36.hafta bebeğimin kilosu düşük 😢

Bol bol muz, süt, yoğurt ye. Benim de bebeğim 2600 doğdu eve geldiğimiz de 2308kg düşmüştü. Ödem gidince. Plesanta yaşlanması olabilir kilo alımı yavaşsa. Şuan çok şükür gelişimi iyi gayet. Doğduktan sonra toparlar sadece zayıf bir bebek olacaktır.
Valla yiyorum hepsini açıkçası ama demek ki bebeğime yaramıyor. Doğduktan sonra biraz da ödem olacağını düşündüğüm için kilosu çok düşük geliyor şu an. İnşallah sağlıklı olsun da zayıf olsun

Canım bebeğin doğum kilosu anne rahmine düstügünde belli oluyormus. Özellikle bebeğe kilo aldırmak diye bir sey yokmus kağan hocadan dinlemistim. Bebek dogum kilosunu kendi ayarlıyormus. O yüzden hiç sıkma canını nasıl çıkacaksa öyle büyüyorlar. Allahın isi iste
Yaaa öyle mi o zaman neden son aylarda yediklerimizden alıyor diyorlar 🤷‍♀️ Ben de diyorum bu yediklerim nereye gidiyor 🤔

Kızz yaz bunu ve bana dua et:
Oğluma hep karın çevresi küçük bu yüzden çok zayıf dediler 34. Haftadan itibaren muz yedim süt içtim bol bol 3420 doğum yapmıştım.(Muza dikkat et kabız olma aşırıya kaçıp😅)
Sağlıkla kavuş..

Merhaba arkadaşlar. Bebeğimin kilosu bir süredir düşüktü doktor minyon bebek olacak demişti bir ay önce. Şimdi de kilo alımı çok yavaş. 36.hafta bitti 2300 g anca olabildik. Benimle aynı durumda olan var mı? Bu aylarda bebeğe kilo aldırmak için ne tarz yiyecekler tüketiyorsunuz acaba acil yardıma ihtiyacım var.
Genetik olabilir siz yA da eşiniz minyonsanız. Normal sağlıklı besleniyorsanız bunun etkisi olacağını sanmıyorum. Bebek ihtiyacı olanı annenin depolarından direk alır. Yediğim bebeğe gidiyor diye bişey yok. Ama sağlıksız beslenip çok zayıfsanız o zaman beslenme etkileyebilir

Back
X