Premature Bebekler 36 hafta doğum yapanlar acil bakarmısınız

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benim 35+3 de doğmuş tam olarak bugün gittim süt götürdüm ne bi ilaç nr bi hava oksijen vs başlamamışlar sadece küvezde gözlem altında duruyormus gerek duymuyor doktorlar dedi neden anlamadım ya
Can'ım öncelikle gecmiş olsun bende 2 ay önce 36+6 haftalık kızımı.doğurdum, Koşuyolu medipolde kızım 11 gün yoğuncasında kaldı aynı sıkıntı bizdede vardı benim kızımı doğduğu gibi küvezde aldılar tabi biz böyle bi şey beklemıyorduk ailece şok olduk üzüldük ben bebeğimi getirecekler diye beklerken ben kendimi yoğunbakımda buldum Bebeğimi küvezin içinden sevdim çok yıkıcı bi andı berbat bi duygu, ciğer geliştirici iğne olduğum halde bi işe yaramadı hem 7 hafta önce, dr da bi sorun olmaz küveze girmez demişti artık 36 haftayı doldurdu ciğerleri gelişmiştir dedi gelişimide öndeydi 3 kilo doğdu fıstığım ama dr bile bilemedi yani. Çok üzüldüm ama buna şükür ALLAH dermansız dert vermesin çok şükür kızım şimdi yanımda 2 aylık oldu . Seninde en kısa zamanda yanında olucak şapır şapır memişlerden emicek bak gör hem seninki makinayads bağlanmamış ne güzel işte demek kısa Zaman sonra yanında , enfeksiyon içinde zaten antibiyotik vericeklerdir merak etme.

Amin inşallah çok sagolun sizede çok üzüldüm ne güzel bebeginiz yanınızda şimdi inşallah bende alrm bian önce bana göstermiyolar sadece haftada bir gün görme sansım varmış hrrgün süt götürüyorum ogluma her gittiğimde de yalvarıyorum bi ümit ama yok gösterimi yolar sizler iyiki varsnz burada beni teselli ediyosunız allah razı olsun

Aman boş ver görme zaten küvezin için de onu öyle savunmasızca yatarken görmek çok yaralıyıcı emin ol benim için öyleydi ben her gün 2 kez görebiliyordum ama kendim gitmek istemiyordum çünkü ağlamaktan helak oluyodum, sen şimdi bunları boşver bebeğinin ciddi bişeyi yok emin ol , ama ciğerleri gelişmediği ve dağa çok küçük olduğu için çıktıktan sonra hasta etmemeye bak benim dr sıkı sıkı tembih etmişti yoksa direk bronşit astım olur dedi aman Onur'da umursamıyorum çünkü bronşit ve astım normal Zaman'ında doğan çoçuktada oluyo , ALLAH dermansız dert vermesin. Sen şimdi Bol bol uyu dinlenmene bak çok az kaldı minik seni uyutmayacak ona gore

Yanmda olsada uyutmasa şimdi doktoruyla görüştüm kan almışlar tahlil yapmışlar kanında enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladık dedi kendi basına nefes alabiliyormus ağızdan kolayca besleniyor muş sadece kanında enfeksiyon çıkmış bu ne demek oluyor daha ne kadar kalıcak bebeğim

Dr ne kadar kalıcağına söylememiş sanırım ama antıbıyotık en fazla 1 hafta olsun nolucak en kusa Zaman'da yanında olucak inşallah ALLAH beterinden saklasın bak ne güzel solunumuda normale donmuş beslenmeside iyi sen biran önce sütünü çoğaltmaya bak sık sık sağ ki sütun artsın

Merhaba iyiyiz çok şükür yoğun bakımdan çıktık anneli yeni doğan servisinde kalıyoruz şuan gözetim altında oğlum yanmda inşallah buradanda taburcu oluruz

Çok sevindim. İnşallah tez zamanda sağlıkla geçersiniz evinize :)

34 haftadan önceki doğumlar da iğne yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…