36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Siz kıZım babasına çok düşkün ona nasıl kıyarım diyorsunuz ama eşiniz bu haltları yerken benim bi kıZım var ona bunu nasıl yaparım diye düşünmemiş.
Ancak uçkurunun keyfini düşünmüş.
Ben 2senelik evliyim ve eşimde isteksizlik sorunu var 2yıldır bununla uğraşıyorum.
Yani 2senedir ben bir şeylerden vazgeçtim eşim için aramızda sevgi saygı var diye.
Demek istediğim insan isterse bazı isteklerine ket vurabilir öyle karım hamile farklılık arayayım filan gibi saçma bahaneler olamaz olmamalı.

Kendine saygın varsa, yapacağın şey basit.düşünüyorum da 10 çocuğun olsa nasıl bu ahlaksızın yüzüne bakacaksın.bir defa evlatlarına faydan olmaz sinir hastası olursun.Allahım kimsenin başına vermesin. geri kalan hayatın zindan olur yani benim olurdu, benimle beraber çocuklarımında.

Çocuk için evlilik devam ettirilmez yahu.
Hangi erkek karısı aldatsa çocuğum var der susar oturur.
Boşanamayacak insanlar aldatıksa da belli etmesin en iyisi o halde,gözüne sokarak yapmasın bari.
İnsan bile bile yüz yüze nasıl bakar bilmiyorum.

Ben mi cook şirretim esim boyle yapsa onu once dairedeki arkadaslarina rezil ederim mudurune anlatirim bakanliga yazarim boyle ahlaksiz personel calistirmayin benden soylemesi derim bisey cikmasa bile kepaze olsun.....

Sonra tum sulalesine duyurur hadi bana bye yaparim....heralde ben cok şirretim ))

Ben ve eski eşim sanırım cok bencıl bırılerıydık.
Eskı esım zaten asıktı ve evı terk etmıstı , benımde aklıma ne yalan soylıyım hıc coluk combalak gelmedı.
Çok şok oldugum ıcın ve kendıme yedıremedıgım ıcın gerı donmesınıde ıstedım ama ya bencıl oldum ya durust
iyi ki gelmedi, ya gelseydi olup olabilecekleri ben bile kestiremiyorum şimdi.

Sonra gökten 3 elma düştü, hepside benle ve ogluma

Su halinde sana size sunlari yapmayi dusunuyor bu insan.kesinlikle devami gelir diyorum,en yakinim yasadi bunu daha ileri bpyutuyla ve affet beni demesine aldanip affetti,su an daha beter durumda,daha kotulerini yasadi.ama o muhtac.sen degilsin cok sukur,birak ne babasi ya farklilikmis lanet olsn boyle dusunen insanalra kadinli erkekli. Uallah sana sabir versn bebegin de olacak uzulme bebegine de yazik. Ama sans verilirse emin ol yuzde 99 devami geliyor

Boşan bır daha ona nasıl guvenebılırsın kı?

bence farklılık isityorum deyip siz de erkeklerle konuşmaya başlayın. bakalım o çocukları (!) için sizi affedecek mi?

Bugün af edersen, yarin olmasada, cani yine sıkıldıgında, aynı olaylara girisecek. Bir kere af eden, yine af eder cünkü. Bu onun kafasında olacak. Yol ver gitsin, yoksa hep aklında acabalar olacak.

Diyecek o kadar çok şey var ki benim de 19aylik bi oğlum var ve kan hastası 6.ayindan bugüne dek 10kez yattik hastaneye ne hastaligiinin teşhisi var ne tedavisi 2bucuk senlk evliyim adam en mutlu en mutsuz en zor en güzel zamanları da ne evli demiş ne bekar ne yaşlı ne genç ne o ne bu geceden 300ze yakın kadına iltifat mesajlar sarkmalar onlarla sehvete gelip benle birlikte olmuş geldm 1 hafta annemde kaldm köpek gibi yalvardı geri dondm ama tetikteyim ilahiyat okuyrm 2.sinifm bitircm inşallah ondan gizli ev temiLigine gitmeye çalışıyorum buldukça param yok ki basayim tekmeyi off dakika bekleme öyle bi adamla çocuk buyutulmez o sana açılmamış sen ona hiç acima al evlatlarını sevgiyle sen buyut

çocuklarım var ahkam kesenlere bakma.ben de buyuk konusurdum ama cocuk olunca anladım ki oyle kolay degılmış.ALLAH KORUSUN basıma gelmedi ama gelse heralde tek gecelık ıse susardım ama takıpte kalırdım...aşık oldugu sureklı flörtu olsa ışler degısir diyorum...

Affetmiyorsunuz biz nasıl ne gibi yardımcı olucazki.
Kararınızı vermişinizi.
Hadi boşan desek yapmıcaksınız zaten.

Tamamına aynen katılıyorum. Bir daha aynı şeyleri yazmayayım. S stormangel06 evlat candır, baldır, dünyadır. Hiç bir ten evladının teninden tatlı olamaz. Evet zordur, destek ister insan. Ama olmasa da olur. Bir evladın var, mis kokulu diğeri de yolda. Şimdiden sakin sakin düzene sok hayatını. Alt hazırlıklarını yap. Zaten sen haklı tarafsın (haklı haksız tartışmasına gerek yok sanırım, anlattıklarına bakınca), bırak alsın pılını pırtını, çekip gitsin doğumdan sonra. Hayatın bir yolunu bulur akar gider evlatlarınla. Eşininin kazancı ne, ev kimin vs yasal olarak max fayda için, belgelendir altatıldığını da.

Ve lütfen kendini üzme, hayatta tek vazgeçilmeyecek insan evlattır. Allah onlara uzun ömür versin.

Gitti mi eşin evden. Boşanamaya mı karar verdiniz?

Gitti..bu surecte yuzunu gormek istemiyorum...dogumda da yanimda olmasin,bundan sonra da.kendimi toplar toplamaz acacagim davayi.

Gitti..bu surecte yuzunu gormek istemiyorum...dogumda da yanimda olmasin,bundan sonra da.kendimi toplar toplamaz acacagim davayi.

Anladım canım. Ne hali varsa görsün. Bir erkekle kadını eş yapan ve diğerlerinden ayıran şey, sadece iki kişi arasında paylaşılan özel bazı şeylerdir. Bunu başka biri ile paylaşmak ya da değişiklik yapmak isteği eş olma mantığına aykırı. Zaten böyle birinden eş olmayacaksa yanında durmasının da anlamı yok.

Aileler durumdan haberdar mı? Onların tepkisi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…