiiiiiiiinnnnn canım benimm inşallah :)

Tamam canım konuşmuyorum daha sustum :) :)

Hadi yaa peki bu durumu ona sormuyormusun niye böle yaptığını.. hepmi böle davranıyor yoksa aradamı ?
Yani cok nadir iyi oluyo bana karsi. Sordum canim defalarca konustuk askerlik yuzunden hepsi hic biseye sevinemiyorum bitsin askerlik bunlarin hepsi duzelcek dedi ama bi turlu inanamiyorum bi turlu mutlu olamiyorum iste

Yani cok nadir iyi oluyo bana karsi. Sordum canim defalarca konustuk askerlik yuzunden hepsi hic biseye sevinemiyorum bitsin askerlik bunlarin hepsi duzelcek dedi ama bi turlu inanamiyorum bi turlu mutlu olamiyorum iste
iyi de seni üzmek zorunda değilki.. sana karşı iyi olabilir canım .. bu arada yaşınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…