36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

asil takibe aldiniz peki

Canım adamın içine girecek bi şeytana hacet kalmamış, kendi kendinin şeytanı olmuş. Şuan boşanma işleri seni oldukça yorar. Bence ailenin yanına git yada onlar gelsin.
Boşanıp boşanmayacağından ziyade içinde hep şüpheyle yaşayabilir miyim diye düşün ama Doğumdan sonra.

Evet belki Eskisi Gibi olmaz.fakat sunu yapmalisin cocuklarin icin 1 Kere sans vermelisin. 2.olursa Asla affetme.cocuklarina sunu demelisin .sizin icin 1 kere sans verdim....Bu arada cogu erkek bunu yapiyor .akilli kadinmissin vesselam anlamissin hemen.

Ortada cocuk olunca bu konuda kilitleniyorum. Ya düzelirse? Daha once aldatmayla bosanmaya giden ve duzelen sonrasinda cok da mutlu giden bi evlilik gormeseydim belki daha net olurdum. Ama ya duzelmezse? Ya tekrar yaparsa. Neyseki ayaklarinizin uzerinde durabileceksiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun demeye geldim.

Tanimiyorum ki șahsi.bir de anne olacak.cocugu da varms.oyle bi kadinin yetistirecegi çocuktan ne hayir gelir.adamin evli çocuklu karisinin hamile oldugunu bile bile gorusmeye devam eden bi kadindan bahsediyorum.

Bir de baba olacak,cocuguda varmış.ogle bir adamın yetiştireceğiz çocuktan ne hayır gelir ? Hamile karısı ve küçük çocuğu varken,çocuklu kadinla gorusmeye devam eden bir adamdan bahsediyorum .

Bingoo! Senin kocan gibi baba olabiliyorsa öyle de anne olur elbette neden olmasin ?

gece gece sinirlendşm vallahii ,

bu ne yaa kadın kendini mahvediyor bir çocuk doguracam diye şu okuzlerin yaptığına bak ,

evet zor bir karar ama yaa çocuklar offff

Dun gece bir programda bir diyalog vardi. Adam sevgilisinden ayrılmış, sebebi kizi aldatmakmis. Diger adamda teselli ediyor onu "çok kötü olmuş" diye. Aldatan kisinin cevabı "aldatmak iyiydi de, yakalanmak kötü oldu". Erkek milleti hicbir zaman pişman olmaz kesinlikle.

Allah yardımcın olsun. En iyi kararı sen verirsin. Ayrıl yada ayrılma diyemeyiz. Bir kere aklına koyan hep yapar. Çünkü nasıl olsa affeden bi karısı var ole dusunecektir hep. İstersen affetme ama bir sure işle bakalım belli etmeden. Sanki unutmussun gibi bak bakalım yapıyor. Aynı devam ediyorsa ailenle gorusup kararını ver. Farklılık aradım işyerinde ne demek.

Muhtacliğin yokmus cok guzel hic cekme arkadasim evladin var bir taneside yolda her ne kadar yapmicam bi daha desede ki inanma cunku kendi agziyla farklilik istedim cinsellik anlaminda ve bu istegini devam ettirebilme ihtimali var peki sen bu ihtimalle yasayabilcekmisin herseyden onemlisi bu suphe ile cocuklrina hayirli anne olabilcekmisin bana sorarsan hayir bu olayi hic unutamcksin kafanda hep dusunceler olcak acabalar olcak esinin her yaptigini aldatmaya yorcaksin yuzune vurcaksin sonrada olan cocuklara olcak onlarla ilgilenemiceksin bende bayanim malesef ki unutamama dert etme kendimizi yeme gibi fitratimiz var. Cok iyi dusun fevri olma Allah yardimcin olsun

Aklımı cesitli sorular kurcaladı
şimdi gecen gunkü yagmur vakasında da dusunmüştüm bunu
arkadas nasıl bir istektirki bu hayatın kurallarını hice sayıp
rezil rüsfa olmayı göze aldırıyo
adamı katıl edip igrenc durumlara kıyfuruyo Allah korusun
ee şimdi bu adamın yaptıgı ne?
evli barklı adam sıkılmadan utanmadan uckurunun pesinde farklılık arıyo
neymiş be arkadas bu uckurlarının mevzusu
mide bulandırıcı tıpler bunlar.
bu adamın karekteri bu
emin ol hayatın boyunca bu yükü tasımak zorunda kalıp psikolojın bozulacak.
evet bosan demesi cok basit geliyo insana ama genede senin esin ölc tart bakakım
Bu gercekten bi hatamıydı yoksa
hastalık boyutunda bi takıntımı
yani farklı beden arayısları hemşde evli bekar fark etmeden
iç bulandırıcı.
birde temiz kadınlar temiz erkeklere
temix erkekler temiz kadınlara goredir
bunun dısındakı evlililikler müminlere haram kılınmıstır.
hep bu ayeti hatırlatırım esime.
bide eıds gibi durumlarda var yani Allah korusun
varsa böyle vakaları test yaptırt

Şu ağlayıp zırlayıp aah ben ne yaptım, bana ne oldu demelerine ifrit oluyorum. Adım adım o kadınlara yaklaşırken hiç bana ne oluyor demiyorlar, her türlü plam projeye kafaları basıyor! Hanım yakalayınca vay bana vaylar bana! İnanmayın kardeşim, sonradan pişman olur mu bilmem ama yakalandığındaki ağlamalara inanmayın. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, doğru yoldan ayırmasın.

Çocuklar ne olacak diye tutturanları anlamıyorum gerçekten.

Annem birkaç gün önce resmen boşandı. Hayatımın en güzel haberlerinden biriydi bu mahkeme kararı.

Çünkü aldatılıp bizim için katlanan anneme asla saygı duyamıyordum ben. Şimdiyse gerçekten kendinde güç kuvvet toplayıp cesurca boşanan anneme gerçekten saygı duyuyorum.

Siz çocuklarınızın hangisini düşünmesini istersiniz sizin için? Emin olun çoğu çocuk annesinin boşanmasını seçer. Onursuz bir şekilde ahlaksız bir adama boyun eğmesini değil.

Bir "çocuk" olarak paylaşmak istedim.

Valla evli kadinlarla konusmus bide bi tane degil daha cok var dedikden sonra okumayi birakdim ... BOŞAN. her esi hamile olan adam kendini boslukda hissedip böyle bi b.k yeseydi evlilikmi kalirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…