Ay hadi gözün aydin insallah çoğu gitti azi kaldı gibi gorunyyo sabredin basarcaksinizMerhaba
Bugün 4. Gunumuz sanki bugun daha iyi cok sukur bugun sadece bir kere ogle uykusunda cis kacirdi uyumustu aglayarak uyandi baktım yeni yapmis değiştirdim temizledim yeniden yatirdim onun disinda bir kerede kaka kacirdi ....zaten kakalar tas gibu tutuyor belli. .su saate kadar boyle gecti 4 kerede tuvalete yapti cisini...geliyor geliyor diyor yapiyor cisini)))
Dun gece alistirma kilotunu giydirip yatirdim sabah 4 te kendi bizi uyandirdi anne ciss dedi goturduk yaptiii sonra uyudu sabah cook az yapmis uyandi...bu buyuk gelisme ramazanda zaten esim sahura kalkiyor bende su icmeye kalkiyorum kaldirir cisini yaptiririz gece olayini bir ayda hallederiz insallah
Cok guzel masallah benim oglum cis yapacam die kalkmioş ya kaçırır degistir die uyanır ıslak der ya da sabaha kadar cisini tutar gün içerisinde suyu fazla tüketirken kesin kacirioMerhaba
Bugün 4. Gunumuz sanki bugun daha iyi cok sukur bugun sadece bir kere ogle uykusunda cis kacirdi uyumustu aglayarak uyandi baktım yeni yapmis değiştirdim temizledim yeniden yatirdim onun disinda bir kerede kaka kacirdi ....zaten kakalar tas gibu tutuyor belli. .su saate kadar boyle gecti 4 kerede tuvalete yapti cisini...geliyor geliyor diyor yapiyor cisini)))
Dun gece alistirma kilotunu giydirip yatirdim sabah 4 te kendi bizi uyandirdi anne ciss dedi goturduk yaptiii sonra uyudu sabah cook az yapmis uyandi...bu buyuk gelisme ramazanda zaten esim sahura kalkiyor bende su icmeye kalkiyorum kaldirir cisini yaptiririz gece olayini bir ayda hallederiz insallah
Tesekkurler canim bide kaka sorununu halletsek kulota yapiyor bez istemiyor bazi cocuk bez istermis kaka yapmak icin benimki istemiyor direkt kulota yapiyorAy hadi gözün aydin insallah çoğu gitti azi kaldı gibi gorunyyo sabredin basarcaksiniz
Canim biraz ugrastiracaklar bizi ama cevremdeki herkes 10 gun sonra hepsi biter diyorlar....bizimde kaka sorunu var daha tuvalete yapmadi bezde istemiyor direkt kulota yapti zaten asla beze donmem kaka bile olsa zaten evde bezde yoookCok guzel masallah benim oglum cis yapacam die kalkmioş ya kaçırır degistir die uyanır ıslak der ya da sabaha kadar cisini tutar gün içerisinde suyu fazla tüketirken kesin kacirio
Potansiyel var senin kızda oda istiyo ama korkuyo demekki ya istermi çocuk beZ o bezin içinde mahvoldu zaten rahatlamistir poposu hava alincaKizlar bir kerede olsa kakayi yapmayi basardi klozete ama tammm odasinda ayyy kaka derken babasi tuttu oturttu hemen pirt diye yapti ayyy dedi))sonra gösterdik alkisladik guzel misss kaka bye bye yapip sifon çektik.. sonra iceri gectik alkışlar danslar ziplamalar basardimmm diyor insallah bir kere daha yaparsa netlesir iyice....
Bence gun boyu kakayi yumusak tutacak seyler vermek gerekiyor ..ben armut , kavun , bol zeytinyagi koydum yemegine..bu arada kemik suyu ile yemeğini yapmistim kemik suyuda bagirsak calistiriyor yada kakanin yumusak olmasini sagliyor haberiniz olsun...
Erken sevinmisimEveeet kizima masallah diyeyimbiz egitimi tamamladik....cis olayi bitti tamamen..gecede yapmiyor cok sukur...kaka asla ortaliga yapmiyor tutuyor biraz karni agriyor sonra tuvalete yapiyor ama iki gunde bir yapiyor normalde hergun yapardi kaka...suan beslenmesine dikkat ediyorum...bol lifli gidalar veriyorum...halilarimi bilee serdimmmm
Bugun daha rahat davrandim cisi gayet guzel soyluyor ...ama simdi kakayi yine camasarina yapti yine anlattik kizim kaka tuvalete dedik tamam dedi ama pek aldiris etmiyor....neyapmaliyim fikir verin ne olur...benim kizimda biraz sabitlik var simdi biz diyoruz yaaa tamam kizimbolsun bidahaki kakayi tuvalete yaparsin diyorum tamam diyor ama oylesine tamam diyor sonucta 37 aylik kucuk degil kiii...kakayi tyvalete nasil alistirmaliyim bi oneriniz var mi ....bugun 12 gun olduuuu daha erken miii onuda ogrenir mi kiiiserbest olun . cok baski yapıyorsunuz .
yapsin altina kendi rahatsiz olsun . sabir edin kizmayin . cisi vs geldigini hissedince istersen lazimliga gidelum deyin . gidelim mi değil gidelim deyin yok derse israr etmeyin
ademgunes sitesine bakın bi suru kayid var.
yaparken nasil goturdunuz . sarsarak hizlica alip mi? boyle ise yanlis yapiyirsunuz.Butun yazdiklarini okudum. Bizde bugun egitime basladik hatta konu actim buraya.
2 yasinda kizim sabah 3 kere cis bi kere kaka kacirdi kakayi yaparken farkettim hemen oturttum ciglik atti zaten bitmisti oturdugunda o yuzden yapmadi.
Suanda ogle uykusunda 3 saat uyuyor cok merak ediyorum nasil kalkicak
Coook zor bi surec sabah acaba tekrar bezi mi taksam diye dusundum yemin ederim ama vazgecmicem basladik bi kere. Konumu okuyun ve bana fikir verin lutfen birbirimize destek olalimada81
Tesekkurler cevabiniz icin biraz kakayi krndi haline birakacam bakalim ne olacak....evet aslinda daha cok yeni bugun 13.gun yavas yavas onuda ogrenir insallah...daha erken inanin. zorlaraaniz süreç uzar. acikcasi bana gore en zor wc alışkanlığı kazandırmak.
dedigim gibi ademgunes in web sitesine girin orda bir cok anne sormus . ses kaydi olarak da var .
ama uzerini islatip ya da kaksini yapip rahatsızlıgi hissetmesi lazim . zateb fitraten rahatsiz oluruz ya cocukar da olur. ona rahatsiz hissetme olanagi vermek lazim .
sormayın . sordukca bunaltmis olursunuz . . inanin gelecegi icin yetiskinlikteki mutlulugu icin wc aliskanliginin cok güzel gecmesi kizilmadan atlatilmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?