- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi stormangel06
-
O kadar mutsuzum ki.hayatimin enguzel en ozel zamanlari olmasi gerekirken su yasadiklarima inanamiyorum.bi film izliyor gibiyim.pisman olmak istemiyorum.biliyorum devam etsek de kari koca olarak hic bir sey eskisi gibi olmayavak ve yine biliyorum ki o akilfa olan yarim kalan tamamlanma istegi icine girilecek.kiyamiyorum kizima oyle duskun babasina kiyamiyorum dogmamis cocuguma nasil yapabildi nasil?? Aklimi kacircam yaa.
Siz de gidin farklılık arayın o zaman sizin canınız yok mu?
Bunca acıdan utançtan sonra sizin de gönlünüzü eğleyecek birine ihtiyacınız var, siz de seçin bir "farklılık" onunla gönül eğlendirin gezin tozun flört edin.
Madem affedeceksiniz eşitlenin en azından.
(ciddiyim)
Kadinin kocasina anlatin mesajlari gosterin o gerisini halleder. Mutlaka dedigimi yapin lutfen
Kadin evli yazmis konu sahibi. Yorum yapmisken tekrar yaziyim da gorsun. Konu sahibi kadinin kocasina goster mesajlari mutlaka o hallederKoca kişisi, sohbet sitesinden bulmuş kadını. Kocası varmı yokmu orası belli bile değil
Kadin evli yazmis konu sahibi. Yorum yapmisken tekrar yaziyim da gorsun. Konu sahibi kadinin kocasina goster mesajlari mutlaka o halleder
Tanimiyorum ki șahsi.bir de anne olacak.cocugu da varms.oyle bi kadinin yetistirecegi çocuktan ne hayir gelir.adamin evli çocuklu karisinin hamile oldugunu bile bile gorusmeye devam eden bi kadindan bahsediyorum.Kadin evli yazmis konu sahibi. Yorum yapmisken tekrar yaziyim da gorsun. Konu sahibi kadinin kocasina goster mesajlari mutlaka o halleder
Mesajlari gordgunuz yer internet sitesi mi telefon muydu. Orda profilinde adi falan yazmiyo mu. Kocanizla bulusacakmis ya yell.oz onun adina konusup bulusmaya gidebilirsiniz dicemde hamilesiniz ya allah belalarini versin lanet olsun onlara. Pislik kadin insan cocugundan utanir. Esinizi de affetmeyin utanmadan farkli cinsellik ariyorum demis. Siz deseniz o sizi affetmezdi.Tanimiyorum ki șahsi.bir de anne olacak.cocugu da varms.oyle bi kadinin yetistirecegi çocuktan ne hayir gelir.adamin evli çocuklu karisinin hamile oldugunu bile bile gorusmeye devam eden bi kadindan bahsediyorum.
Of cok sinirleniyorum bu aldatma olaylarinda simdi icime oturduSohbet sitesinden bulmuş ya o yüzden dedim nasıl bulsun keşke bulsada onada aynısını yaşatsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?