36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Ayrıl tabi ki.
Çocuklar için evlilik devam ettirilmez.
İhanet varken nasıl eş olabileceksiniz?
Bırakın gitsin yaşasın değişikliği.

Yok affedicem diyorsan da hiç uzatma.
Bu hallerine daha da katlanırsın bundan sonra.
Bazı şeylerin telafi olamaz.

Ne cinsellikmis arkadaş! Burda kadınlar bile bu konu hakkında bol bol konu açıyor. Hayatta çok daha önemli ve güzel duygular var, midem bulanıyor artık bu seks duskunluklerinden

All bendende o kadar cnm

Adam cinsel farklilik istemis üstüne bide af dilemis sence bundan sonra sadece seninle olabilir mi konu sahibesi?

Helede o çocuklar böyle bi babalari olsun ister mi? Bize değil de onlara bi sor sen.

Şu an hamile olduğunuz için sizi üzmek istemiyorum bu sebeple tek diyeceğim şey hakkınızda hayırlı olur inşallah madem bir şans veriyorsunuz geçmişi unutun

O kadar mutsuzum ki.hayatimin enguzel en ozel zamanlari olmasi gerekirken su yasadiklarima inanamiyorum.bi film izliyor gibiyim.pisman olmak istemiyorum.biliyorum devam etsek de kari koca olarak hic bir sey eskisi gibi olmayavak ve yine biliyorum ki o akilfa olan yarim kalan tamamlanma istegi icine girilecek.kiyamiyorum kizima oyle duskun babasina kiyamiyorum dogmamis cocuguma nasil yapabildi nasil?? Aklimi kacircam yaa.

Bir kere yapıp affedilen erkek her zamanyapar. CÇocuklarım için bir ömür aldatilmayi göze alıyorum diyosan tabiki bosanma(??)

Farklılık aramak çok ney ve tehlikeli bir kelime
Olay yalnız boşluğa düşmek yoksunluk falan değil yani.
Gözü dışarı kaymış anlaşılan başka tenler tanıma peşine düşmüş malesef bu şüphe insanın içinden çıkmaz
Allah yardımcınız olsun

Peki siz öğrenmeseydiniz ne olacaktı?
Öğrendiniz ve eşiniz pişman. Bir de 4 aydır görüşüyormuş.
Kızım babasına çok düşkün kıyamıyorum dediniz ya peki eşiniz buna hak ediyor mu? Hayır

Hep bir acaba mı acaba şans verse miydim ile yaşayacak bir insansanız (çevremde böyle kadınlar gördüm) bir şans daha verin ama bu şans sonunda tekrar aynı pisliği yapması sizi şimdikinden daha çok yıkabilir? (böyle kadınlar da gördüm)

Eşiniz bu konuda verdiği sözde ne kadar güvenilir? Bazı erkekler cinsellikte farklılık isteyince bunu eşleriyle paylaşırlar... hatta istekleri bazen kadın tarafından tuhaf karşılanır böyle bir şey yaşadınız mı acaba yoksa size göre her şey yolunda mıydı.

Şimdi bidaha düşündüm de 4ay konuşmuş bu hiç az bir süre değil. Aklının başına gelmesi için pişman olmak için eve gelip sizin yüzünüze baktığı zamanlar için bolca fırsatı oldu ama o 4ay boyunca sürdürmüş...yok iflah olmaz bu benim düşüncem tabi.

Son düzenleme:
Hamilesiniz, sizi daha fazla üzmek istemem inanın ama yarım kalan diye tekrar ediyorsunuz ya, yarım falan kalmadığından emin olun. Biz kadınlar safız, bu gördüğünüz çok uç geliyor size, daha fazlası olabileceğine ihtimal vermiyorsunuz ya şimdi, var fazlası emin olun. Kararınızı ona göre verin. Tertemiz eşinin, iki melek yavrunun dolduramadığı bu nasıl bir boşluksa artık, o adam iflah olmaz.
Hayırla alın kucağınıza inşallah, öncelik herzaman çocuklarımız.

O kadar cok seviyordum ki...hata orda.bu evliligin varligi benim..bi gun bazi seyler biterse olur da gonlun kayar filan once bana yol ver sen yoluna bak dedim.her sozune inandim.hayatimi adadim ona.bunj yapmamaliydim.kacan kovalanir hesabi degersizlestirdim kendimi galiba.ama sucu kendimde aramiyorum.karakter meselesi..icinde varmis patladi sonunda..dogum sonrasina erteleyip en dogru karari vermek en mantikli olan su drumda

cinsellik anlamda farkli dusunuyorum ne demek ya .. niye katlaniyorsunuz boyle adamlara aldatilmayi niye hazmetmek istiyorsunuz. nefret ediyorum seyini kafasindan onde tutanlara yaa. destek al yardim al. ailene sigin devlete sigin ama bidaha yapmaz beni seviyo ben onu seviyorum gibi avuntulara siginma.. ha cocugum icin katlanirim dersen hicbirsey soyleyemem bu annelik icgudulerinin verecegi bir cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…