ben burdayım:)kızlarrrr buralardamısınızzzz :) bağımlılık yaptı burası banaa
Bilecik'te sevdicegimAmin canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize...korkma sende dua et hep.. neredeydi seninki?
Ne yapıyorsun canım, haber var mı sevdiceğinden ?ben burdayım:)
Burası oyle bebegım yaa sevdıcekler yokken kendımızı buraya atıyoruz ıyıyı kotuyu herseyı paylasıyoruzkızlarrrr buralardamısınızzzz :) bağımlılık yaptı burası banaa
evet 10 11 gibi bitiyormuş.yazık benim kocama ama ya zaten hastaydı
Ben de sevdiğimiiii özledimmmmGelsinler artık yaa aslında 1 ay silah eğitimi alsalar askerlik bu kadar olsa yetmez mi ki dimi.
Güzellik bende varımkızlarrrr buralardamısınızzzz :) bağımlılık yaptı burası banaa
bos bos oturuyorum valla evet konuştuk sen konuştun mu naptınNe yapıyorsun canım, haber var mı sevdiceğinden ?
ooooo şafak kankim :) sende de bağımlılık yapmış burası anlaşılanGüzellik bende varım
bende bugün ilk defa yarım saat konuştum çok şükür... Artık ustaya geçip telefon kullanabileceği günleri 4 gözle beklıyoruz bizde canım.bos bos oturuyorum valla evet konuştuk sen konuştun mu naptın
Aynen öyle boşlukta hissediyorum girmeyince çok tuhaf belki ya yolda gorsek tanimicaz birbirimizi ama burda bi bağ olduooooo şafak kankim :) sende de bağımlılık yapmış burası anlaşılan
Hakikaten ya vallahi bende böyle düşünüyorum... Acaba kızlar bişi yazdımı diye sürekli bakınıyorum yaa :) iyi oldu çokta güzel oldu vallahiAynen öyle boşlukta hissediyorum girmeyince çok tuhaf belki ya yolda gorsek tanimicaz birbirimizi ama burda bi bağ oldu
görüşürsünüz canım inşallah telefon olması rahat oluyorbende bugün ilk defa yarım saat konuştum çok şükür... Artık ustaya geçip telefon kullanabileceği günleri 4 gözle beklıyoruz bizde canım.
Caniiimmm icerde de aliyolarmis telefonlari,komutanlari.. bizim ki iceriye goturdu,komutanina teslim etti komutan da bi kagit falan vermis hatta,her carsiya cikarken alirsin benden demis..keske seninki de oyle yapaydi.. gerci benim sevdicek cok eski bi telefon goturdu kullandigini degil.. off elimde telefon hep arar diye bekledim ama aramadi buaksam,aklim hep onda rahat midir acaba,nasil geciyodur usta birligindeki ilk gecesikızlar yarim bugün usta birliğine teslim oldu istanbuldan taa kars'a uğurladım.çarsıda askerler karşılaşmışlar 3 kez çantanız aranıor biyere bırakın tlefonu çarsı izninde alın demişler. muhtara bıraktılar artık o telefonlar çalınmaz ise haftaya çarşı izni olırs aalca. bugun bnim için çok zordu kars çok uzak gitme ihtimalim yok allah hepimize kolaylık versin
Hakikaten ya vallahi bende böyle düşünüyorum... Acaba kızlar bişi yazdımı diye sürekli bakınıyorum yaa :) iyi oldu çokta güzel oldu vallahi
Amiin Canım bende usta birliğine geçiince izin kullandıkklarının dışında hiç göremiycem .. Banada çok uzağa gidiyor.. Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah ..Caniiimmm icerde de aliyolarmis telefonlari,komutanlari.. bizim ki iceriye goturdu,komutanina teslim etti komutan da bi kagit falan vermis hatta,her carsiya cikarken alirsin benden demis..keske seninki de oyle yapaydi.. gerci benim sevdicek cok eski bi telefon goturdu kullandigini degil.. off elimde telefon hep arar diye bekledim ama aramadi buaksam,aklim hep onda rahat midir acaba,nasil geciyodur usta birligindeki ilk gecesi
git git taksime cagırma sen beniHappy fridayyyyy kızçelerim taksimdeyim arada kafayı dağıtmalıNaapıyöörsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?