- Konu Sahibi stormangel06
-
Durumun iğrençliğinden yakınıp çocukları için endişelenen bi anne neden öyle bi herifle aynı seviyeye düşüp yaptıklarını yapsın ki?
"(ciddiyim)"
Sen hamileydin cok canım cekti de değil ki ;farklılık aradım diyor adam ...Artık erkeklere nefret ediyorum.
Çoğunun kafası cinsiyet organı olmuş gibi düşünüyorum ve iğreniyorum
Mantıklarının üstlerindemi oturdular,neyaptılar ya:?
Anlayamıyorum,biraz sabr edemedimi yani bebeği doğana kadar?
Madem bu b... Yiyeceksin yapmasanıza be adam.
Ben kadınlarında kötülerinin olduğunu gayet iyi biliyorum,ama evlilikten soğutan ve 10 dakikalık şehvet için evlatlarından bile geçen o edepsiz kadınlar için güzel eşlerinden vazgeçen şerefsiz kocalarda tanıyorum,ve bu hayatdan iğreniyorum....
Aynı seviye mi ?
Ben aynı seviye olarak görmüyorum.Bana göre aldatan kişi aldatılmayı hak ediyor,ya da hak etme demeyeyim de aldatılsa üzülmem diyeyim.
Olur mu o kadın!o ise bir erkek pehhh
Aldatilsa bende uzulmem de konu o değil.
Konu sahibesinin cocuklari var gitsin odami onu aldatsin bu ayni seviye değil de nedir??
İşte bana göre 2.kez olan tam olarak aldatma değil.Sonuçta madem affediliyor o zaman aynı hak kadına da tanınmalı.Ben onu affediyorsam bir seferliğine bu benim de affedileceğim anlamına geliyor,gelmek zorunda.Bana göre ilişkilerde eşitlik önemli.
Aldatmak ve çocuk konusunda,aldatmak çocuklarla alakalı gelmiyor bana,benim bakış açım bu.Yani aldatan kişi tümüyle aileyi terk etmediği sürece çocuklara karşı olan bir durum yok aslında.Anne/baba olması birinin kadın/erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyor sonuçta ama altını çiziyorum bir kadın ya da erkek için çocuklarını terk etmediği sürece.
Hiçte sabretmek zorunda değiliz.Affet ama gene takipte kal.Allah yardımcınız olsun ,bu kadınların fedakâr olmaları,hep sabretmek zorunda olmaları beni kahrediyor:-(
İşi ticarete dökmek gibi bişey bu.
Deliyle deli olmak gibi.
Erkeğe o hakki veren kim ki? Erkegin aldatmaya hakki yok, aldatinca öyle bi hakki var gibimi oluyor yani? Hadi o cocuklarini düşünmedi embesilin teki ee kadindami onu aldaticak şimdi? Aldatmak cocuklarla alakali degilse O çocuklar nolucak? O evde o ortamda bildiğin aldatmayi ogrenen, kadininda erkeginde aldatmasi gerektigini ogrenen bireyler yetisicek vs vs. Bakis aciniza hayran kaldim doğrusu.
Hiçte sabretmek zorunda değiliz.[/QUO
beni sabretmeye yiten tek şey evlatim oldu,konu sahibinin de evladi var sanırım
Ben hak veriyor demedim ki zaten hak verilmesine ihtiyaç duymuyorlar konuda gördüğünüz gibi.Sizden ''seni aldatabilir miyim'' diye izin istemiyor kimse.Onlar zaten ''her erkek yapıyor'',''farklılık aradım'' gibi bahanelerle kendilerini haklı çıkarıyorlar.
Cikaramazlar sadece beyinsizliklerini ilan ederler
Şimdi bu toplum "her erkek yapar" kafasindaysa ben "toplum disiyim" o halde. Zira çok şükür ki böyle bir ortamda buyumedim, ailemde çevremde vs aldatmaymis erkek yaparmis falan duymadim gormedim ben. Kaldı ki ne gerek var meraklisiymis gibi "aldatmayi" hak görüp tavsiye etmeye? Biri değilse digeri akli basinda olsun da o cocuklar hastalikli bireyler olarak yetismesin lütfen. Buyrun sizde böyle bakin konuya rica ediyorum.
Söylediklerinize dikkat edin lütfen ne demek meraklısıymış gibi ?
Bana kalsa hiç dönmesin o adama.
Ama anlaşamayacağız sanırım çünkü siz ısrarla çocuk diyorsunuz,neyse daha fazla yazmayacağım.
Benim konumu oku.keske en başından ayrılsaydım.o ağlamalar seni kandırmasın...3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??
Allah gostermis iste zor ya ne dnrki bu durumaMsj yakaladım tlf is arkadaşıyla yanlışlıkla gonderdim dedi konum var zaten çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum ben ayrılmayı düşündüğüm için tain isteyip adam memleketimize geldi bırakacağım korkusuyla su an ev yerlestiriyorum bugün taşındım daha affetmeyi düşünüyorsa bile konu sahibi burnundan fitil fitil getirsin ki Bir daha yapmaya cesaret edemesin tâbi kaybetme korkusu varsa büyük bir aşkı varsa gerçi seven adam aldatmaz ama erkekleri artık anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?