36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Siz de gidin farklılık arayın o zaman sizin canınız yok mu?

Bunca acıdan utançtan sonra sizin de gönlünüzü eğleyecek birine ihtiyacınız var, siz de seçin bir "farklılık" onunla gönül eğlendirin gezin tozun flört edin.

Madem affedeceksiniz eşitlenin en azından.

(ciddiyim)

Allah tez zamanda belasını versin başka ne denir bilemedim.

Bekarım ama empati yaptığımda asla böyle bir adamla birlikte yaşayamam ya midem kaldırmaz bir kere. aman çocuklarım üzülmesin aman yuvam bozulmasın falan filan geçin bunları.. böyle yuva olmaz olsun, çocuklarda alışır zamanla bu duruma, olayı duygusala bağlamaya hiç gerek yok.

Durumun iğrençliğinden yakınıp çocukları için endişelenen bi anne neden öyle bi herifle aynı seviyeye düşüp yaptıklarını yapsın ki?
"(ciddiyim)"

Bosaninca yuvayı siz yıkmış, çocukları siz babasız bırakmış olmuyorsunuz. Bu yuvayi o adam çoktan yıktı ! Çocuklarına bu kötülüğü o yaptı. Suçu işleyen o, mağdur olan haksızlığa uğrayan siz. Ama fedakarlık, büyüklük yapıp affedip, bu evliliği kurtaracak olan yine siz! Herkes yaptığının bedelini ödemeli. Çocuklar babasız kalmaz. Yapsin o babalığını.

sımdı ben sunu soylemek ıstıyorum
bence bosanmayacaksanız boyle seylerı kurcalamayın
herseyı bıldıgınızı bıldıkden sonra okadar yuz goz olundukdan sonra ortalıga tum pıslıkler dokuldukden sonra bosanmadıgınızda erkekler daha cok yuz buluyor cesaret buluyor
onların gozunuzde ne onurunuz ne gururunuz kalıyor

ya hıc kurcalamayın gormeyın bılmeyın devam edın sındırın
ya da herseyı ortaya dokup ayrılın

herseyı bıldıgınızı bılıyor bu saatden sonra ne kadar saglıklı ılıskınız olabılır ? sızın evlılıgınız sızın kararınız...

Benim babam annemi aldatsa ve annem bizim için (?) babamı affetse ben hem anneme hem de babama olan saygımı yitiririm. İkisine de güvenmem. Evet her çocuğun babaya ihtiyacı var ama bunu baba düşünsmeli. Uçkurunu düşünürken iki melek yavrusunu düşünmeyen adamları çocuklarımıza baba yapıyoruz. Ve öyle bi hale geldik ki şurada neredeyse her kadın aldatılacağı günü bekliyor gibi. Forumu takip etmeye başladığımdan beri hayattan soğudum, bırakamıyorum da.
Eşime karşı soğudum resmen. Herşeyini karıştırasım. her dakika takip edesim geliyor.

Doğumu falan beklemeyin , gönderin gitsin evden.
Hayatta kabul edemediğim şeylerden biri aldatma, biri şiddettir ama sinirle bana el kaldırsa belki affedebilirim. Bi daha yapmayabilir, Burnundan getiririm ama affedebilirim. ( öfkelendiğinde her insan şiddete meyilli olduğundan anlayabilirim. kimi kendine zarar verir, kimi bi nesneye, kimi karşısındakine ) Ancak aldatmanın affı olmamalı olamaz.Karşıma geçip amaç cinsellikti diyecek ben de aa öyle mi sevmiyosan tamam o zaman diyeceğim. O adam bana her dokunduğunda tiksinirim bi kere.

Affettiğiniz takdirde en iyi senaryo şu: her hatasında yüzüne vuracaksınız bunu ya da en ufak bi durumda şüphelenceksiniz. Sürekli bunu düşünüp duracaksınız. Evde huzurunuz kalmayacak adam da bu durumdan şikayete başlayacak. Sonra çocuklarınız nezdinde babası iyi ama annesi dırdırcı hiçbişeyden memnun olmayan bir kadın olacak. Bunu ister misiniz?

