357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

der de erkenden yatıyo o kaçardım
Söyliiiceeem Her şeyi de bilmesinler aman geçen konuşuyoruz KKya fotolarımızı attım dedim adamın ses tonu değişti ne gerek vardı napıyosun kızım yuaaa demeye başladı dırdırdır... Tamam dedim içimden her şey anlatılmıycak

hahahah aynenn öğrenemedinmi bebiş.. ben errkenden teshis ettimm her seyee sınırlenıyolaarr ay sahi ben pazar gunu askosuma gidiyoreee

Kizlar telefonum caldi biraz once yetisemedim bende bi odama geldim telefonuma bi baktim herseyim cevapsiz arama diyo.resmen şok oldum meger sevgilim iceri telefon sokabilmis banada söylemems supriz yapmis simdi mesajlasiyoruz sanirim benden mutlusu yoktur :)

sagol guzummmm benım sen naptın taksimde bakiiim hala ordamısın
Yavrimm burdayim tabi ki gece genç Kuzum aradı tripleştik karşılıklı kapattık.. 4 aydır ot hayatı yaşıyorum biraz saygı duymalı, o da anlıyo beni gerçi ama içi rahat olmuyo işte nerdeyim nasıl dönücem kimleyim filan. Amaan ne biliyim

Günaydın kızlar askerim aradı gece ki eğitim den yeni geldik dedi .. aşkım o kadar iyidik ki çarşı iznimiz kalkmisti ya geri verdiler dedi ay yavrum nasıl mutlu olmuş bugün benim de misafirlerim var arada yazarım yine hepinizi öpüyorum

GÜnaydınn kızlarrrr bende dünn süper güzel haberler aldımm :)) 9 gün izin + 2 gün yol izni varmış.. ve bu 9 gün izni 5+4 olarak kullanabilecekmiş büyük ihtimalle ... ve her yıl 2 gün yol izni olduğu için eğer bi tanesini ocak öncesi kullanırsa 2 gün yol izni daha olacakmış yani 9+2 yerine 9+4 olacak :)) ..... aralık sonu 5+2 izin kullanacak şubat 4+2 kullanacak inşallahhh süper olur yaa tek seferde kullanmasındansa 11 günü 2 ye bölmek çok daha iyi olacak.... Bu pazarda ilk kez çarşı iznine çıkacak

AYyy bu telefon sokma işi süper oldu dün 42dk+5dk konuştuk Ve full mesajlaşıyoruz iyice burda gibi hissediyorum artık bide görebilsem süper olcak :) :)

AYyy bu telefon sokma işi süper oldu dün 42dk+5dk konuştuk Ve full mesajlaşıyoruz iyice burda gibi hissediyorum artık bide görebilsem süper olcak :) :)

günaydınnn canım ..süper haber senin adına çok sevindim izinlerde çok ii olmuş bizim içindemi geçerli benim canım bişe demedi izinlerle ilgili hiç sadece aralıkta usta birliği için 3 gün yol izni verimiş onun için ankaraya gelecek burdan gidecek hiç iizn kullanmıcam dedi ama tabi urfaya gidince psikolojin nasıl olur bilmiyorum bujum...

günaydın canım ..oo çok ii olmuş ..kolay gelsin sna canımm

Günaydın canım benim çok sağol ...yerden yere değişebiliyormuş bakalım bizimkide şimdilik söylenen malum askeriyenin işleri belli olmuyor her an herşe değişebilir.... 2 ye bölüp kullanmasını çok istiyorum ..çünkü 11 gün uzun bi süre tek seferde kullanmak kötü olur

günaydınnnnn tüm güzeller güzeli yarenler ...nasılsınız bakalım...bugün benim işim yarım gün :)
Ne güzelll keşke benimde öle olsa uff c.tesi tam gün hep ölürler sanki yarım gün olsa ... Resmi tatillerimiz bile yok doğru düzgün bi bayramlar o kadar ... 5 ay oldu şimdiden bunaldım geçse şu 2 sene bi tecrübe kazansam da kendi ofisimi açmak nasip olsa Bu arada sen ne iş yapıyordun canım?

evet haklısın canım ..hayırlısı bakalım bizimde gelsin bir ne olacak :) gelsin 18 aralıkkkkkkk

Haklı valla kuzum gökhan bana dar ederdi orayı biliyorumm sevmez zaten cocuk taksimi haber vermedinmi giderken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…