- 14 Eylül 2014
- 851
- 1.018
- 208
Pes etmeyin Allah yardımcınız olsun 18 gün oldu bizim başlayalı hâlâ söylemiyor ama belli ediyor kendini ve bu belli etme 15.gun oldu sadece sabır diliyorum her çocuk farklıdır devam edin kesinlikle bırakmayınMerhaba arkadaşlar lütfen bana bi akıl verin. Oğlum 29,5 aylık. 3 gündür tuvalet eğitmine başladık. Tuvaletinin geldiğini hiç söylemedi.hep üstüne yaptı. Hiç zorlamıyorum etrafa kaçırsa bile teşvik edici konuşuyorum.Lazımlıktan rahatsız oluyor oturmayı reddediyor . Yaptığında kokusundan çok rahatsız oluyor midesi bulanıyor.Ve üşengeç tuvalete gitmeyi reddediyor ama banyoda ve normal tuvalette saatlerce suyla oynuyor ama yapmıyor. Ayrıca uzun zamandır geceleri ya da öğle uykusunda altını ıslatmıyor. Gece kaldırdım ama ağlıyor istemiyor. Konuşması çok düzgün kendini çok iyi ifade ediyor bizi anlıyor ama bu tuvalet eğitiminde nasıl bir yol izlemeliyim bir kere bile söylemedi 3 gündür yapınca rahatsız oluyor değiştirelim anne diyor. Bana bi yol gösterin lütfen böyle mi öğreniyorlar pes etmeli miyim