36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Zaten hep bir aciklamalari var edepsizlerin.
Farklilikmis boslukmus kadin yapsa namussuzluk olur!!

Allah bildigi gibi yapsin bu namussuz edepsizleri.

Senin hayatin senin kararin ama ben olsam bosanirdim. Iyi dusun karar ver. Allah yardimcin olsun. Yavrunu saglicakla kucagina alirsin insallah.

Durumun iğrençliğinden yakınıp çocukları için endişelenen bi anne neden öyle bi herifle aynı seviyeye düşüp yaptıklarını yapsın ki?
"(ciddiyim)"

Aynı seviye mi ?
Ben aynı seviye olarak görmüyorum.Bana göre aldatan kişi aldatılmayı hak ediyor,ya da hak etme demeyeyim de aldatılsa üzülmem diyeyim.

Bence yollari ayirmanin vakti gelmis. Siz bu insanla mutlu bi evlilik yasayamacaksiniz ki cocuklar mutsuz bi evliligin icinde buyuyecekler. Bu sizin cocuklariniz icin daha üzücü bi durum. Her zaman akliniza gelecek psikolojiniz bozulacak psikolojisi bozuk bi anne cocuguna ne verebilir? Bence tam da cocuklar icin ayrilmalisiniz.

Sen hamileydin cok canım cekti de değil ki ;farklılık aradım diyor adam ...

Aynı seviye mi ?
Ben aynı seviye olarak görmüyorum.Bana göre aldatan kişi aldatılmayı hak ediyor,ya da hak etme demeyeyim de aldatılsa üzülmem diyeyim.

Aldatilsa bende uzulmem de konu o değil.
Konu sahibesinin cocuklari var gitsin odami onu aldatsin bu ayni seviye değil de nedir??

Affet ama gene takipte kal.Allah yardımcınız olsun ,bu kadınların fedakâr olmaları,hep sabretmek zorunda olmaları beni kahrediyor:-(

Aldatilsa bende uzulmem de konu o değil.
Konu sahibesinin cocuklari var gitsin odami onu aldatsin bu ayni seviye değil de nedir??

İşte bana göre 2.kez olan tam olarak aldatma değil.Sonuçta madem affediliyor o zaman aynı hak kadına da tanınmalı.Ben onu affediyorsam bir seferliğine bu benim de affedileceğim anlamına geliyor,gelmek zorunda.Bana göre ilişkilerde eşitlik önemli.

Aldatmak ve çocuk konusunda,aldatmak çocuklarla alakalı gelmiyor bana,benim bakış açım bu.Yani aldatan kişi tümüyle aileyi terk etmediği sürece çocuklara karşı olan bir durum yok aslında.Anne/baba olması birinin kadın/erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyor sonuçta ama altını çiziyorum bir kadın ya da erkek için çocuklarını terk etmediği sürece.

İşi ticarete dökmek gibi bişey bu.
Deliyle deli olmak gibi.
Erkeğe o hakki veren kim ki? Erkegin aldatmaya hakki yok, aldatinca öyle bi hakki var gibimi oluyor yani? Hadi o cocuklarini düşünmedi embesilin teki ee kadindami onu aldaticak şimdi? Aldatmak cocuklarla alakali degilse O çocuklar nolucak? O evde o ortamda bildiğin aldatmayi ogrenen, kadininda erkeginde aldatmasi gerektigini ogrenen bireyler yetisicek vs vs. Bakis aciniza hayran kaldim doğrusu.

Ben hak veriyor demedim ki zaten hak verilmesine ihtiyaç duymuyorlar konuda gördüğünüz gibi.Sizden ''seni aldatabilir miyim'' diye izin istemiyor kimse.Onlar zaten ''her erkek yapıyor'',''farklılık aradım'' gibi bahanelerle kendilerini haklı çıkarıyorlar.

Cikaramazlar sadece beyinsizliklerini ilan ederler
Şimdi bu toplum "her erkek yapar" kafasindaysa ben "toplum disiyim" o halde. Zira çok şükür ki böyle bir ortamda buyumedim, ailemde çevremde vs aldatmaymis erkek yaparmis falan duymadim gormedim ben. Kaldı ki ne gerek var meraklisiymis gibi "aldatmayi" hak görüp tavsiye etmeye? Biri değilse digeri akli basinda olsun da o cocuklar hastalikli bireyler olarak yetismesin lütfen. Buyrun sizde böyle bakin konuya rica ediyorum.

Söylediklerinize dikkat edin lütfen ne demek meraklısıymış gibi ?
Bana kalsa hiç dönmesin o adama.
Ama anlaşamayacağız sanırım çünkü siz ısrarla çocuk diyorsunuz,neyse daha fazla yazmayacağım.

Bencede anlasamycaz, çocukların varligini inkar edemiycegimiz için.
Nokta.

Bu durum çayın içine düşmüş sineğe benzer.İcebilecek mısın?Tek boşanan siz değilsiniz.KarniniZdaki çocuğa yazık
. Hiç üzülüp te sütten kesilmeyin.
Boşa gitsin mesleğin varmış be ya dinkof u

Benim konumu oku.keske en başından ayrılsaydım.o ağlamalar seni kandırmasın...

Allah gostermis iste zor ya ne dnrki bu duruma((

Seni aldatacağı zaman gelir söylermiydi?? Aptalmı sence o kadar??
Yakalamasaydın ruhun duymayacaktı, güvendiğin kadar da dürüst değilmiş malesef...

Savunması da bir hayli ilginç " cinsel anlamda farklılık istediğim için aldattım " başka hangi sebeplerle aldatılıyor acaba merak ettim??

Boşayacaksın net...

Mesleğim var diyorsun çocuklarına hem anne hem baba olabilirsin hiç zor değil, aklımda 100 tane soru işaretleriyle yaşayıp ruh hastası olacağıma tek celsede boşar kafamı boşaltır rahat yaşarım...

Adam malesef mantık olarak baştan yanlış zaten, farklılık istemiş ! . Malesef gene yapar, bi kere niyeti baştan bozuk
İsterseniz Bebek doğsun, biraz toparlanın öyle düşünün tekrar, ama bu adamda pek ümit görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…