var mı ilerleme ?Yarim saatte bir tuvalete gidiyoruz en az 10 dakika lazimlikta oturuyoruz ama yapmiyor...kizim niye yapmiyorsun diyorum korkuyorum diyor.. canim bak bende yapiyorum diyorum klozette oturuyorum yapiyorum sesi duysun istiyorum ama yine tik yok bigun babasi ile 25 dakika oturdular yine tik yok....kalkiyor odaya gecmesi ile yapmasi bir oluyor....
Herkes bana soruyordu ogle ve aksam kuru kalkiyorsa basla diye ama ben 36 aylik olunca panik oldum ogrenmeli diyeee....sanirim daha kaslarini tutamiyor
Ilk uc gun denedik olmadi...birden havalar bi sogudu biz bile banyoda beklerken donduk..kizimin hemen burnu akmaya basladi esim dedi havalar isinsin bu boyle olmayacak dedi biraktik....var mı ilerleme ?
Geç falan kalmadık, benim 6. Gün başladığım yerdeyim. Oturuyo lazımlığa kalktığı gibi yapıyo, daha ne kadar süreceğini Allah bilirIlk uc gun denedik olmadi...birden havalar bi sogudu biz bile banyoda beklerken donduk..kizimin hemen burnu akmaya basladi esim dedi havalar isinsin bu boyle olmayacak dedi biraktik....
Haftaya cumartesi tekrar basliyoruz ...lazimligi kaldirdim yeni netten bi siparis verdim basamakli tuvalet aparati aldim klozetin uzerine koyduk..coook hosuna gitti cikiyor merdivenden oturuyor ustune hic zotlamadim kendi kendine cikiyor...dedim bezi cikarayim bide ciplak otursun onuda oturdu keyifli sarkilar soyledi....yani klozete oturma korkusunu bununla yendik coook sukur lazimlik istemiyordum zaten ......
Herkese tavsiye ederim nette siparis verdim..cumartesi basliyoruz bakalim herkes gec kaldin diyor biliyorum ama ne yapayim soguktu havalar ....
Yaaa onlarda haklilar kac yil bezlendiler...Geç falan kalmadık, benim 6. Gün başladığım yerdeyim. Oturuyo lazımlığa kalktığı gibi yapıyo, daha ne kadar süreceğini Allah bilir
sizde ilerleme var mı ? biz bugun tam anlamıyla başladık artık dönüşü yoookGeç falan kalmadık, benim 6. Gün başladığım yerdeyim. Oturuyo lazımlığa kalktığı gibi yapıyo, daha ne kadar süreceğini Allah bilir
Ben de ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum hava bi düzelmedi. Siz külot üstüne eşofman mı giydiriyosunuz?sizde ilerleme var mı ? biz bugun tam anlamıyla başladık artık dönüşü yoook)) bu gün 2 kez altına kaçırdı ( oturuyor ama boş oturuyor kalkıyor yapıyor yine başladı istemiyorum yapmayacam demeye Allah sabır versin gerçekten zor ama bu sefer öğrenecek kafaya koydum ))
Kulot ustune penye esofmanlardan pijamalar yada tayt ggiydirmeye basladim...evet havalar hic duzelmedi buradada yagis var hergun ama artik baslamaliyim diye dusundum...yagmur var ama hava soguk degil insallah hassta olmaz..Ben de ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum hava bi düzelmedi. Siz külot üstüne eşofman mı giydiriyosunuz?
Canim ben banyodan cikinca oda arkamdan kalkiyor geliyor bir sure beklmek lazim hatta uzmanlar yaninda oturun kitap okuyun diyorlar bende kizima kitap okumayi dusunuyorum..Ya benim cocugum yok ama öyle gezinirken gördüm konunuzu bi tuvalete oturduktan sonra sen rahat rahat cisini yap ben kapıda bekliyorum seni deseniz nasıl olur acaba bence utaniyo sizden
28 aylık benim kızım, bihafta sonra 29 olucakKulot ustune penye esofmanlardan pijamalar yada tayt ggiydirmeye basladim...evet havalar hic duzelmedi buradada yagis var hergun ama artik baslamaliyim diye dusundum...yagmur var ama hava soguk degil insallah hassta olmaz..
Sizin cocuk kac aylik ??
Himm bilemedim valla o zaman ya eskiden uzmanmi varmis ya şimdiki çocuklar bi acayip valla kardeşimi çişè alistirdiginda annem evde sadece kilotla gezdirildi bide su dokermis eskiler önünde cisi gelsin yapsın diye sende oylemi yapsan genede tutarmi acabaCanim ben banyodan cikinca oda arkamdan kalkiyor geliyor bir sure beklmek lazim hatta uzmanlar yaninda oturun kitap okuyun diyorlar bende kizima kitap okumayi dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?