36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Baslayan bitirmeden, bitiren devamini getirmeden duramaz. Bir kere yapipta bir daha yapmayani gormedim.

Burada yazdıklarımızı okuyup kendinde biraz güç bulabilmen adına yazıyorum.çocuğunun doğumuna az kalmış onu affedip hemen yanına alma bekle bebeğin doğsun adamda kanepede yatsın.maddi anlamda da manevi anlamda da kendini bu sürece hazırla elindeki belgeleri mesajları tut.boşanma davanı aç.bu süreçte kendine ve bebeğine iyi bakmaya çalış bi kaç ay sonra süreci başlat derim.

Cinsellikte farklılık derken karılarla görüşüp yatmış mı? Ya da yatmayı düşünmüş farklılık istediğine göre

Ayni durumu bende yasadim maalesef.. inan suan tek pismanligim ilk yakaladigim an neden o adami terketmemem oldu.
Senin icin dua ettim. Rabbim yardimcin olsun. Bende suan bosanma asamasindayim. Senin gibi dusundum ilk zamanlar ama inan cok mutsuz bir anne yavrularimiz icin daha yikici bir durum

bu arada sen aldatsaydın hamile halinle karnına bi tekme atar saçından sürükleyerek babanın önüne atardı
neyi affedeceğini bil diye söylemek istedim
doğru. Allah yardımcınız olsun gerçekten. yazıklar olsun adam diye geçinen, 2 dklık zevk ve "farklılık" için evlatlarını ve kaç senelik hayat arkadaşını silip* atan insan müsveddelerine. durumunuz kolay değil ama neye karar verirseniz verin inşallah ahınız yerde kalmasın.

kadın için "eşinden çocuklarından utanmıyor mu, evli adamla kırıştırıyor?" diyorsun ya S stormangel06
tam olarak kocan da aynı şeyi yapıyor.
evli ve çocuklu olduğu halde, evli ve çocuklu bir kadınla buluşacak kadar ahlaksız bir adamın karısı olmak sana ne hissettiriyor?
evlatların duysa bunu ilerde, babalarından utanmazlar mı sence?

İkinizde eşit şartlarda olsanız bosanmak mantıklı olur ama su durumda mantıklı değil sen onu bosayinca o rahatca na başka kadınların kollarına kendini atacak önce bebeğini doğur bu arada o adam bi terapiye gitsin senin cektiklerini anlasin bir sekilde... aradan geçsin toparlan bebeğine vakit gecir ise gir iste o zaman ne istiyorsan onu yap ama su durumda bosanirsan adamın ekmeğine yag sürmüş olursun haa bub arada aldatma delilleri topla bir köşede dursun ve para biriktir gizli bir hesap ac

Cnm belli bir süreden sonra 6 ay diye biliyorum dava açmazsa affetmiş sayılıyor.ve bir daha beni aldattı diye dava açamıyor.ayni seyler başımda şu anda.

Sen Hamileyken o başka tatlar arıyormus öylemi ... inandinizmi yapmayacagına...ben inanmadim..

Mumkünse o boşluğa kendini ebediyyen bıraksin ve orda kalsin izansiz adam..

Cnm belli bir süreden sonra 6 ay diye biliyorum dava açmazsa affetmiş sayılıyor.ve bir daha beni aldattı diye dava açamıyor.ayni seyler başımda şu anda.
Ama o zaman hamileydim caresizdim demi olmuyor bir avukatla görüşsün bence yani sonuçta kadıncağız o bebeğin tadına varamadan çalışmaya başlamak zorunda kalır bebegede yazık zate. Hukuk sureci hep erkeklerin yaninda ezilen hep biz kadınlar buyuzden bizde işimizi bilmemiz lazim duygusal davranmamaliyiz zaten bu adam yine aldatır 6 aya varmadan bu süreç te sinsi olmak gerek

Bahanen hazir seytana uymus ne deyim mutluluklar
Sizde hamilesiniz bu şekilde yargılamak yerine daha gerçekçi yorum yapabilirsiniz bütün eksileri artıları düşünerek ...kadın boşadı eee sonra nolucak bebeği doğuracak bütün zorluklari kadın çekecek bütün masrafları da aynı şekilde uykusuz geceler parasızlık anne evi dar gelir zaten eee adam ne yapacak karısına harcamadigi parayı keyf içinde harcayacak... su anda en güzeli mantıklı davranmak biz kadına ev .. araba .. para ve manevi destek veriyoruz sonrasında hala kocam diye tuturuyorsa o zaman siz haklisiniz ama su durumda bu kadincagiza bunları söylemek vicdansizliktan başka bir şey değil

çocukları bahane etmeyin lütfen.
çocuklarını seven adam doğumuna ramak kala olan kadını böyle hayal kırıklığına uğratmazdı.
ya erken doğum yapsanız, ya doğum da farklı ataklarınız gelişse, a bebeğinize bişey olsa Allah mufaza, o 3,5 yaşındaki çocuğunuza eskisi gibi güzel bakabiliyor musunuz şimdi. bence hayırdır cevabınız, aklınız allak bullaktır.
siz de boşlukta olup yapsanız, aaa olabilir hayatım boşluk bu affedilir ama yapma bir daha der mi??
ben işim gücüm de olmasa sığınma evine giderdim ama böyle bir adamla evlilik yürütmezdim. üstelik bunu 3 yaşında çocuğu olan bir anne olarak yazdım.

Bazi soylediklerim yanlis anlasildi galiba.herkese tek tek cevap yazabilecek gucte degilim..bazilari gercekten cok acimasizca yorumlar yapmis.Bende basima gelmeden once ayni sekilde ahkam keserek yorum yapardim aldatilmak uzerine.Allah yasatmasin kimseye.dunden beri daha cok dusundum durumun ustunde.ikinci bi sans diye bir sey olamaz.o bu islere girerek bizi gozden cikardigini gosterdigine gore ne dogumumda ne de sonraki surecte yanimizda olamayacak.dogum gerceklesene kadar evden uzaklasmasini istedim.dogum gerceklestikten ve kendimi toparladiktan sonra yolumu ayiracagim.

Mesleğin varsa bas tekmeyi ona .... baskasinda bişeyler arayan adamdan çocuklarına baba da olmaz. Gitsin şimdi kimle farklılık istiyorsa yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…