- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi stormangel06
-
Ne cinsellikmis arkadaş! Burda kadınlar bile bu konu hakkında bol bol konu açıyor. Hayatta çok daha önemli ve güzel duygular var, midem bulanıyor artık bu seks duskunluklerinden
Ya her yerde aynı şey: kocam beni arzulamiyor konuları falan bile abes bence.All bendende o kadar cnm
Adam cinsel farklilik istemis üstüne bide af dilemis sence bundan sonra sadece seninle olabilir mi konu sahibesi?
+1 degil +1000bir kere aldatıp da affedilen erkek devamlı devam eder
Şeytan girmiş aklına affedin elbette. Affedin ki bundan sonra alenen aldatsın.
Hamilesiniz, sizi daha fazla üzmek istemem inanın ama yarım kalan diye tekrar ediyorsunuz ya, yarım falan kalmadığından emin olun. Biz kadınlar safız, bu gördüğünüz çok uç geliyor size, daha fazlası olabileceğine ihtimal vermiyorsunuz ya şimdi, var fazlası emin olun. Kararınızı ona göre verin. Tertemiz eşinin, iki melek yavrunun dolduramadığı bu nasıl bir boşluksa artık, o adam iflah olmaz.O kadar mutsuzum ki.hayatimin enguzel en ozel zamanlari olmasi m gerekirken su yasadiklarima inanamiyorum.bi film izliyor gibiyim.pisman olmak istemiyorum.biliyorum devam etsek de kari koca olarak hic bir sey eskisi gibi olmayavak ve yine biliyorum ki o akilfa olan yarim kalan tamamlanma istegi icine girilecek.kiyamiyorum kizima oyle duskun babasina kiyamiyorum dogmamis cocuguma nasil yapabildi nasil?? Aklimi kacircam yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?