Boşanmak gerçekten zor bi süreç, İnsan sevgilisinden ayrıldığında bile yıkıma uğruyor. Hayatımın sonuna kadar beraber olmayı dilediğin insandan ayrılmak ve 2 çocukla çok zor olmalı. Bir daha başka birini sevmek çok zor olur. Sevsen çocuklarla evlilik, ayrı zor durum. Ama insanın iç huzuru en önemlisi. Allah kolaylık ve sabır versin.

Kadin evli yazmis konu sahibi. Yorum yapmisken tekrar yaziyim da gorsun. Konu sahibi kadinin kocasina goster mesajlari mutlaka o halleder

Sohbet sitesinden bulmuş ya o yüzden dedim nasıl bulsun keşke bulsada onada aynısını yaşatsa.

Kadin evli yazmis konu sahibi. Yorum yapmisken tekrar yaziyim da gorsun. Konu sahibi kadinin kocasina goster mesajlari mutlaka o halleder
Tanimiyorum ki șahsi.bir de anne olacak.cocugu da varms.oyle bi kadinin yetistirecegi çocuktan ne hayir gelir.adamin evli çocuklu karisinin hamile oldugunu bile bile gorusmeye devam eden bi kadindan bahsediyorum.

Tanimiyorum ki șahsi.bir de anne olacak.cocugu da varms.oyle bi kadinin yetistirecegi çocuktan ne hayir gelir.adamin evli çocuklu karisinin hamile oldugunu bile bile gorusmeye devam eden bi kadindan bahsediyorum.
Mesajlari gordgunuz yer internet sitesi mi telefon muydu. Orda profilinde adi falan yazmiyo mu. Kocanizla bulusacakmis ya yell.oz onun adina konusup bulusmaya gidebilirsiniz dicemde hamilesiniz ya allah belalarini versin lanet olsun onlara. Pislik kadin insan cocugundan utanir. Esinizi de affetmeyin utanmadan farkli cinsellik ariyorum demis. Siz deseniz o sizi affetmezdi.

Çalıştığınızı ve maddi açıdan eşinize bağımlı olmadığınızı yazmışsınız. Bu durumda neden
çocuklar için evli kalmak zorunda olasınız ki? Bir mesleği olmayan ailesi de istemeyen çocuklu
kadınların boşanamaması anlaşılabilir ve makul tabi ki ama kendi ayakları üzerinde durup
kendilerine yetebilen kadınların bu kadar taviz vermesi üstüne hiçbir zaman unutamayıp
mutsuzum ama seviyorum modunda yaşaması sadece kendine zarar bence..
Nasıl ki onlar evliyken karısı hamileyken bile değişiklik arıyorum başkalarıyla olmak istiyorum
diye yüzsüzce konuşuyorsa, evliliğinize ve size saygı göstermiyorsa siz de dünyada başka adam mı yok minvalinde
bakın yani.. Boşandıktan sonra çok daha fazla sevebileceğiniz biri olabilir neden hayatınızı bu zihniyette
bir adamla geçireceksiniz ki? Başkasını sevmeseniz bile sürekli acaba aldatılıyor muyum stresiyle
yaşamaktan iyidir bekar olmak. Adamın yapısı, karakteri bu ve hiç çekinmeden söylüyor.
Siz bu şansı verirseniz belki 5 belki 15 sene sonra aldatılacaksınız çünkü içinde bu istek olan
biri bunu yapmadan durmaz. Adam açıkca itiraf etmiş ve bu isteğin de hala devam ettiğini de söylemiş ayrıca..
Affederseniz kaybettiğiniz yıllara yanarsınız.
Kızım babasına çok düşkün demişsiniz boşansanız da çocuklar yine onun çocukları babasız bırakmayacak olan siz değil kendisi.
Öyle bir durumda size yakın ev tutsa her gün bile görebilir çocuklarını..
Çocuklar evde huzursuzluk varsa annem babam yanımda diye sevinmiyor.
Tam tersi siz eğer mutsuz olursanız çocuklar babasının sürekli evde olmamasından daha mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…