Cnm kahverengi lekelenmem oldu, bunun üzerine hemen gel dedi,gittim ciğer geliştirici vurmuşmuydum dedi hayır dedim...öyle vuruldum...ama kuzum belki hatırlatman gerek, sen yinede hatırlat, en kısa zamanda.... belki,durumun 40 haftaya götürecek şekildedir,ondan vurmuyor da olabilir!
Vardır bir bildiği cnm ama sezeryandan bir gün önce vuruldum...İçin rahat değilse, başka bir kadın doğumcuya git durumu anlat ne diyecek?Sürekli soruyorum gerek yok diyor ilgisizcekeşke öyle olsa 36 da alıcak sezeryana
İnsallah enkisa zamanda kucagina alirsin yavrunu 36+0 dami dogim yaptin benm bebegmn gelisimde 1 hafta geriledi 37+5 de alacaklar ama endise ediuorm erkenmi diye beklesemmi acaba diyeArkadaşlar dun doğum yaptım normal doğumla aldım oğlumu kucagıma 2150 gr verdiler ama 4 saat sonra geri aldılar solunum sıkıntısı varmış kuvezde şuanda dua edin poyrazıma ne zaman çıkar sizce oğlum
İnsallah enkisa zamanda kucagina alirsin yavrunu 36+0 dami dogim yaptin benm bebegmn gelisimde 1 hafta geriledi 37+5 de alacaklar ama endise ediuorm erkenmi diye beklesemmi acaba diye
Solunum skntisi oldugu nasil belli oldu canm rabbim.enkisa.zamanda kavustrsn sizi
Sagolun allah razı olsun yok 35+4 oluyor galiba ilk etapta bişey yoktu emmesi iyi diye verdiler bana 2 saat doğum hanede yanmda kaldı sonra odamıza çıktık 2 saatte odamzda kaldık sonra inler gibi ses cıkartıyodu bebeğim bide emerken birden aglıyordu doktora sordum hemen neden böyle diye muayene edelim annesi bi dedi götrdü sonra vermediler geri yoğun bakım almışlar solunum problemi yasıyor bide 17 saat susuz kaldı içerde enfeksiyon kapmış dediler ne kadar durursa okadar iyi en azından 38 hafta olsun bence bi sıkıntısı yoksa eve eli boş dönmek çok kötü
Arkadaşlar dun doğum yaptım normal doğumla aldım oğlumu kucagıma 2150 gr verdiler ama 4 saat sonra geri aldılar solunum sıkıntısı varmış kuvezde şuanda dua edin poyrazıma ne zaman çıkar sizce oğlum
Suyunmu bitmisti ondanmi doguma aldilar insallah alirsin enkisa zamanda tekrar kucagina yavrunu
Bu arada kizimi 34 haftalik dogum yaptim onceden ciger gelistirici igne atildigim icin hic bir sikinti yasamamistik.
Insallah bir sikinti olmaz icini ferah tut canim.karsinda ornek ben ve oglum varim. oglumda da son anda atildigim icin pek faydasi olmadi.8 gun sonunda kuvozdeb sagsalim cikti ilk defa kucagima almistim.Bana yapmadılar işte ciğer geliştiricisi iğne
Sagolun allah razı olsun yok 35+4 oluyor galiba ilk etapta bişey yoktu emmesi iyi diye verdiler bana 2 saat doğum hanede yanmda kaldı sonra odamıza çıktık 2 saatte odamzda kaldık sonra inler gibi ses cıkartıyodu bebeğim bide emerken birden aglıyordu doktora sordum hemen neden böyle diye muayene edelim annesi bi dedi götrdü sonra vermediler geri yoğun bakım almışlar solunum problemi yasıyor bide 17 saat susuz kaldı içerde enfeksiyon kapmış dediler ne kadar durursa okadar iyi en azından 38 hafta olsun bence bi sıkıntısı yoksa eve eli boş dönmek çok kötü
Allah şifa versin en kısa zamanda alırsınız yavrunuzu kucağınıza inşallah
Neden 17 saat susuz kaldı? Kesenizi mi patlattılar? Sizin suyunuz fazlaydı çünkü su fazlalığı nedeniyle doğuma yönlendirmemişmiydi sizi doktorunuz?
Insallah bir sikinti olmaz icini ferah tut canim.karsinda ornek ben ve oglum varim. oglumda da son anda atildigim icin pek faydasi olmadi.8 gun sonunda kuvozdeb sagsalim cikti ilk defa kucagima almistim.
Sagolun inşallah sizin adınızada üzüldüm simdi nasıl peki sağlığı kilosu falan bide hangi hastanede yattı benim oğlum şuan kanunî sultan süleyman eğitim araştırma da yatıyor bu hastane de en az 7 gün tedavi görmesi gerekiyorms galiba bilginiz varmıİnş sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Bende 36 haftalık doğum yaptım az suyum gelmişti hemen doğuma aldılar. Oğlumun kilosu 2850 olarak doğdu ama 2 gün boyunca kendi başına nefes alamadı makinaya bağladılar sonrada bir hafta kuvözde kaldı.
Banada iğne yapmadılar birşey olmaz diye.
Şuan 20 aylık maşallah sağlığı falan hepsi yerinde ben ankara güven hastanesinde yaptım çok ilgililerdi güyaa ama malesef doktor hatası yüzünden üzücü bir hafta geçirdim.Sagolun inşallah sizin adınızada üzüldüm simdi nasıl peki sağlığı kilosu falan bide hangi hastanede yattı benim oğlum şuan kanunî sultan süleyman eğitim araştırma da yatıyor bu hastane de en az 7 gün tedavi görmesi gerekiyorms galiba bilginiz varmı
Şuan 20 aylık maşallah sağlığı falan hepsi yerinde ben ankara güven hastanesinde yaptım çok ilgililerdi güyaa ama malesef doktor hatası yüzünden üzücü bir hafta geçirdim.
evet 7 gün kalıyorlar ilk 3 4 gün oksijen sonraki günlerde de malesef ağır sarılık geçirdikleri için ışın tedavisi görüyorlar. Kaç haftalıkken doğdu bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?