- Konu Sahibi balbocegi35
-
Merhabalar hala ariyormusunuz izmirin neresindesinizÖnceliğim izmir, 36/38 beden, uzun abiye arıyorum, fotoğraf ve fiyatlarınızı bekliyorum hanımlar.
bornova , evet arıyorum halaMerhabalar hala ariyormusunuz izmirin neresindesiniz
Bende bornovadayim 2 tane uzun abiyem var Suan bana olmadigi ve sakliycak yerimde olmadigi icin satmak istiyorum foto nasil atiliyor bilmiyorum yalniz kac kilosunuz ve boyunuz kac ben 1.70 giydigimde 48 yada 50 kiloydum isterseniz ozelden tel verin goruselimbornova , evet arıyorum hala
Ne renk aradığınızı bilmiyorum ama beğenirseniz ben ayakkabı numarası da tutarsa elbise ayakkabı 150 tl ye veririm istersenizBayanlar ben sizi yormakda istemiyorum , 200/250 TL ye cidden sıfır güzel elbiseler var . Ama ben arkadaşıma hem altın yapıcam , kendi kuaför masrafım, ayakkabı, çanta , abiye derken bayaa masraf tutacak. O yüzden yeni modellerden en fazla 125 kadar bakıyorum , aralıkta karar vericem inşallah , letgodan ve burdan araştırıyorum.
Elbisenin resmini atabilir misiniz rica etsem ?Ne renk aradığınızı bilmiyorum ama beğenirseniz ben ayakkabı numarası da tutarsa elbise ayakkabı 150 tl ye veririm isterseniz
Birini nişanımda birini kına gecesinde 1 kez giydim kınada giydiğimi sadece 1 saat giydim nisandaki özel dikildi aradığını bulman dileğiyle letgoda da var elbiselerimElbisenin resmini atabilir misiniz rica etsem ?
Birini nişanımda birini kına gecesinde 1 kez giydim kınada giydiğimi sadece 1 saat giydim nisandaki özel dikildi aradığını bulman dileğiyle letgoda da var elbiselerim[/QUOTE
Teşekkürler emeğiniz için ama malesef beğenmedim. Hakkınızı helal edin
Düşünen beğenen varsa 100 tl ye vericem arkadaşlarBirini nişanımda birini kına gecesinde 1 kez giydim kınada giydiğimi sadece 1 saat giydim nisandaki özel dikildi aradığını bulman dileğiyle letgoda da var elbiselerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?