- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Ne güzelll keşke benimde öle olsa uff c.tesi tam gün hepölürler sanki yarım gün olsa ... Resmi tatillerimiz bile yok doğru düzgün bi bayramlar o kadar ... 5 ay oldu şimdiden bunaldım geçse şu 2 sene bi tecrübe kazansam da kendi ofisimi açmak nasip olsa Bu arada sen ne iş yapıyordun canım?
Günaaydın. Bugun saat 9 da gokhanın aramasıyla actım gozumu sabah 9 bucukta sınavım vardı yetişemedim. bi ton laf işittim gökiden haklı olarak off alarmıda kurmustum oysaki
Saol kuzumgünaydın canım ..oo çok ii olmuş ..kolay gelsin sna canımm
canım ya zaten kac aydır uyku düzeni kalmadıki gece uyuyamıyorum. Alarmı kurdugumda uyanıyorum normalde ama bu sabah uyanamadımgeçmi yattın canım ...tüh giremdin mi sınava şimdi
Haklısın canım orası öyle tabii :)) Tamam şimdi hatırladım :)canım tüm gün çlışanlar yarım gün yarım gün çalışanlar tam gün izin deriz ayyy bu özel iş mahvetti bzizi :) canım ben basın yayın bölge müdür asistanlığı yapıyorum..
verdiim de hırsını alamamış içimde kalcağına çemkiriyim dedi muhtemelenHaklı valla kuzum gökhan bana dar ederdi orayı biliyorumm sevmez zaten cocuk taksimihaber vermedinmi giderken?
pataklanmalıksın -_-Günaaydın. Bugun saat 9 da gokhanın aramasıyla actım gozumu sabah 9 bucukta sınavım vardı yetişemedim. bi ton laf işittim gökiden haklı olarak off alarmıda kurmustum oysaki
aman içinde kalacagına dışarı cıksın bosveeeeerverdiim de hırsını alamamış içimde kalcağına çemkiriyim dedi muhtemelen
pataklanmalıksın -_-
kuzum ilk çarşısıysa normaldir ya sıkma canını hele bir. Bak gokhanda inanki carsıya cıkar eger ben gitmediysem bırakırım yani canı napmak istiyosa. Playstation oynarlar arkdaslarıyla yazmam mani oolmayayım diye ki batı da bide cocuk trakyadaKızlar çok sinir oldum ya .. işte bunlar çarşıya çıktı bi saate takın ama bi saat yok yani durdu internet cafe de konuştuk .. sonra ben çıkıyorum aşkım traş olcaz bide sinemaya gidicez dedi ya ne den bilmiyorum çok sinir oldum Allahım ya insan oturur ya .. sinemaya gitti benim evden cikmama izin vermez kendisi ne bak
Doğru nidakusum haklısın işte bende ne biliyim ilgi arsizi oluncakuzum ilk çarşısıysa normaldir ya sıkma canını hele bir. Bak gokhanda inanki carsıya cıkar eger ben gitmediysem bırakırım yani canı napmak istiyosa. Playstation oynarlar arkdaslarıyla yazmam mani oolmayayım diye ki batı da bide cocuk trakyadabiz de normal olarak bizimle ilgilensinler istiyoruz ama orda zgürlüğü kısıtlanan asker olan o bebegm normal olarakta tum vaktini internt cafede harcamak istemeyebilir..
hangimiiiz istemeyizki ilgii bebişimm ama sıkcaz azcık dişimizii mecburDoğru nidakusum haklısın işte bende ne biliyim ilgi arsizi olunca
Gezsin azcık kafasını dağıtsın tatlım böle kısıtlamalara gerek yok birbirinize güvendikten sonra :) Hem niye senin çıkmana izin vermiyor allala senin de gezmek en doğal hakkın yaniKızlar çok sinir oldum ya .. işte bunlar çarşıya çıktı bi saate takın ama bi saat yok yani durdu internet cafe de konuştuk .. sonra ben çıkıyorum aşkım traş olcaz bide sinemaya gidicez dedi ya ne den bilmiyorum çok sinir oldum Allahım ya insan oturur ya .. sinemaya gitti benim evden cikmama izin vermez kendisi ne bak
hangimiiiz istemeyizki ilgii bebişimm ama sıkcaz azcık dişimizii mecburşöyle düşün sevdiğin mutlu oluyor carsıya cıktıgında nefes alıyor ne guzel kafası dagılıyorr..
Gezsin azcık kafasını dağıtsın tatlım böle kısıtlamalara gerek yok birbirinize güvendikten sonra :) Hem niye senin çıkmana izin vermiyor allala senin de gezmek en doğal hakkın yani
ay gökhanda böyleydi. Hala da bazen yapmaya calısır ama yapamazKız vicdan azabı çektim simdi
Çok kıskanç. Bugün arkadaşlarımı almaya gittim mesela evi bilmiyolar yok niye gidiyorsun yolu tarif et yeter hemen git gel neler neler
Çok kıskanç. Bugün arkadaşlarımı almaya gittim mesela evi bilmiyolar yok niye gidiyorsun yolu tarif et yeter hemen git gel neler neler
ay gökhanda böyleydi. Hala da bazen yapmaya calısır ama yapamazcunku biliyoruz ikimizde hoslanmdıgımız seyleri ve yapmıyoruz. Meselaa benim sayılı arkadaslarım vardır hepsinide bilir yani en geç bi gun onceden soylerim hayatım işt x'le yarın kahve ıccez yemek yicez falan diye tamam der sorun olmazz.. Onceden daha kıskanctı mesela askerlikte biraz yumusaattım ben onu düşün yani gece 11 de bakkala cıkıyorum haber verip
Hadi yaa anladım canım inşallah yumuşar zamanla çok kıskançlık da iyi deil çünkü... kıskanılacak şey var kıskanılmaycak şey var :) Nereye gittiğini naptığını kimle olduğunu biliyorsa ve hoşlanmadığı birşey yapmıyorsan bence kısıtlamamalı .. :)
Haklısınız inşallah kızlar ama çevreye guvenmiyomus küçük bey bakicaklarmis falan .. ama zamanla geçer diye ümit ediyorum işte bakalım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?