- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi stormangel06
-
Cinsellikte farklılık derken karılarla görüşüp yatmış mı? Ya da yatmayı düşünmüş farklılık istediğine göre3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??
doğru. Allah yardımcınız olsun gerçekten. yazıklar olsun adam diye geçinen, 2 dklık zevk ve "farklılık" için evlatlarını ve kaç senelik hayat arkadaşını silip* atan insan müsveddelerine. durumunuz kolay değil ama neye karar verirseniz verin inşallah ahınız yerde kalmasın.bu arada sen aldatsaydın hamile halinle karnına bi tekme atar saçından sürükleyerek babanın önüne atardı
neyi affedeceğini bil diye söylemek istedim
Cnm belli bir süreden sonra 6 ay diye biliyorum dava açmazsa affetmiş sayılıyor.ve bir daha beni aldattı diye dava açamıyor.ayni seyler başımda şu anda.İkinizde eşit şartlarda olsanız bosanmak mantıklı olur ama su durumda mantıklı değil sen onu bosayinca o rahatca na başka kadınların kollarına kendini atacak önce bebeğini doğur bu arada o adam bi terapiye gitsin senin cektiklerini anlasin bir sekilde... aradan geçsin toparlan bebeğine vakit gecir ise gir iste o zaman ne istiyorsan onu yap ama su durumda bosanirsan adamın ekmeğine yag sürmüş olursun haa bub arada aldatma delilleri topla bir köşede dursun ve para biriktir gizli bir hesap ac
Sen Hamileyken o başka tatlar arıyormus öylemi ... inandinizmi yapmayacagına...ben inanmadim..3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??
Ama o zaman hamileydim caresizdim demi olmuyor bir avukatla görüşsün bence yani sonuçta kadıncağız o bebeğin tadına varamadan çalışmaya başlamak zorunda kalır bebegede yazık zate. Hukuk sureci hep erkeklerin yaninda ezilen hep biz kadınlar buyuzden bizde işimizi bilmemiz lazim duygusal davranmamaliyiz zaten bu adam yine aldatır 6 aya varmadan bu süreç te sinsi olmak gerekCnm belli bir süreden sonra 6 ay diye biliyorum dava açmazsa affetmiş sayılıyor.ve bir daha beni aldattı diye dava açamıyor.ayni seyler başımda şu anda.
Sizde hamilesiniz bu şekilde yargılamak yerine daha gerçekçi yorum yapabilirsiniz bütün eksileri artıları düşünerek ...kadın boşadı eee sonra nolucak bebeği doğuracak bütün zorluklari kadın çekecek bütün masrafları da aynı şekilde uykusuz geceler parasızlık anne evi dar gelir zaten eee adam ne yapacak karısına harcamadigi parayı keyf içinde harcayacak... su anda en güzeli mantıklı davranmak biz kadına ev .. araba .. para ve manevi destek veriyoruz sonrasında hala kocam diye tuturuyorsa o zaman siz haklisiniz ama su durumda bu kadincagiza bunları söylemek vicdansizliktan başka bir şey değilBahanen hazir seytana uymus ne deyim mutluluklar
Mesleğin varsa bas tekmeyi ona .... baskasinda bişeyler arayan adamdan çocuklarına baba da olmaz. Gitsin şimdi kimle farklılık istiyorsa yaşasın.3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??
evet maelsef çok acı ...Ne acı değil mi erkek yapınca affetmeyi düşün diyoruz.ama kadın yapınca affetmenin lafı dahi geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?