36+5haftalık

Ebr kse

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
23
4
16
32
Merhabalar ben 36+2günlükken doktora gittim ve kendi doktorun yerine başka bi doktor muayene etti ve bebeğinin kilosunu boyunu söylemedi tek söylediği haftasıyla uyumlu dedi ama haftasına bakıyorum 2700 3000arası deniliyor bir haftada 300gram ve kontrolum haftaya salı çok merak edıyorum 34+2ikideyken 2578gram ve 47cm dı

Normal canim 34 haftamda 2700 kg 49 cm boy seninkide iyi masallah takma kafana pek bu hesaplar tutmuyor bana kilolu dogar dedigi bebegim zayif zayif dogar dedigi bebegim kilolu dogdu oyuzden simdi takmiyorum iyi dediyse gelisimi gerisi boş

Herşey normal çok şükür ama kilosu ne kadar olduğunu çok merak ediyorum doktorunun dediği biz 2500kiloyuda normal sayıyoruz 4000kiloyuda senin bebek 3000uzerınden degerlendircez yani 3000 3000 arası doğar dedi ben 36+5oşmusum bebeğimi nasıl kilo aldırabilirim bu kilo normal mi

2500 kilo itibariyle normal canim benim ilk cocugum cok guzel beslendigim halde 2890 dogdu 42 haftam dolmustu düsun ikincide duzgun beslenmedim bile 3500 kg dogdu ben bu kilo olayini anlamis degilim inan pekmez iyi kilo yapar diyorlar bir dene istersen bir kasik yersin ben suan 37. Haftamdayim muhtemelen 3 kg yada 3 kiloyu biraz gecer diye dusunuyorum saglikli olsun yeterki takilma kiloya vaktinde dogsun saglikla kucagina al insallah

canım ultrason hesaplarına çok takılma pek tutmuyor ama bebişin kilo almasını istiyorsan bulgur ye bol bol son haftalarda kısır yap ye bulgur pilavı ye benim oğlum bulgur sayesinde 4450 gram doğdu çok araştırmıştım o zaman zayıf ama uzun boylu olcak demişti doktorum ama 57 cm 4450 gr doğdu :)

Tamam canım aklımda bulunsun şuan kilosunu bilmiyorum ama iyi değil mi kilosu 34haftafa iken 2579 gram 47cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…